ΤΕΛΜΕΚΟ ΑΕ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1987
Διεύθυνση: Λεωφ. Πάρνηθας 229, Αχαρνές, Τ.Κ.: 136 75
Τηλ.: 210 8311447 Fax: 210 2465004
Web Site: www.telmeco.gr
e-mail: telmco@otenet.gr

Η ΤΕΛΜΕΚΟ ΑΕ δημιουργήθηκε το 1987 από τον Ιωσήφ Βεντούρα, Μηχανολόγο-Ηλεκτρολόγο του ΕΜΠ. Σκοπός της ήταν η αντιπροσώπευση επώνυμων ευρωπαίων κατασκευαστών ηλεκτρολογικού υλικού και η διανομή των προϊόντων τους στα καταστήματα χονδρικής πώλησης όλης της ελληνικής επικράτειας.

Η εταιρεία προέκυψε από προηγούμενη ίδια δραστηριότητα του Ιωσήφ Βεντούρα ο οποίος και είχε εμφανιστεί στην αγορά το 1973. Στην μακρόχρονη πορεία της η ΤΕΛΜ ΕΚΟ απέκτησε την εμπιστοσύνη των πελατών της οι οποίοι και την τίμησαν με την αγάπη και την εκτίμησή τους.
Σήμερα Γενικός Δ/ντής και μέτοχος είναι ο κ. Χαράλαμπος Τσάμης ο οποίος είναι αριστούχος απόφοιτος του οικονομικού πανεπιστημίου (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Υποστηρίζεται στις πωλήσεις από δύο άξια στελέχη: τους κ.κ. Κώστα Μπαρδάκα διπλωματούχο Ηλεκτρολόγο μηχανικό Τ.Ε. και Στέλιο Κώτσια, μαθηματικό του πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εταιρεία εκπροσωπεί και τις ακόλουθες ευρωπαϊκές εταιρείες:
FAMATEL (Ισπανία): Είναι μία πολυεθνική εταιρεία με έδρα την Ισπανία και είναι γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της, την πολύ προσιτή τιμή τους, ώστε η σχέση τιμή/ποιότητα να τα καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικά. Διαθέτει δική της παρουσία στην Ιταλία (FAMATEL-ITALY), στη Βουλγαρία (FAMATEL-BULGARIA), στη Γαλλία (FAMATEL-FRANCE), στη Μ.Βρετανία (FAMATEL-UK), στην Τσεχία (FAMATEL-CZ), στην Πολωνία (FAMATEL-PL) και στις Η.Π.Α. (FAMATEL-USA). Κατασκευάζει βιομηχανικές πρίζες και φις, πριζοδιακόπτες, εργοταξιακούς πίνακες, οικιακούς και βιομηχανικούς πίνακες, κουτιά διακλάδωσης, πολύπριζα κ.ά. H FAMATEL αυξάνει τις πωλήσεις της στην Ελλάδα με γρήγορους ρυθμούς και φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ισχυρό συνεργάτη μιας και η φήμη της εξαπλώνεται, αφού στηρίζεται στην ικανοποίηση που εκφράζουν όλοι οι πελάτες της.
CATA (Ισπανία), PLYMOUTH (Η.Π.Α.), ITALFARAD (Ιταλία).

Η ΤΕΛΜΕΚΟ είναι αποκλειστικός διανομέας της Τσεχικής Εταιρείας Ο.Ε.Ζ., θυγατρικής της SIEMENS, ενώ διανέμει τα προϊόντα των οίκων ORBIS (Ισπανία), MAC 3 (Ιταλία), Stielectronica (Βραζιλία) και PRITEC (Ισπανία).

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Χαράλαμπος Τσάμης