ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βριλήσσια, 25 Ιανουαρίου 2016


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Η “Elec.Tec” αλλάζει τα δεδομένα

Η αγορά αγκαλιάζει με τουλάχιστον 80 συμμετοχές την πρωτοβουλία της «Τεχνοεκδοτικής / T-Press» για “RESTART” στην Οικονομία με τη διεθνή έκθεση Ηλεκτρολογικού Υλικού & Φωτισμού “Elec.Tec

 

Περισσότεροι από 80 εκθέτες συμμετέχουν, ως τώρα, στη διεθνή έκθεση Elec.Tec που έρχεται να δώσει το αναγκαίο μήνυμα επανεκκίνησης της Οικονομίας, όπως απαιτούν οι επιχειρήσεις που επιμένουν να στηρίζουν τη χώρα στα πόδια της. Από τις 26 ως τις 29 Φεβρουαρίου, η καρδιά της εγχώριας βιομηχανίας θα χτυπά στο MEC της Παιανίας.

Την ανταπόκριση της αγοράς Ηλεκτρολογικού Υλικού και Φωτισμού έχει αποσπάσει η πρωτοβουλία της «Τεχνοεκδοτικής / T-Press» να διοργανώσει τη διεθνή έκθεση Elec-Tecκαι να σηματοδοτήσει το αναγκαίο Restart που περιμένουν η αγορά, οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι για την Εθνική Οικονομία.

Από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου, στο εκθεσιακό κέντρο MEC (Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο, Λεωφ. Λαυρίου 301, Παιανία) μερικοί από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα και αντιπρόσωποι μεγάλων οίκων του εξωτερικού που συμμετέχουν στην Elec-Tecθα παρουσιάσουν στους επισκέπτες της έκθεσης την Ελλάδα που αντιστέκεται στην κρίση και της δίνει το πιο λαμπρό φως!

Η συμμετοχή των επιχειρήσεων αλλά και των επισκεπτών είναι απολύτως σημαντική για να δοθεί το μήνυμα της ανασύνταξης παραγωγικών δυνάμεων και της επανεκκίνησης στην αγορά που αναζητεί υγιείς λύσεις, επενδύσεις και προτάσεις που θα οδηγήσουν στην Ανάπτυξη.

Η «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» έκανε το πρώτο βήμα και βρήκε πρόσφορο έδαφος. Εκτός από τις 80 συμμετοχές, ήδη οι αιγίδες από θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς έρχονται να δώσουν το απαραίτητο κύρος που απαιτεί ένας νέος θεσμός διεθνούς χαρακτήρα με εμπειρία τουλάχιστον 15 ετών αλλά και τη δυναμική που απαιτούν οι σημερινές συνθήκες, οι οποίες προϋποθέτουν εξωστρέφεια και ανοικτούς ορίζοντες.

Ταυτοχρόνως, για πρώτη φορά σε εκθεσιακή διοργάνωση έχουν προγραμματισθεί δύο σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες αποδεικνύουν ότι υπάρχει η Ελλάδα που αντιστέκεται στο πνεύμα της κρίσης και της μιζέριας:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.) διοργανώνει για πρώτη φορά ένα διήμερο επιστημονικό συνέδριο το οποίο έρχεται να απαντήσει σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα του κλάδου.

Το Προεδρείο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας έχουν ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την οργάνωση του Συνεδρίου (θεματολογία, εισηγήσεις, παρεμβάσεις, οργάνωση, κ.λ.π), το οποίο θα παρακολουθήσουν ηλεκτρολόγοι από όλη την Ελλάδα.

Στόχος της Ομοσπονδίας είναι η διοργάνωση για πρώτη φορά ενός αμιγώς Επιστημονικού Συνεδρίου, το οποίο θα αποτελέσει τον οδηγό του κλάδου για τα επόμενα δύσκολα χρόνια και να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας προσπάθειας για την ανάπτυξη των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων των Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων της χώρας.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 σε αίθουσα του MEC Παιανίας.

 

Ένας νέος θεσμός διάκρισης και επιβράβευσης του R&D και της παραγωγής προϊόντων στην Ελλάδα γεννιέται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βιομηχάνων – Βιοτεχνών και Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού.

Θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος διαγωνισμός διάκρισης ελληνικών ηλεκτρολογικών προϊόντων με τίτλο «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ», ένα τόλμημα που συμβαίνει για πρώτη φορά και αποσκοπεί στην ανάδειξη και στην επιβράβευση της ποιότητος, της αξιοπιστίας και της ασφάλειας που παρέχουν τα ηλεκτρολογικά προϊόντα που κατασκευάζονται στην χώρα μας.

Η τελετή απονομής διακρίσεων των ελληνικών προϊόντων θα γίνει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου σε αίθουσα του MEC Παιανίας.

Στην διεθνή έκθεση “Elec.Tec” συμμετέχουν οι εξής κατηγορίες εκθετών: Κατασκευαστές, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς ηλεκτρολογικού, φωτιστικού, τηλεπικοινωνιακού και ηλεκτρονικού υλικού, συστημάτων αυτοματισμού, ασφαλείας και ελέγχου, λογισμικού και εργαλείων, καθώς και επιχειρήσεις παραγωγής, διανομής και διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας.

Απευθύνεται στις ακόλουθες κατηγορίες επισκεπτών: Έμποροι ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες, εργολήπτες και μηχανικοί, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μελετητές, διακοσμητές και στελέχη δημοσίων οργανισμών και τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα προσκληθούν επίσης συνδικαλιστικοί φορείς (ομοσπονδίες και σωματεία των ενδιαφερόμενων κλάδων), εκπαιδευτικά ιδρύματα, πρεσβείες κ.ά.

Η διοργάνωση της διεθνούς εκθέσεως Ηλεκτρολογικού Υλικού και Φωτισμού “Elec.Tec” ελπίζουμε να είναι η αρχή για την επανεκκίνηση της αγοράς.

 ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

«ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ»

«Εργοταξιακά Θέματα»

«Ecotec»

«ΜετάδοσηΙσχύος»

«Logistics & Management»

«Car & Truck».

 ΕΙΔΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

FortuneGreece.com

ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

PiraeusPress.gr

Η έκθεση, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, θα προβληθεί με διαφημίσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση πανελλαδικά και με διανομή διαφημιστικών εντύπων, προσκλήσεων, αφισών κ.ά. 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διεθνή έκθεση “Elec.Tec” επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 210.680.04.70.

ή στα e-mails:

 
tpress@tpress.gr, vmourta@tpress.gr,
 
petropoulos@tpress.gr, info@elec-tec.gr