Τάσεις, Προτάσεις & Restart στην Αγορά


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

 

Τάσεις, Προτάσεις & Restart στην Αγορά

Το συνεδριακό πρόγραμμα αρχίζει λίγο πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης με μια ιδιαίτερα δυναμική εκδήλωση που έχει οικονομικό και επιχειρηματικό χαρακτήρα. Μήνυμα επανεκκίνησης της Οικονομίας στέλνει η «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» με την ειδική εκδήλωση «Τάσεις, Προτάσεις & Restart στην Αγορά».

Στην Αίθουσα Β του Εκθεσιακού Κέντρου MEC, από τις 3 μ.μ. ως τις 6 μ.μ. θα παρελάσουν δεκατέσσερις διακεκριμένοι ομιλητές, οι οποίοι θα φωτίσουν την οικονομική δραστηριότητα, το ύφος και το προφίλ ενός δυναμικού κλάδου της εθνικής οικονομίας, του Ηλεκτρολογικού Υλικού & Φωτισμού.

Το ρόλο του βασικού ομιλητή θα έχει ο πρόεδρος της Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας.(ΕΣΕΕ) και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) κ. Βασίλης Κορκίδης.

Στη συνέχεια, κορυφαίοι παράγοντες της αγοράς θα παρουσιάσουν case studies, success stories, αλλά και καινοτόμες λύσεις για νέες επενδύσεις, επιχειρηματικότητα και εξαγωγές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το ενημερωτικό μέρος της εκδήλωσης που αφορά στην εφαρμογή νέων ευρωπαϊκών Οδηγιών.

 

ELEC.TEC_PARALLHLESEKDHLOSEIS.jpg 

Εκτυπώστε το πρόγραμμα των παραλλήλων εκδηλώσεων