Πλήρης από συμμετοχές η πιο λαμπερή έκθεση της χρονιάς!


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Η Elec.tec, η πλέον εξειδικευμένη έκθεση για το ηλεκτρολογικό υλικό, τον φωτισμό και τα συστήματα ασφαλείας ξεκίνησε να διοργανώνεται από το 2016, με στόχο να καταστεί θεσμός για τον χώρο και να καθιερωθεί ως ένα σταθερό σημείο αναφοράς όπου θα προβάλλεται κάθε πτυχή του κλάδου.

Λίγα χρόνια μετά ο στόχος αυτός φαίνεται ότι έχει επιτευχθεί. Την απάντηση έδωσε η ίδια η αγορά, καλύπτοντας και το τελευταίο τετραγωνικό του εκθεσιακού κέντρου M.E.C. στην Παιανία, αφού η φετινή διοργάνωση είναι πλήρης από συμμετοχές.

Την ίδια ώρα, η εντυπωσιακή ανταπόκριση φορέων του κλάδου, πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων για συμμετοχή τους στο 3ο “Elec.tec Forum” αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το συνεδριακό περιεχόμενο της έκθεσης.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να εκφράσουμε τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μας στους φορείς που στηρίζουν την έκθεση με την αιγίδα τους, στην κάθε επιχείρηση ξεχωριστά που συμμετέχει ως εκθέτης, σε όλους τους χορηγούς μας που στηρίζουν έμπρακτα τη διοργάνωση, καθώς και στα πανεπιστημιακά ιδρύματα, στους επιστήμονες, στους επιχειρηματίες και στους ειδικούς που συμμετέχουν στο “Elec.tec Forum”.

Η υποστήριξή τους είναι αυτή που μας δεσμεύει, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων αλλά και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, με στόχο η επόμενη διοργάνωση να είναι ακόμη πιο αναβαθμισμένη.

Σας καλούμε, λοιπόν, όλους να επισκεφθείτε την πιο λαμπερή έκθεση της χρονιάς και να γνωρίσετε από κοντά τον κόσμο του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού και των συστημάτων ασφαλείας.

 

Καλή μας επιτυχία!

 

Βούλα Μουρτά

Εκδότρια