ΒΑΓΝΕΡ ΜΟΝ. ΕΠΕ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1959
Διεύθυνση: Τ.Θ. 267, Μαρκόπουλο, Τ.Κ.: 190 03
Τηλ.: 22990 87710
Web Site: www.wagnernet.gr
e-mail: contact@wagnernet.gr

Η ΒΑΓΝΕΡ ΜON. ΕΠΕ δραστηριοποιείται για πάνω από 55 χρόνια στον τομέα των υλικών επιπλοποιίας, εσωτερικής διακόσμησης και φωτισμού επίπλων. Η εταιρεία λειτουργεί σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος οίκων του εξωτερικού για την Ελλάδα και έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Κύπρο και τα Βαλκάνια. Η λειτουργία μας σαν αντιπρόσωπος, μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας αποτελείται από πρωτοποριακά υλικά υψηλής τεχνολογίας, ενώ η προέλευση των υλικών είναι από ευρωπαϊκά εργοστάσια προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα και η εγγυημένη λειτουργία. Έχοντας τεχνογνωσία πολλών χρόνων είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε το καλύτερο προϊόν μέσα από την τεράστια γκάμα υλικών που διαθέτουμε.

Μια δυναμική ομάδα έμπειρων συνεργατών, εργάζεται πάντα με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή σας, για οποιαδήποτε τεχνική εφαρμογή, με την ιδανικότερη και οικονομικότερη για εσάς λύση.
Η εφαρμογή μοντέρνων τεχνολογιών εξυπηρέτησης και η προσφορά έξυπνων υλικών κατασκευής, μας εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς!

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Karl Wagner