Χαιρετισμός του προέδρου του Σ.Ε.Π.Η.Υ. Αντώνη Αλιμπέρτη


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Αντώνης Αλιμπέρτης, πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Η.Υ.

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού καλωσορίζουμε στην τρίτη διεθνή έκθεση “Elec.tec” όλους τους συναδέλφους. Την έκθεση που κάναμε θεσμό με τη δική σας συμμετοχή και τη συλλογική εμπειρία και κοινή προσπάθεια. Για τον κλάδο μας η “Elec.tec” είναι ένα σημαντικό γεγονός, καθώς μας δίνει την ευκαιρία κατά τη διάρκειά της να προβάλλουμε καινοτόμα προϊόντα, νέες τάσεις, αλλά και να συζητάμε προβλήματα που αφορούν όλους μας, για την αναπτυξιακή πορεία του καθενός από εμάς, αλλά και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. Ακριβώς αυτό το περιβάλλον, η κρίση που χτύπησε τις εταιρείες μας, έγινε για εμάς η αιτία να γεννηθεί ένα όραμα. Θεωρήσαμε επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας του Ελληνικού Σήματος στα ηλεκτρολογικά προϊόντα. Αυτό το σήμα θα παρουσιάσει ο Σ.Ε.Π.Η.Υ. για πρώτη φορά στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 18.30. Τι είναι, λοιπόν, το Ελληνικό Σήμα. Είναι το σήμα κατατεθέν, η δικλείδα ασφαλείας για τα προϊόντα όλων μας, τα προϊόντα των Ελλήνων παραγωγών. Η κατακλυσμιαία επιδρομή προϊόντων από το εξωτερικό, που συχνά είναι και επικίνδυνα για τον καταναλωτή, αλλά και η διάθεση προϊόντων που ενώ έχουν κατασκευαστεί στο εξωτερικό τιτλοφορούνται ελληνικά, μας οδήγησαν στη σύλληψη της ιδέας του Ελληνικού Σήματος.

Το όραμα μέσα από δουλειά και μελέτη ειδικών, τεχνικών και συναδέλφων έγινε πράξη. Το Ελληνικό Σήμα που θα παρουσιάσει ο Σ.Ε.Π.Η.Υ. έρχεται να βάλει τέλος στον επικίνδυνο πειραματισμό του καταναλωτή με προϊόντα αμφιβόλου προελεύσεως. Για το λόγο αυτό, τα προϊόντα που θα φέρουν το Ελληνικό Σήμα, θα είναι ηλεκτρολογικό υλικό που κατασκευάζεται βήμα-βήμα στην Ελλάδα, από Έλληνες κατασκευαστές, με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια. Ταυτόχρονα, η αντιστοιχία ποιότητας και τιμής που θα χαρακτηρίζει τα προϊόντα με αυτή τη σήμανση, θα οδηγήσουν τον καταναλωτή σε μια νέα αγοραστική συνείδηση.

Ευελπιστούμε να είστε όλοι εκεί ώστε από κοινού να βοηθήσουμε στη διάδοση του Ελληνικού Σήματός μας, έτσι ώστε τα ελληνικά προϊόντα μας να αποκτήσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στο αγοραστικό κοινό και οι επιχειρήσεις μας να μπουν σε ένα νέο υγιές περιβάλλον ανάπτυξης. Θα σας περιμένουμε, όπως κάθε φορά, στο περίπτερό μας όπου ο Σ.Ε.Π.Η.Υ. θα εκθέσει προϊόντα εταιρειών που είναι μέλη μας. Θα σας περιμένουμε το Σάββατο 22/2 στις 18.30 στην εκδήλωση για την παρουσίαση του Ελληνικού Σήματος. Θα σας περιμένουμε στην κοπή πίτας την Κυριακή 23/2 στο περίπτερο του συνδέσμου μας (Β14, C13).»