ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ Δ. ΑΕ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1992
Διεύθυνση: Φαβιέρου 10, Αθήνα, Τ.Κ.: 104 38
Τηλ.: 210 5225332, 210 5245898 Fax: 210 5243123
e-mail: info@tyrovolas.gr

Είμαστε η Δ. ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ ΑΕ. Η παλαιότερη και μακροβιότερη επιχείρηση στον κλάδο της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού με 80 χρόνια συνεχούς παρουσίας.
Έχουμε αναπτύξει δίκτυο 10 καταστημάτων και βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα δημιουργίας νέων.
Εμπορευόμαστε όλα τα υλικά, όλων των εργοστασίων χωρίς εξαρτήσεις, διατηρώντας την εταιρική μας ταυτότητα, παρέχοντας πληρότητα και προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις, άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης και ανταγωνιστικές τιμές.

Μεγάλη σημασία δίνουμε στην εταιρική ευθύνη και στις εργασιακές σχέσεις. Έτσι έχουμε δημιουργήσει έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που διακρίνεται για την αφοσίωση, την τεχνογνωσία του, και την επαγγελματική του επάρκεια, με συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς.

Με δεδομένο ότι η τεχνολογία οδηγεί το αύριο, μπορούμε να απευθυνόμαστε στον τεχνικό και στον καταναλωτή του μέλλοντος, με τη βεβαιότητα ότι δικαιούμαστε συμμετοχή στη διαμόρφωση των εξελίξεων στην 4η Βιομηχανική επανάσταση.
Δύναμή μας είναι η πολύχρονη φήμη και αξιοπιστία μας στην αγορά με έμφαση στον πελάτη και θεωρούμε ότι οι άριστες σχέσεις μαζί του είναι μια παράλληλη πορεία προς την επιτυχία.
Φιλοσοφία μας είναι η διαρκής εξέλιξη και ανάπτυξη, η προσαρμοστικότητά μας στα νέα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα και σε αυτόν τον δύσκολο στόχο, διαφημιστές μας είναι οι πιστοί πελάτες μας και οι ικανοποιημένοι προμηθευτές μας.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Δημήτριος Τυροβολάς