ΙΣΑΑΚ ΣΟΛΟΜΩΝ ΑΕ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1978
Διεύθυνση: Αιτωλίας 51, Γέρακας Αττικής, Τ.Κ.: 153 44
Τηλ.: 210 6046003, 210 6046008 Fax: 210 6046078
Web Site: www.electroforma.gr

e-mail: info@electroforma.gr

 

Η εταιρεία Ισαάκ Σολομών Α.Ε. ιδρύεται το 1983 από τον Ισαάκ Σολομών. Τα πρώτα χρόνια, βασικό αντικείμενό της είναι η αποκλειστική διανομή των ρυθμιστών φωτισμού (Dimmer) “MAGIC” στην Ελληνική αγορά, εφοδιάζοντας επιλεγμένα καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού και εξειδικευμένου εξοπλισμού. Η εταιρεία ξεκινάει την πορεία της με τον διακριτικό τίτλο ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΜΑ τον οποίο κρατάει μέχρι και το 2019. Στην πορεία των χρόνων αναλαμβάνει την αποκλειστικότητα εμπορίας και διακίνησης διεθνούς φήμης οίκων φωτισμού (FABAS LUCE, PERENZ, TRIO, RL, ONDALUCE, FAN EUROPE, FUMAGALLI, SOLLO) και η επέκταση του επαγγελματικού κύκλου διευρύνεται σε πανελλήνιο επίπεδο.

Συμμετοχές σε εκθέσεις Πανευρωπαϊκής απήχησης καταγράφονται επίσης στο μακρόχρονο βιογραφικό της. Το 2007 μετατρέπεται σε ΕΠΕ, ενώ από το 2011 λειτουργεί ως Ανώνυμη Εταιρεία. Μέχρι το 2014 έχουν ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της εταιρείας ο Τζέφρυ και ο Αλμπέρτος Σολομών.

Από το 2020 η εταιρεία ταυτίζει πλέον την επωνυμία της με τον διακριτικό της τίτλο ως Ισαάκ Σολομών Α.Ε. και επανασυστήνεται με νέο λογότυπο, ανανεωμένο προφίλ και την πιο δυναμική προϊοντική γκάμα από ποτέ.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα όλα αυτά τα χρόνια είναι αδιαμφισβήτητα η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και σεβασμού που βασίζονται στη συνέπεια, την ειλικρίνεια και την αμείωτη προσπάθεια για βελτιστοποίηση την παρεχόμενων υπηρεσιών. Κομψότητα, Ποιότητα και Εγγύηση είναι τα στοιχεία εκείνα που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της, τα οποία απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου.

Μέσα από τις τρείς και πλέον δεκαετίες ζωής της, η Ισαάκ Σολομών Α.Ε. έχει εδραιωθεί στη συνείδηση της Ελληνικής Αγοράς, έχοντας ως βασικό άξονα λειτουργίας και ανάπτυξής της την αξιοπιστία και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει και στο μέλλον να εξυπηρετεί τους πελάτες της άμεσα και αποτελεσματικά, θέτοντας τον πήχη ακόμη υψηλότερα.

Yπεύθυνοι Επικοινωνίας: Τζέφρυ Σολομών, Αλμπέρτος Σολομών