ΒΙ.ΜΕ.ΚΑ

(Χορηγός)


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1993
Διεύθυνση: ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Ο.Τ. 51Α, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.:570 22
Τηλ.: 2310 795610, 2310 795578 Fax: 2310 795578
Web Site: www.vimeka.gr
e-mail: vimeka@otenet.gr
Η εταιρεία ΒΙ.ΜΕ.ΚΑ ιδρύθηκε το 1993.
Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της έως σήμερα έχει καταγράψει μια ανοδική πορεία στο χώρο της κατασκευής βιομηχανικών ηλεκτρικών πινάκων που τη κατατάσσει ως μια ισχυρή δύναμη στο κλάδο αυτό.
Θέλοντας να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του χώρου της κατασκευής κατάφερε να δημιουργήσει μια βιομηχανική μονάδα παραγωγής πλήρως εξοπλισμένη, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
Σήμερα οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται σε ένα ιδιόκτητο χώρο 4στρεμμάτων, στη Βιομηχανική περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης, από τον οποίο τα 1800τ.μ. αποτελούν την μονάδα παραγωγής της.
Τα προϊόντα μας καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα, και διατίθενται τυποποιημένα σε συγκεκριμένες διαστάσεις. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής προϊόντων ειδικών διαστάσεων, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.
Η πολιτική της εταιρείας είναι να προσφέρει ένα σωστό περιβάλλον κατανόησης και αξιοπιστίας στην αγορά, παρέχοντας υλικά υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Στο χώρο της ποιότητας, παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων της, εκφράζεται μέσα από το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001-2000 και ΙΡ 5Α, το οποίο καλύπτει όλες τις δραστηριότητές της.
Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς και με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργατών πανελλαδικής εμβέλειας, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη υποστήριξή τους.
Σκοπός της εταιρείας είναι να διατηρήσει την αξιοπιστία της στην αγορά , να παραμείνει στις πρώτες θέσης των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου της, να διατηρεί την ποιότητα των προϊόντων της σε ανταγωνιστικές τιμές και να εξυπηρετεί το πελατολόγιό της όσο το δυνατόν καλύτερα.
Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Δημήτριος Δημόπουλος