Εντυπωσιακή η ανταπόκριση φορέων και επιχειρήσεων για συμμετοχή στο 3ο «Elec.tec Forum 2020»


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Όλος ο κλάδος του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού ενωμένος στην πιο λαμπερή έκθεση της χρονιάς. Κορυφαίοι φορείς και επιχειρήσεις έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους.

 Έντονο είναι το ενδιαφέρον φορέων και επιχειρήσεων για συμμετοχή στο 3ο “Elec.tec Forum 2020”. Η προετοιμασία των παράλληλων εκδηλώσεων της 3ης διεθνούς έκθεσης “Elec.tec – Ηλεκτρολογικό Υλικό / Φωτισμός”, έχει ήδη ξεκινήσει με στόχο να καθιερωθεί ως ένα σταθερό και έγκυρο σημείο αναφοράς του συγκεκριμένου κλάδου όπου θα προβάλλει το έργο, την έρευνα και τις επιχειρηματικές προσπάθειές του. Οι συνεδριακές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου από τις 11:00 το πρωί και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 18:00 το απόγευμα, στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. στην Παιανία.

 Ψήφος εμπιστοσύνης στο συνέδριο από τους φορείς του κλάδου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.) δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και στην τρίτη διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο της “Elec.tec”, ως κορυφαίου σημείου συνάντησης του συγκεκριμένου κλάδου. Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης, τo Σάββατο 22 Φεβρουαρίου από τις 11:00 – 14:30, η ΠΟΣΕΗ θα πραγματοποιήσει το «1ο Πανελλήνιο Φόρουμ για την ασφάλεια των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων», την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου από τις 11:00 – 15:00 «Ημερίδα Επιχειρηματικότητας» και τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου από τις 09:00 – 12:00 εκδήλωση με θέμα: «Ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας για το ηλεκτρικό ρεύμα – Μετάβαση Τεχνικής Εκπαίδευσης στην αγορά εργασίας».

Δυναμικό «παρών» στην κορυφαία εκθεσιακή διοργάνωση του κλάδου θα δώσει για μία ακόμη φορά και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού (Σ.Ε.Π.Η.Υ.). Ο Σύνδεσμος επέλεξε την “Elec.tec” για να πραγματοποιήσει την πολύ σημαντική εκδήλωση για την «Παρουσίαση του ελληνικού σήματος του ΣΕΠΗΥ», το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου από τις 18:00 έως τις 19:30.

 Το πιο λαμπερό event για τον φωτισμό στο “Elec.tec Forum”

 Με τη συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων μελετητών φωτισμού ο Δρ Γιώργος Φατσέας - Αρχιτέκτων ΕΜΠ, MSc UCL Environmental Design Bartlett, PhD UCL Daylight - σας προσκαλεί σε μία εκδήλωση που θα... συζητηθεί, με θέμα: «Υπάρχει μέλλον στον μικρόκοσμο της μελέτης φωτισμού;». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου από τις 15:00 έως τις 16:30. Θα συμμετέχουν οι ομιλητές: Άρης Κλωνιζάκης - Αρχιτέκτων ΑΠΘ, MSc UCL Light and Lighting Bartlett, Αναστασία Φιλιπποπούλου - Αρχιτέκτων ΕΜΠ, MSc UCL Light and Lighting Bartlett, Θωμάς Γραβάνης - BSc Arch UCL, MSc UCL Light and Lighting Bartlett, Θεόδωρος Κοντορήγας - BSc Economics UA, MBA Stirling, MSc UCL Light and Lighting Bartlett, Θάνος Ντανίλωφ – E&EE ΒEng (Hons), MSc Eng. Management Brunel, MSc UCL Light and Lighting Bartlett, ΆνναΣμπώκου -BA Interior Arch TEI Athens, MA Theatre Production (Lighting) UL Goldsmiths, MSc UCL Light and Lighting Bartlett, IALD 

Εκδήλωση του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Εκδήλωση υπό τον τίτλο «Σύγχρονες τεχνολογίες στον ηλεκτρισμό» θα πραγματοποιήσει η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η εκδήλωση ορίστηκε για την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, από τις 17:30 – 19:00, με τη συμμετοχή του ΚΑΠΕ, του ΚΔΕΠ και του ΑΔΜΗΕ.

 Εντυπωσιακή η συμμετοχή των εταιρειών

 Μεγαλύτερη από ποτέ είναι η συμμετοχή των εταιρειών στο “Elec.tec Forum 2020” με την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, workshops και παρουσιάσεων. Στο υπό διαμόρφωση πρόγραμμα ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι εταιρείες: OLYMPIA ELECTRONICS, GEYER, IC Systems, ΕΝΙΑ, evik - KARANIKOLAS GROUP, ΝΙΣΣΟΥ Κ. & ΣΙΑ, OLYMPIC ENGINEERING, EDISION, ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΚΡΕΚΗΣ και SHOP4SECURITY.

Το πλήρες πρόγραμμα του “Elec.tec Forum 2020” με όλες τις λεπτομέρειες και το σύνολο των εκδηλώσεων, θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες στην ηλεκτρονική σελίδα της έκθεσης: www.elec-tec.gr

Με τη δύναμη και την τεχνογνωσία σχεδόν τριών δεκαετιών στη διοργάνωση εξειδικευμένων τεχνικών εκθέσεων και συνεδρίων, η «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» για μία ακόμη φορά αποδεικνύει ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες του συγκεκριμένου κλάδου και θέτει ως στόχο η “Elec.tec” να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έναν τομέα της αγοράς που είναι ζωντανός, δυναμικός και καθημερινά βρίσκεται ενώπιον νέων προκλήσεων.

 ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
«Ηλεκτρολόγος»«Εργοταξιακά Θέματα»«Μετάδοση Ισχύος»«Logistics & Management»,«Car & Truck»«Θερμοϋδραυλικός»«Ecotec» 

  • Η έκθεση, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, θα προβληθεί με διαφημίσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση πανελλαδικά και με διανομή διαφημιστικών εντύπων, προσκλήσεων, αφισών κ.ά.