ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΕ

STAND D27


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 2010
Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 13, Μοσχάτο, Αθήνα, Τ.Κ.: 183 46
Τηλ.: 210 5232842 Fax: 210 5232555
Website: www.drystech.gr
e-mail: drysinfo@drystech.gr

Η ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΕ προήλθε από την ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, η οποία ιδρύθηκε το 1999 με κύριο αντικείμενο αρχικά την κατασκευή κτιριακών έργων, δραστηριότητα την οποία διατηρεί και σήμερα.

Το τμήμα της εμπορικής δραστηριότητας συσκευών και συστημάτων μέτρησης καθώς και ασυρμάτων ψηφιακής / αναλογικής τεχνολογίας δημιουργήθηκε το 2009 με διευρυμένο χαρτοφυλάκιο και πρώτιστο στόχο την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών των ήδη υφιστάμενων πελατών μας στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ, στις ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, στην ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, στα ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Στην εταιρεία συνενώσαμε και αξιοποιούμε επίλεκτο δυναμικό με μακρόχρονη δραστηριοποίηση και εμπειρία στους παραπάνω τομείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πολύπλευρη εμπειρία, πελατοκεντρικός προσανατολισμός και ευελιξία, αποτελούν για μας το τρίπτυχο της φιλοσοφίας μας και την καλύτερη εγγύηση επιτυχίας της δραστηριοποίησής μας μέσα σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον εξυπηρετώντας τους πελάτες μας πριν και μετά την πώληση.

Στόχος μας να αποτελέσουμε τον Αξιόπιστο Συνεργάτη για κάθε πελάτη μας και να είμαστε δίπλα του στο απαιτητικό τεχνολογικό περιβάλλον που εξελίσσεται καθημερινά.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Μιχαήλ Σημαντήρας