Χαιρετισμός του προέδρου ΚΕΕΕ, ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος ΚΕΕΕ, ΕΒΕΑ

«Η διεθνής έκθεση “Elec.tec” έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε σημείο αναφοράς για την αγορά ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και συστημάτων ασφαλείας. Πέρα από ένα σημαντικό εκθεσιακό γεγονός, αποτελεί πλέον ένα στρατηγικό εργαλείο ενδυνάμωσης του κλάδου, το οποίο δημιουργεί ευκαιρίες προβολής και δικτύωσης για τους συμμετέχοντες, αλλά και συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων για τα θέματα που απασχολούν την αγορά.

Ο ρόλος υψηλού επιπέδου διοργανώσεων, όπως η “Elec.tec”, είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, σε μια περίοδο όπου τόσο ο συγκεκριμένος κλάδος, όσο και συνολικά η ελληνική οικονομία, επιχειρούν να υπερβούν τις απώλειες που δημιούργησε η κρίση και να χαράξουν μια νέα, βιώσιμη πορεία ανάπτυξης, με όχημα την καινοτομία και την εξωστρέφεια.

Η “Elec.tec 2020” ενισχύει αυτή την προσπάθεια, δίνοντας βήμα σε υγιείς επιχειρήσεις, σε άξιους επιστήμονες και επαγγελματίες, προβάλλοντας καινοτόμες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες, φέρνοντας την αγορά σε επαφή με την αιχμή των επιστημονικών και τεχνολογικών εξελίξεων. Φέτος, υπόσχεται να είναι πιο ουσιαστική και ενδιαφέρουσα από ποτέ, με ακόμη μεγαλύτερο αριθμό εκθετών και συνέδρων, αλλά και με ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζουν και φέτος τη διοργάνωση, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια και με την ευχή να αποτελέσει μια χρήσιμη, παραγωγική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.»