ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ & ΛΕΙΑΝΤΙΚΩΝ ΕΠΕ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1998
Διεύθυνση: Αργοναυτών 7 - 9, Μαρούσι, Τ.Κ.: 151 26
Τηλ.: 210 6121810 Fax: 210 6121069
Web Site: www.italtd.gr
e-mail: info@italtd.gr

KNIPEX WERK – Γερμανίας. KNIPEX – πένσες, κόφτες, γκαζοτανάλιες: Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Ευρώπη, εξειδικευμένος στην παραγωγή πενσών και ειδικών επαγγελματικών εργαλείων υψηλής ποιότητος. Με περισσότερα από χίλια διαφορετικά σχέδια και μεγέθη η KNIPEX προσφέρει μία πλήρη γκάμα πενσών για κάθε πιθανή βιομηχανική, ηλεκτρολογική, υδραυλική ή άλλη τεχνική εφαρμογή. Ο εφευρέτης της γκαζοτανάλιας COBRA που άλλαξε τον τρόπο εργασίας των υδραυλικών! Μονωμένα εργαλεία για χρήση υπό τάση ή κοντά σε τάση, απαντούν στις απαιτήσεις των επαγγελματιών.

WITTE WERKZEUGE: O Witte Werkzeuge ήταν η βάση του διεθνώς γνωστού βιομηχανικού γκρουπ Kirchhoff. Απασχολεί διεθνώς περισσότερα από 3.000 άτομα στην παραγωγική διαδικασία καθώς και στα γραφεία, σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό, Βραζιλία. Τα εργαλεία χειρός Witte έχουν ιστορία μεγαλύτερη από 200 χρόνια και εμπειρία που σήμερα αναγνωρίζεται σαν μία από τις πιο πολύτιμες στον χώρο των κατασκευαστών κατσαβιδιών και μυτών στη διεθνή αγορά.

SCANGR IP: Οι εκλεπτυσμένοι φακοί και προβολείς SCANGRIP είναι πρωτοποριακού σχεδιασμού και κατασκευάζονται για τον πραγματικό επαγγελματία που χρειάζεται το καλύτερο εργαλείο που μπορεί να βρει για να εργαστεί αποτελεσματικά. Η πλήρης σειρά προϊόντων καλύπτει όλων των ειδών τις επαγγελματικές απαιτήσεις φωτισμού με υψηλή ποιότητα. Αυτές οι λύσεις φωτισμού είναι σχεδιασμένες για επαγγελματική χρήση και κατασκευασμένες για μεγάλη διάρκεια ζωής.


Yπεύθυνη Επικοινωνίας: Κατερίνα Μπαρμπέρη