ΕΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΕ

STAND C12


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 2012
Διεύθυνση: Φιλαδελφείας 165, Αχαρνές, Τ.Κ.: 136 71
Τηλ.: 210 5202100 Fax: 210 5238406
Website: www.eta.gr
e-mail: info@eta.gr

Η ΕΤΑ, είναι μια από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες στον κλάδο του ηλεκτρολογικού - βιομηχανικού υλικού και αυτοματισμού, της διαχείρισης ενέργειας και των συστημάτων ελέγχου Φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, με ιστορία που μετρά πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης.

Αντιπροσωπεύει παγκόσμιους κατασκευαστές ηλεκτρονικών εξαρτημάτων ελέγχου, προϊόντων βιομηχανικού αυτοματισμού και συστημάτων ενέργειας, που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους και προσφέρει στην κατασκευαστική και βιομηχανική αγορά τα πλέον αξιόπιστα προϊόντα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών οίκων, όπως είναι οι Carlo Gavazzi, Cembre, Cabur, Lovato Electric, Palazzoli, SAR, SM!GHT, STRAL & Telergon.

Η ΕΤΑ, διαθέτει, ευρεία γκάμα προϊόντων με πάνω 50.000 είδη, πιστοποιημένα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, απρόσβλητα σε παρεμβολές, αξιόπιστα στη λειτουργία τους, εύκολα στη χρήση και τη συντήρηση τους.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, απαρτίζεται από μηχανικούς αυτοματισμού, ηλεκτρολόγους μηχανικούς και προσωπικό διαχείρισης και επέκτασης συνεργασιών, προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση με ολοκληρωμένες προτάσεις που βασίζονται στην πλήρη κατανόηση των διαφορετικών αναγκών του κάθε κλάδου.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Πέτρος Αναγνωστόπουλος