ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βριλήσσια, 3 Νοεμβρίου 2017


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Tο 2ο επιστημονικό συνέδριο της ΠΟΣΕΗ
μαζί με την “Elec.Tec”


 

Συνέδριο κύρους από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εγκαταστατών
Ηλεκτρολόγων που απευθύνεται στον κλάδο και στην αγορά.

Το 2ο επιστημονικό συνέδριο της ΠΟΣΕΗ θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τη διεθνή έκθεση “Elec.Tec 2018” από τις 23 ως τις 26 Φεβρουαρίου 2018, στο MEC της Παιανίας. Την απόφαση αυτή έλαβε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας στην τελευταία συνεδρίασή του.


Το επιστημονικό συνέδριο της ΠΟΣΕΗ έρχεται να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου για όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, τις πρακτικές διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας υλικών και τους κανόνες ασφαλείας για οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Η διοίκηση της ομοσπονδίας αναμένεται να καλέσει και πάλι διακεκριμένες προσωπικότητες διεθνούς αναγνώρισης να δώσουν ομιλίες και να συμμετάσχουν στα πάνελ του συνεδρίου. Για πρώτη φορά, η ΠΟΣΕΗ προχωρεί σε μια δυναμική καινοτομία: Στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθεί και ημερίδα ενημέρωσης για την πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση του καταναλωτικού κοινού στα θέματα ασφάλειας από την χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, στις κατοικίες, στους χώρους εργασίας και στους χώρους συνάθροισης κοινού. Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ασφαλή χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, το Επιστημονικό και Τεχνικό δυναμικό της χώρας.

Ήδη η ομάδα εργασίας για τον καθορισμό του πλήρους προγράμματος και των προσκλήσεων προς τους συμμετέχοντες έχει αρχίσει να εργάζεται εντατικά. Μετά και την επίσημη ανακοίνωση του 2ου επιστημονικού συνεδρίου της ΠΟΣΕΗ, στο υπόλοιπο πρόγραμμα του “Elec.Tec Forum” θα συμπεριληφθούν εκδηλώσεις, ημερίδες και σεμινάρια υψηλού κύρους από άλλους φορείς και επιχειρήσεις. 

Όσον αφορά στο εκθεσιακό μέρος, η 2η διοργάνωση της “Elec.Tec” έρχεται ακόμα πιο ενισχυμένη και με περισσότερες συμμετοχές να επιβεβαιώσει ότι η αγορά έχει κάνει δυναμικό “Restart”. Το κύρος της διοργάνωσης ενισχύουν με τις αιγίδες τους το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλέκτρολόγων και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων – Βιοτεχνών Παραγωγής Ηλεκτρολογικού Υλικού.

Οι επιχειρήσεις του ηλεκτρολογικού υλικού και εξοπλισμού, οι επαγγελματίες, οι εγκαταστάτες και οι ηλεκτρολόγοι έχουν προγραμματίσει να βρίσκονται από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2018 στο MEC Παιανίας, εκεί που θα χτυπήσει ο παλμός της αγοράς. 

    Οι εξελίξεις για την προετοιμασία της έκθεσης, ειδήσεις για τους εκθέτες και τους
επισκέπτες και επικαιροποιημένο ενημερωτικό υλικό για την “Elec.Tec” δημοσιεύονται
στην ιστοσελίδα www.elec-tec.gr αλλά και στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού
«Ηλεκτρολόγος»

 

ELECTEC2018_GSPONSOR.jpg

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

«ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ»

«Εργοταξιακά Θέματα»

«Ecotec»

«Μετάδοση Ισχύος»

«Θερμοϋδραυλικός»

«Logistics & Management»

«Car & Truck».

 

Η έκθεση, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, θα προβληθεί με διαφημίσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση πανελλαδικά και με διανομή διαφημιστικών εντύπων, προσκλήσεων, αφισών κ.ά.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διεθνή έκθεση “Elec.Tec” επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 210.680.04.70.

ή στα e-mails: tpress@tpress.grvmourta@tpress.gr,  petropoulos@tpress.gr,

 info@elec-tec.gr