ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΕΠΕ

STAND D6


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1992
Διεύθυνση: Kωνσταντινουπόλεως 488, Αχαρνές, Τ.Κ.: 136 71
Τηλ.: 210 2446846 Fax: 210 2406096
Website: www.ima-vasiliadis.gr
e-mail: info@ima-vasiliadis.gr

Η εταιρεία ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΕΠΕ, ιδρύεται τον Ιούνιο του 1992 και έχει ως αντικείμενο εργασιών την εισαγωγή βιομηχανικού ηλεκτρολογικού υλικού. Ξεκινώντας από ένα μικρό γραφείο στην περιοχή του Πειραιά, κατάφερε το 2005 να διαχειρίζεται μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού, από Ευρώπη και Ασία, απευθυνόμενη σε κατασκευαστές πινάκων, τεχνικές εταιρείες, εμπορικά καταστήματα και βιομηχανίες, από το ιδιόκτητο κτίριό της μεγέθους 2000 τ.μ.

Η πολυετής πείρα στο χώρο, η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση των πελατών της, η δυνατότητα προσφοράς προϊόντων ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής συνεβαλαν στην επιτυχια μας.

Πιστεύουμε ότι, με το πλεονέκτημα της άμεσης και αποτελεσματικής προσαρμογής μας στην εξέλιξη και τις εκάστοτε απαιτήσεις της αγοράς και με εμπιστοσύνη στους πελάτες και συνεργάτες μας, θα καταφέρουμε τη συνέχιση της ανοδικής μας πορείας.

Πιστοί στις αρχές μας ότι η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών αποτελεί το Α και το Ω στην εξέλιξη μιας εταιρείας, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις ανάγκες τους και μαζί να αναπτυσσόμαστε.

Yπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρία Βασιλειάδου