ΠΥΡΟΛΥΣΕΙΣ ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΟΕ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 2005
Διεύθυνση: 18ο χλμ. N.E.O.A.K., Ασπρόπυργος, Τ.Κ.: 193 00 Τηλ.: 210 9520544
Web Site: www.pirolisi.gr
e-mail: info@pirolisi.gr

Η εταιρεία ΠΥΡΟΛΥΣΕΙΣ ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ είναι ιδιωτική επιχείρηση (ISO9001:2015) η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της Πυρασφάλειας. Αντικείμενό της είναι η πώληση, ο εργαστηριακός έλεγχος, η εγκατάσταση φορητών και μόνιμων συστημάτων πυρασφάλειας.

Με 40 έτη εμπειρίας η εταιρεία διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και άρτια καταρτισμένο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό. Η έδρα της βρίσκεται σε μία σημαντική βιομηχανική περιοχή της Ελλάδας, τον Ασπρόπυργο.
Η πολιτική της εταιρείας έχει ως στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους πελάτες και παράλληλα την ανταπόκριση στις προσδοκίες των πελατών με καινοτόμες λύσεις και προϊόντα. Η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας βασίζεται στις διαχρονικές αξίες που διέπουν τη λειτουργία της, στο πάθος της για ποιότητα, καθώς και στη φερεγγυότητά της.

Τα διοικητικά στελέχη της ΠΥΡΟΛΥΣΕΙΣ ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ δεν εφησυχάζουν, συνεχώς βρίσκονται σε έρευνα και ενημερώνονται για ό,τι νέο διαθέτει η παγκόσμια αγορά, μέσα από επισκέψεις σε εκθέσεις ανά τον κόσμο (όπως η INTERSCHUTZ), καθώς και με φυσική παρουσία σε εργοστάσια κατασκευής που αφορούν την Πυρασφάλεια, για την καλύτερη εικόνα και επιλογή των προϊόντων.

Yπεύθυνη Επικοινωνίας: Βασιλική Λαζαρίδου