ΒΗΚΑΠ Α. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1987
Διεύθυνση: Ιθάκης 35 - 37, Άγ. Ι. Ρέντης, Αθήνα, Τ.Κ.: 182 33
Τηλ.: 210 4922013 Fax: 210 4250142
Web Site: www.bikap.gr
e-mail: info@bikap.gr, sales@bikap.gr

Η εταιρεία φωτισμού ΒΗΚΑΠ, από το 1987 έως σήμερα παράγει, εμπορεύεται και προτείνει λύσεις φωτισμού για επαγγελματικούς χώρους όπως γραφεία, σχολεία, super market, ξενοδοχεία, τράπεζες, εμπορικά καταστήματα. Εδρεύει στον Άγ. Ι. Ρέντη σε ιδιόκτητους χώρους συνολικής έκτασης 2.000 m2.

Το όνομα ΒΗΚΑΠ είναι συνώνυμο της ποιότητας. Εστιάζει στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων υψηλής ποιοτικής αξίας. Οι συνεργασίες της με επώνυμους ευρωπαϊκούς οίκους, πιστοποιεί και εξασφαλίζει τα υψηλά ποιοτικά στάνταρτ όλων των προϊόντων.

Αναζητά νέες τεχνολογικές εφαρμογές σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα εξοικονόμησης ενέργειας. Με τη συνεχή επιμόρφωση των ανθρώπων της σε θέματα τεχνογνωσίας, εξασφαλίζει την παραγωγή προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας με εγγυήσεις λειτουργικότητας και διάρκειας ζωής.
Στο επίκεντρο οι πελάτες της και οι εξατομικευμένες τους ανάγκες. Τα παραγόμενα προϊόντα πληρούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που αναζητά κάθε πελάτης στο προϊόν που αγοράζει: Προϊόντα υψηλής αξίας, μεγάλης διάρκειας ζωής, εξαιρετικής αντοχής και υποδειγματικής λειτουργικότητας.
Συμμετέχει στο πρόγραμμα «ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ», ένα πρόγραμμα εγκεκριμένο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η ΒΗΚΑΠ έχει πιστοποιηθεί για τον τρόπο λειτουργίας και τις συνθήκες παραγωγής των προϊόντων της, με ISO 9001:2015.

Yπεύθυνoς Επικοινωνίας: Αριστείδης Σταθόπουλος