ΓΙΑΚΟΥΜΟΓΛΟΥ Ν. ΥΙΟΙ ΟΕ GIAKO GROUP


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1991
Διεύθυνση: Ξανθίππης 19, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.: 562 24
Τηλ.: 2310 772532, 2310 709451 Fax: 2310 772748
Web Site: www.giako.gr
e-mail: sales@giako.gr

 

H GIAKO GROUP –ΥΙΟΙ Ν. ΓΙΑΚΟΥΜΟΓΛΟΥ ΟΕ είναι μια εισαγωγική εταιρεία που διαρκώς ερευνά, βρίσκει, δοκιμάζει και προτείνει στους πελάτες της νέες καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις. Η ηγετική θέση της στο χώρο του Σύγχρονου Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού οφείλεται εν πολλοίς στην αμεσότητα, την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών της. Με αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία και το περιβάλλον, θέτει ως στόχο της την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων της, δημιουργώντας νέα πρότυπα σε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας για τον πελάτη-καταναλωτή.

Η Giako Group έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο των λαμπτήρων οικονομίας, αναπτύσσει, διακινεί και υποστηρίζει ποιοτικά προϊόντα φωτισμού. «Αιχμή του δόρατος» ως προς τη διαφοροποίηση της εταιρίας σε θέματα τεχνολογίας, έναντι του ανταγωνισμού, αποτελεί το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξής της, το οποίο, από το 2007 εφαρμόζει νεωτεριστικές ιδέες και καινοτομίες (innovation), ερευνά τις νέες τάσεις και προτείνει στο τμήμα παραγωγής την κατασκευή προϊόντων φωτισμού, ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σεβόμενα, παράλληλα, το περιβάλλον.

Το εμπόρευμα, πριν φτάσει στον τελικό καταναλωτή, υποβάλλεται σε δειγματοληπτικούς ελέγχους από το εργαστήριο, για την τελική έγκριση προς διάθεση. Ως πρώτη προτεραιότητά της, η Giako Group θέτει την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν της αρκεί να είναι μόνο υψηλών προδιαγραφών αλλά επιδιώκει πάντα και την απόλυτη εναρμόνισή τους με τις κοινοτικές οδηγίες της Ευρώπης. Σχεδιάζει, οργανώνει και διαθέτει τα προϊόντα της διασφαλίζοντάς τα με εγκεκριμένες διαδικασίες, εφαρμόζοντας σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO: 9001, από το 2003.

Όλα τα προϊόντα της ελέγχονται για την ποιότητά τους από πιστοποιημένους και διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς στον τομέα του φωτισμού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, οι οποίοι εγγυώνται γι αυτά και παρέχουν τις σχετικές πιστοποιήσεις ακολουθώντας τις τελευταίες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.


Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Βασίλης Γιακουμόγλου