ΚΛΑΔΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕ

STAND A11


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 2011
Διεύθυνση: Μιχαήλ Πεδιώτη 13, Ηράκλειο, Τ.Κ.: 713 06
Τηλ.: 2810 223100, 2810 223113 Fax: 2810 223115
Website: www.kladisenergy.gr
e-mail: meramveliotakis@kladisenergy.gr

Η ΚΛΑΔΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στον τομέα των ΑΠΕ στην Ελλάδα. Βασικές δραστηριότητες της εταιρείας είναι: η εμπορία προϊόντων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων, η μελέτη έργων ΑΠΕ και οδοφωτισμού, η πώληση ενεργειακών υπηρεσιών & η ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών στους προαναφερόμενους τομείς.

Η ΚΛΑΔΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως. Μεταξύ άλλων είναι επίσημος αντιπρόσωπος των Victron Energy, Voltronic, Helios Solar, Eterbright, aleo, κ.ά. Η ΚΛΑΔΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ έχει την τιμή να είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Vladar Batteries και της Midnite Solar USA.

Για εμάς ο ηλεκτρολόγος δεν είναι απλά ένας πελάτης αλλά ένας πολύτιμος συνεργάτης. Με ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής, με πλήρη κάλυψη εγγυήσεων και με τεχνικό τμήμα εξειδικευμένων ηλεκτρολόγων μηχανικών τεχνικής υποστήριξης, η ΚΛΑΔΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αποτελεί στήριγμα για κάθε ηλεκτρολόγο που ασχολείται ή θέλει να ασχοληθεί με τον κλάδο των αυτόνομων και διασυνδεδεμένων συστημάτων ενέργειας.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Γιώργος Μεραμβελιωτάκης