ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ ΟΕ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1960
Διεύθυνση: Ροδοπόλεως 30, Ελληνικό, Τ.Κ.: 167 77
Τηλ.: 210 9618651 Fax: 210 9618794
Web Site: www.spotlight.gr
e-mail: papadopoulos@spotlight.gr

Η εταιρεία SPOTLIGHT είναι μια οικογενειακή επιχείρηση δυναμικά αναπτυσσόμενη που εδώ και πολλά χρόνια ειδικεύεται στο χώρο του φωτισμού, με φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στο Ελληνικό σε εγκαταστάσεις που ανήκουν στους φορείς της επιχείρησης. Η εταιρεία διαθέτει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κλάδο του φωτισμού και του ηλεκτρολογικού υλικού και ο υψηλότατος δείκτης διάρκειας και συνέπειας των ανωτέρω συνεργασιών, σφραγίζει και την εμπιστοσύνη στο όνομα - SPOTLIGHT.

Εμπιστοσύνη επίσης, που έχει “χτιστεί” και επιβραβευθεί επανειλημμένα από την πολυετή συνεργασία με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου. Οι ιδρυτές της εταιρείας φρόντισαν από την αρχή της λειτουργίας της να στοχεύουν πάντοτε στην ποιότητα των προϊόντων της.

Η ικανοποίηση των πελατών της εταιρείας SPOTLIGHT αποτελεί στρατηγικό σημείο στη λειτουργία της. Αναγνωρίζει τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζουν οι πελάτες της στη διατήρηση της ανταγωνιστικής της θέσης και δεσμεύεται στην τήρηση των συμφωνηθέντων με τους πελάτες χρόνων παράδοσης των παραγγελιών και επίλυσης τυχόν προβλημάτων.

Επιδιώκοντας τη συνεχή βελτίωση του τρόπου οργάνωσης και λειτουργίας, στηρίζεται: • στο ικανό και εξειδικευμένο προσωπικό της,

  • στη συνεχή αξιολόγηση των προμηθευτών και των συνεργατών της,
  • στον ορθά σχεδιασμένο έλεγχο ποιότητας των προϊόντων της,
  • στην προγραμματισμένη εκπαίδευση του προσωπικού της,
  • στην συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου των φωτιστικών και ηλεκτρολογικών σωμάτων.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Δημήτριος Παπαδόπουλος