ΕΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ MON. ΕΠΕ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 2012
Διεύθυνση: Φιλαδελφείας 165, Αχαρνές, Τ.Κ.: 136 71
Τηλ.: 210 5202100 Fax: 210 5238406
Web Site: www.eta.gr
e-mail: info@eta.gr

Η ΕΤΑ, είναι μια από τις κυρίαρχες εμπορικές εταιρείες στον κλάδο του ηλεκτρολογικού - βιομηχανικού υλικού, αυτοματισμού και διαχείρισης ενέργειας, με ιστορία που μετρά πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης.

Ως επίσημος αντιπρόσωπος - διανομέας, των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών οίκων όπως είναι οι Armas, Canaplast, Carlo Gavazzi, Cembre, Cabur, C.M.E., Lovato Electric, Palazzoli, SAR, SM!GHT, STRAL &Telergon, που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους, η ΕΤΑ, προσφέρει στον κατασκευαστικό και βιομηχανικό τομέα τα πλέον αξιόπιστα προϊόντα.

Η ΕΤΑ, διαθέτει, ευρεία γκάμα προϊόντων με πάνω από 50.000 είδη, πιστοποιημένα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, αξιόπιστα στη λειτουργία τους, εύκολα στη χρήση και τη συντήρησή τους.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, απαρτίζεται από μηχανικούς αυτοματισμού, ηλεκτρολόγους μηχανικούς και προσωπικό διαχείρισης και επέκτασης συνεργασιών, προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση με ολοκληρωμένες προτάσεις που βασίζονται στην πλήρη κατανόηση των διαφορετικών αναγκών του κάθε κλάδου.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Πέτρος Αναγνωστόπουλος