Χαιρετισμός της Ρένας Μπαρδάνη, προέδρου του Δ.Σ. ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Ρένα Μπαρδάνη, πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.)

«Βγαίνουμε με γρήγορο ρυθμό από την οικονομική κρίση περισσότερο δυνατοί και έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες προκλήσεις. Η Ελλάδα της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και των ανοικτών αγορών ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει. Το μέλλον, όπως συνηθίζουμε να λέμε, είναι εδώ. Εμείς το διαμορφώνουμε ατομικά, αλλά και συλλογικά, δρώντας σε ένα περιβάλλον που καθημερινά αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς.

Η 3η Διεθνής Έκθεση “Elec.tec” είναι πολύ σημαντική γιατί είναι στραμμένη προς το μέλλον παρουσιάζοντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις σε αυτόν τον τομέα, φέρνοντας σε επαφή ανθρώπους που αναζητούν το νέο, με σεβασμό στο περιβάλλον, έναν παραγωγικό πόρο που οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές σε καλύτερη συγκριτικά κατάσταση.

Εμείς στο ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε., τον φορέα των κοινωνικών εταίρων για θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία στη χώρα μας, εργαζόμαστε για να προάγουμε, με κάθε δυνατό μέσο, τη νοοτροπία της πρόληψης από την οποία ωφελούνται εργαζόμενοι, επιχειρήσεις αλλά και η ίδια η κοινωνία. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις νέες ψηφιακές τεχνολογίες, εύκολα προσβάσιμες και με μεγάλη εκπαιδευτική προστιθέμενη αξία. Προσαρμόζουμε δηλαδή την πρόληψη στις απαιτήσεις της νέας ψηφιακής εποχής.

Με τις σκέψεις αυτές επιτρέψτε μου να ευχηθώ καλή επιτυχία στη διοργάνωση της 3ης Διεθνούς Έκθεσης “Elec.tec” και σε κάθε μία από τις συμμετέχουσες εταιρείες του κλάδου. Ενός κλάδου δυναμικά αναπτυσσόμενου, που καθημερινά βρίσκεται ενώπιον νέων ανταγωνιστικών προκλήσεων.»