ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1997
Διεύθυνση: Αγ. Παύλου 25, Περιστέρι, Αθήνα, Τ.Κ.: 121 32
Τηλ.: 210 5782008 Fax: 210 5782009
Web Site: www.technical-development.gr
e-mail: info@technical-development.gr

Η εταιρεία Τεχνική Ανάπτυξη ιδρύθηκε το 1997 από τον Κωνσταντίνο Δημητρίου, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Ε.Μ.Π., διαπιστευμένο συνεργάτη του γερμανικού ινστιτούτου VDE, πιστοποιημένο σύμβουλο VdS (Πραγματογνώμων Γερμανικών Ασφαλιστικών Εταιρειών) και BS 7671.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς της Αντικεραυνικής Προστασίας, των Γειώσεων, της Εξίσωσης Δυναμικού, της Προστασίας από Υπερτάσεις, των Ειδικών Μετρήσεων, των Ελέγχων Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων & Ειδικών Οργάνων Μέτρησης (ισχυρών και ασθενών ρευμάτων όσο και δικτύου). Διαθέτει εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα το οποίο αναλαμβάνει την εκπόνηση ακόμη και των πιο ειδικευμένων μελετών. Βρισκόμενη πάντα στην κορυφή των εξελίξεων και προλαβαίνοντας τις ανάγκες της αγοράς, μπορεί να προσφέρει λύσεις ακόμη και σε Data Centers και computer rooms, τα οποία έχουν ανάγκη ειδικού σχεδιασμού συστημάτων αντικεραυνικής προστασίας, γειώσεων, εξίσωσης δυναμικού, ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης.

Παρέχει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, αναλαμβάνει τον έλεγχο υφιστάμενων εγκαταστάσεων, προσφέρει στο εργοτάξιο τις βέλτιστες οικονομοτεχνικές λύσεις, επιβλέπει και συντονίζει την κατασκευή-αποπεράτωση του έργου, υποστηρίζει εγκαταστάσεις δομημένης καλωδίωσης.
Η Τεχνική Ανάπτυξη εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα, επώνυμων ευρωπαϊκών κατασκευαστικών οίκων ηλεκτρολογικού υλικού.

Οι βασικές αξίες της εταιρείας, που τη διαφοροποιούν έναντι του ανταγωνισμού, είναι: η άριστη τεχνογνωσία του μέλλοντος, εφαρμοσμένη σήμερα, η υψηλή & πιστοποιημένη ποιότητα των προϊόντων, η άμεση παροχή υπηρεσιών προσφέροντας υπεραξία στην εργασία των πελατών της, ο σεβασμός για την ασφάλεια στον άνθρωπο και την προστασία στο περιβάλλον, τα υψηλά standards τεχνικής υποστήριξης, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, οι εξειδίκευση και οι ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Κωνσταντίνος Δημητρίου