ΕΝΤΗΣΙΟΝ ΕΛΛΑΣ Μ. ΕΠΕ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 2002
Διεύθυνση: Φαρμακέικα, Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, Τ.Κ.: 570 01
Τηλ.: 23920 66070 Fax: 23920 66151
Web Site: www.edision.gr
e-mail: info@edision.gr

Η ΕΝΤΗΣΙΟΝ ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2008 στην Ελλάδα, αποκλειστικά για χονδρική πώληση, σε δίκτυο καταστημάτων συνεργατών στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.
Η πολιτική υποστήριξης των επαγγελματιών συνεργατών μας σε συνδυασμό με τα προσεγμένα, υψηλής ποιότητας EDISION υλικά, οδήγησαν στην ανάπτυξη της εταιρείας και την μεταστέγασή της σε χώρο 4.500 τ.μ. στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα το Κεντρικό της εταιρείας.

Η EDISION έγινε ευρέως γνωστή στην χώρα μας την περίοδο των switch-off, με τους φημισμένους αποκωδικοποιητές MPEG4. Εδώ και χρόνια, τα νέα μοντέλα δεκτών DVBT2, H265 και DVBS2X γνωρίζουν εξαιρετική επιτυχία στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Σημαντικό βήμα αποτέλεσε η συμφωνία αντιπροσώπευσης του παγκοσμίως γνωστού, διεθνούς Ομίλου TELEVES το 2013, με συνεργασία η οποία αναπτύσσεται συνεχώς με πολλά ολοκαίνουρια υλικά για κάθε τηλεοπτική εγκατάσταση, από την μικρότερη οικιακή, μέχρι την μεγαλύτερη επαγγελματική, παράλληλα με τις υπερυψηλού επιπέδου λύσεις για τον ξενοδοχειακό τομέα.
Σήμερα η EDISION συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη νέων υλικών και συνεργασιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πάντα πιστή στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του συνεχώς αυξανόμενου δικτύου συνεργατών της.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Άκης Κολοβός