ΓΚΕΚΑΣ ΑΕΒΕ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1945
Διεύθυνση: 5o χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων - Αθηνών, Ιωάννινα, Τ.Κ.: 455 00
Τηλ.: 26510 85220 Fax: 26510 85259
Web Site: www.gk-gekas.gr
e-mail: info@gk-gekas.gr

ΙΣΤΟΡΙΑ: Η εταιρεία ΓΚΕΚΑΣ ΑΕΒΕ, πρωταγωνιστεί στον χώρο του Φωτισμού & Ηλεκτρολογικού Υλικού από το 1945. Είναι αμιγώς ελληνική, οικογενειακή, εταιρεία και από το 1999 μετατράπηκε από προσωπική επιχείρηση σε Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: Βασική δραστηριότητα της εταιρείας αποτελεί η παραγωγή και εμπορία προϊόντων Φωτισμού και Ηλεκτρολογικού υλικού και η διανομή τους μέσω του δικτύου των συνεργατών της σε Ελλάδα, Αλβανία, Σκόπια και Ρουμανία. Επικουρικά διαθέτουμε ιδιόκτητα καταστήματα λιανικής πώλησης στα Ιωάννινα και στα Τίρανα (Αλβανία).

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ: Η εταιρεία μας εισάγει και αντιπροσωπεύει καταξιωμένους, διεθνείς οίκους δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων. Βασικός μας στόχος είναι η ανάδειξη της ιδιαιτερότητας και της φιλοσοφίας του κάθε BRAND δημιουργώντας ευδιάκριτα όρια μεταξύ τους.
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση των στελεχών της εταιρείας μας, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε απόλυτα ενημερωμένοι για κάθε νέα τεχνολογική και σχεδιαστική τάση ωφελώντας κάθε υποψήφιο συνεργάτη μας. Πιο συγκεκριμένα επισκεπτόμαστε τακτικά τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εκθέσεις φωτισμού και ηλεκτρολογικού υλικού όπως για παράδειγμα την Light and Building-Γερμανία, Euroluce-Ιταλία, Lighting Fair-Κίνα. Επιπλέον συμμετέχουμε ενεργά σε διαλέξεις και σεμινάρια εταιρειών ή επιτροπών φωτισμού ανά τον κόσμο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους σχεδιαστές φωτισμού, Αρχιτέκτονες και Μηχανολόγους με μεταπτυχιακές σπουδές αρχιτεκτονικού φωτισμού στο Bartlett School of Architecture/UCL στο Λονδίνο. Xρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα φωτοτεχνικά εργαλεία η εταιρεία μας προσφέρει στους συνεργάτες της εξειδικευμένη μελέτη φωτισμού καθώς και μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣH: Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 από το δίκτυο της IQNet. Η ΓΚΕΚΑΣ ΑΕΒΕ υποστηρίζει πλήρως την ανακύκλωση λαμπτήρων και φωτιστικών έχοντας τοποθετήσει κάδους ανακύκλωσης σε όλους τους χώρους της εταιρείας. Επιπλέον είμαστε μέλη της ελληνικής εταιρείας ανακύκλωσης ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Ιωάννης Γκέκας