ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ ΑΕ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1974
Διεύθυνση: Μπελογιάννη 66, Πειραιάς
T.K.:
185 42

Τηλ.:
210 4128384
Fax:
210 4925202
Web Site: www.tzivelekas.gr
e-mail: tzivelekas.sa@gmail.com

Με 48 χρόνια παρουσίας στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού η εταιρεία ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ ΑΕ παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες κτιρίων και βιομηχανιών, ενώ φροντίζει με το εξειδικευμένο προσωπικό της να καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Με γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας και την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας έχει εξασφαλίσει πολυετείς συνεργασίες με επώνυμους οίκους της ελληνικής αγοράς αλλά και του εξωτερικού, δίνοντας τη δυνατότητα στους τεχνίτες ηλεκτρολόγους, σε τεχνικές εταιρείες, διακοσμητές και αρχιτέκτονες, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του πελατολογίου της, να ανταποκριθούν στις νέες τάσεις της αγοράς και να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών με σύγχρονα προϊόντα.

Εκτός από μια ταχέως αναπτυσσόμενη εμπορική εταιρεία η ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ ΑΕ τα τελευταία χρόνια μετεξελίχθηκε σε εισαγωγική, προωθώντας στην αγορά σύγχρονα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, εξοικονόμησης ενέργειας στις κατηγορίες του φωτισμού και του ευρύτερου ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Βασικό μας πλεονέκτημα, η υψηλή διαθεσιμότητα των προϊόντων και οι ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρία ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ ΑΕ σήμερα πέρα από το ευρύ πελατολόγιο χονδρικής που διαθέτει με συνεργασίες στη νησιωτική Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια και την Πελοπόννησο και τη δυναμική που έχει αποκτήσει μέσα από τα σημεία Λιανικής Πώλησης που διαθέτει σε κεντρικά σημεία της Αττικής και του Πειραιά εξυπηρετώντας καθημερινά εκατοντάδες πελάτες, έχει καταστεί βασικός προμηθευτής του Ελληνικού Δημοσίου, με σταθερές συνεργασίες με Δήμους και Οργανισμούς σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Yπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαίρη Τζιβελέκα