ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Ένα υπερσύγχρονο ρομπότ στην “Elec.Tec 2018”


Ένα πρότυπο οικιακό βοηθό, προγραμματιστή και φύλακα, το ρομπότ “Pepper”,παρουσιάζει η εταιρεία “Geyer” στη 2η διεθνή έκθεση “Elec.tec” 

Ένα ρομπότ που σας ετοιμάζει  και σας  σερβίρει καφέ; Που είναι σε θέση να ελέγχει τις συσκευές του σπιτιού; Και με το οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε εύκολα και με φυσικό τρόπο; 
Αυτό που ακούγεται σαν σενάριο από το μέλλον, είναι πραγματικότητα  στον κόσμο του «Έξυπνου Σπιτιού» της “Geyer”, που παρουσιάζεται στην 2η διεθνή έκθεση “Elec.tec” για τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, το φωτισμό και τα συστήματα ασφαλείας.
Ύστερα από ένα φιλικό καλωσόρισμα και ένα σύντομo διάλογο, ο “Pepper” δείχνει ότι είναι πολύ περισσότερο από ένα μικρό, χαριτωμένο ρομπότ.


Είναι ένας έξυπνος προσωπικός βοηθός, ο οποίος αφού συνδεθεί με το έξυπνο σπίτι “GEYER ds”, όχι μόνο ελέγχει όλες οι συσκευές του σπιτιού αλλά αλληλεπιδρά με φυσικό τρόπο με τους κατοίκους του και αναλαμβάνει καθημερινές εργασίες ρουτίνας.
Η “Geyer” παρουσιάζει στη διεθνή έκθεση “Elet.tec” τις δυνατότητες που υπάρχουν από την  αλληλεπίδραση του ανθρώπου και  ενός ρομπότ στο σπίτι. Ο “Pepper” είναι σε θέση να κινείται εντός του σπιτιού αυτόνομα και να προετοιμάζει π.χ. οποιοδήποτε ρόφημα. Ο έλεγχος του ρομπότ  γίνεται διαισθητικά και απλά με διάλογο μεταξύ των κατοίκων του σπιτιού  και του “Pepper” χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες.


Με το “GEYER ds”, η εταιρεία θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της έκθεσης  πολύ περισσότερα από την ενορχήστρωση και τον έλεγχο όλων των λειτουργιών ενός σπιτιού. Η εστίαση είναι στην πολύ φυσική αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπου με το σπίτι, το τέλος των «ηλίθιων συσκευών», την βέλτιστη αλληλεπίδραση των συσκευών μεταξύ τους και την σύνδεσή τους χωρίς όρια.
 
Οι κατηγορίες
 
Στη διοργάνωση συμμετέχουν: Κατασκευαστές, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς ηλεκτρολογικού, φωτιστικού, τηλεπικοινωνιακού και ηλεκτρονικού υλικού, συστημάτων αυτοματισμού, ασφαλείας και ελέγχου, λογισμικού και εργαλείων, καθώς και επιχειρήσεις παραγωγής, διανομής και διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας.
Απευθύνεται σε: Εμπόρους ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες, εργολήπτες και μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μελετητές, διακοσμητές και στελέχη δημοσίων οργανισμών και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Θα προσκληθούν επίσης συνδικαλιστικοί φορείς (ομοσπονδίες και σωματεία των ενδιαφερόμενων κλάδων), εκπαιδευτικά ιδρύματα, πρεσβείες κ.ά.
 Η έκθεση, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, θα προβληθεί με διαφημίσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση πανελλαδικά και με διανομή διαφημιστικών εντύπων, προσκλήσεων, αφισών κ.ά.

  • Η έκθεση, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, θα προβληθεί με διαφημίσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση πανελλαδικά και με διανομή διαφημιστικών εντύπων, προσκλήσεων, αφισών κ.ά.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ

κάνοντας κλίκ εδώ

 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ

κάνοντας κλίκ εδώ

 

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διεθνή έκθεση “Elec.Tec” επικοινωνήστε στο τηλέφωνο:210.680.04.70. ή στα e-mails:
 
tpress@tpress.grvmourta@tpress.gr,
 
petropoulos@tpress.grinfo@ elec-tec.gr