ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων - Βιοτεχνών Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού διοργανώνει τον θεσμό «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ»


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

 

       Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θεσμοθετείται ένας ετήσιος διαγωνισμός διάκρισης ελληνικών ηλεκτρολογικών προϊόντων, με τίτλο «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ». Στόχος του θεσμού είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση της ποιότητος, της αξιοπιστίας και της ασφάλειας που παρέχουν τα ηλεκτρολογικά προϊόντα που κατασκευάζονται στην χώρα μας.

      Η διαδικασία προβλέπει κατ’ αρχήν την διανομή φυλλαδίου παρουσίασης των προϊόντων, σε καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού και συνδέσμους ηλεκτρολόγων, όπου επαγγελματίες και καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να αξιολογήσουν τα προϊόντα. 

      Στην συνέχεια οι εταιρίες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, θα εκθέσουν τα προϊόντα τους σε κοινό περίπτερο στην έκθεση Εlec.Τec  26-29 Φεβρουαρίου 2016, στο M.E.C. Παιανίας, όπου οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την δυνατότητα αξιολόγησής τους. 

      Η τελετή απονομής διακρίσεων των ελληνικών προϊόντων θα γίνει το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου σε αίθουσα του M.E.C. Παιανίας, σε συνδυασμό με επίσημο δείπνο.  

      Αναζητείστε τα φυλλάδια, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο και μπείτε αυτόματα σε κλήρωση για 20 συσκευασίες δώρων οι οποίες περιέχουν ηλεκτρολογικό υλικό, αξίας 1.300€ η κάθε μια.     

      Η κλήρωση των δώρων θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της βράβευσης. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο facebook.com/psbbphy ενώ θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς και με e-mail. Τα δώρα είναι προσφορά των εταιριών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.