ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ Μ. ΑΦΟΙ Ο.Ε. ELECTROM - EFAPEL


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 2002
Διεύθυνση: Προύσσης 1Α, Νίκαια, Τ.Κ.: 184 53 Τηλ.: 210 4945920 Fax: 210 4945650
Web Site: www.electrom.gr
e-mail: info@electrom.gr

Η ELECTROM είναι μια σύγχρονη εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού – επαγγελματικού φωτισμού, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα ποιότητας.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2002 από τους αδελφούς Γιάννη και Στέλιο Παπαπάνο. Με πολυετή εμπειρία τεχνογνωσία και κατάρτιση, καινοτομούμε και επενδύουμε σε νέα πρωτοποριακά προϊόντα με τεχνολογία αιχμής, σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών-συνεργατών μας. Ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις ανάγκες του σήμερα και μέσα από επιτυχημένες συνεργασίες προτείνουμε τις ιδανικότερες λύσεις.

Σταθμός στην πορεία της εταιρείας μας υπήρξε το 2014 όταν η ELECTROM κάνοντας ένα καθοριστικό βήμα, ήρθε σε συνεργασία με την EFAPEL και ξεκίνησε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της. Η EFAPEL είναι μία ευρωπαϊκή βιομηχανική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρολογικού υλικού με έδρα την Πορτογαλία έχοντας στην κατοχή της 5 παραγωγικές μονάδες συνολικής έκτασης 26.000 τ.μ. Κατασκευάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως διακόπτες στεγανούς, χωνευτούς, επίτοκους, ηλεκτρολογικούς πίνακες, ραγοϋλικό, καθώς και κανάλια διανομής καλωδίων τα όποια είναι σύμφωνα με τα NP πρότυπα EN ISO9001, NP EN ISO14001, OHSAS 18001/ΣΔ 4397.

Η εταιρεία μας στελεχώνεται από νέους, απόλυτα εξειδικευμένους ανθρώπους, με εμπειρία πολλών ετών, με σύγχρονες και πρωτοποριακές ιδέες, που βασίζονται στις νέες τεχνολογίες και στη διαρκή ενημέρωση για τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά.

Φιλοσοφία μας είναι η συνεχής αναζήτηση για νέες προτάσεις και προϊόντα τεχνολογίας, πάντα με πνεύμα συνεργασίας και στόχο την άψογη εξυπηρέ- τηση του πελάτη.
Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας, είναι η καλύτερη απόδειξη για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Στυλιανός Παπαπάνος