Χαιρετισμός του Δρ Γιάννη Κοντούλη, προέδρου του Δ.Σ. ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ.


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Δρ Γιάννης Κοντούλης, πρόεδρος Δ.Σ. του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ.

«Είναι χαρά και τιμή μου, από τη θέση του Προέδρου του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών, να χαιρετίσω τη διεθνή έκθεση “Elec.tec”, η οποία φιλοξενεί εφαρμογές ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και συστημάτων ασφαλείας, κάποιες από τις οποίες σχετίζονται άμεσα με την ενεργή πυροπροστασία των κτιρίων.

Είναι σημαντικό ότι η διοργάνωση καλύπτει επιχειρηματικές, επαγγελματικές πρωτοβουλίες, αλλά και επιστημονικών φορέων, με παρουσίαση των πιο σύγχρονων συστημάτων και εφαρμογών ώστε τα «έξυπνα σπίτια» να ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες άνεσης και οικονομίας, αλλά και προστασίας της ανθρώπινης ζωής από την πυρκαγιά.

Η σημερινή κοινωνία δίνει όλο και μεγαλύτερη έμφαση στην προστασία των ανθρώπων, είτε με συστήματα ανίχνευσης, έγκαιρης ειδοποίησης και ενημέρωσης ή ελέγχου κατάσβεσης και αποκαπνισμού, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες ανάγκες των κτιρίων. Σας στέλνω τις καλύτερες ευχές μου για την επιτυχία της “Elec.tec”, εκ μέρους και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών.»