ΜΕΛΛΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕΒΕ

STAND C7A


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1968
Διεύθυνση: Τ.Θ. 246 Άρμα Θήβας, Θήβα, Τ.Κ.: 322 00
Τηλ.: 22620 73037 Fax: 22620 73094
Web Site: www.mellios.gr
e-mail: info@mellios.gr


Η εταιρεία ΜΕΛΛΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ παράγει καλύμματα για φωτιστικά από το 1980. Ακρυλικά ή Πολυκαρβονικά, Διαφανή, Ματ, Λευκά και Έγχρωμα. Σωληνωτά, ανοιχτά και επίπεδα προφίλ περιλαμβάνονται στην γκάμα των προϊόντων που παράγονται και καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της.

Η ιδέα του πελάτη γίνεται πράξη! Tailor made products. Παραγωγή προϊόντων κατόπιν παραγγελίας.
Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας έχει τις γνώσεις να μελετήσει– από την αρχή– την κατασκευή του καλουπιού για το προϊόν που ενδιαφέρει τον πελάτη ώστε στη συνέχεια να παραχθεί ένα προϊόν που θα έχει τα επιθυμητά τεχνικά χαρακτηριστικά, λειτουργικό και οικονομικό.
Η εταιρεία εκτός από στους τομείς φωτισμού και διακόσμησης, δραστηριοποιείται και στον χώρο των βιομηχανικών πλαστικών.

Εξυπηρετεί ανάγκες που έχουν εφαρμογή σε δόμηση και ειδικές κατασκευές.

Στο εργοστάσιο της παράγονται προφίλ, σωλήνες και εξαρτήματα από πλαστικές α΄ύλες κατόπιν παραγγελίας και σύμφωνα πάντα με τις ειδικές απαιτήσεις (προδιαγραφές) των πελατών της.
Οι α΄ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων είναι κυρίως PVC, PMMA (ακρυλικό), PC (πολυκαρμπονάτ), NYLON, TPE (SBSSEBS), PE (πολυαιθυλένιο), ABS κ.λπ.
Αξιόπιστες βιομηχανικές, κατασκευαστικές και εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Ασία εμπιστεύονται την ΜΕΛΛΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ για την παραγωγή τμημάτων των προϊόντων τους.


Η ΜΕΛΛΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ συνεχίζει να είναι υγιής επιχειρηματικά και ενισχύει δυναμικά την πορεία της εδραιώνοντας τη θέση της με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Άρμα Θηβών.


Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Χρήστος Μέλλιος