ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ Δ. ΑΕ

STAND B21 / D17


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1992
Διεύθυνση: Φαβιέρου 10, Αθήνα, Τ.Κ.: 104 38
Τηλ.: 210 5225332, 210 5245898 Fax: 210 5243123
e-mail: info@tyrovolas.gr

Είμαστε η Δ. ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ η παλαιότερη και μακροβιότερη επιχείρηση στον κλάδο της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού, μητρική ομίλου 4 εταιρειών, με 80 χρόνια συνεχούς παρουσίας.

Έχουμε αναπτύξει δίκτυο 8 καταστημάτων και βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα δημιουργίας νέων.

Εμπορευόμαστε όλα τα υλικά, όλων των εργοστασίων χωρίς εξαρτήσεις, διατηρώντας την εταιρική μας ταυτότητα, παρέχοντας πληρότητα και προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις, άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης και ανταγωνιστικές τιμές.

Μεγάλη σημασία δίνουμε στην εταιρική ευθύνη και στις εργασιακές σχέσεις. Έτσι έχουμε διατηρήσει έμπειρο προσωπικό-συνεργάτες που διακρίνονται για την αφοσίωσή τους, την τεχνογνωσία τους και την επαγγελματική τους επάρκεια.

Σε επιβεβαίωση αυτής της αξιοπρεπούς σχέσης, δεν καταφύγαμε σε καμία απόλυση κατά τη διάρκεια της κρίσης, αντιθέτως προχωρήσαμε σε προσλήψεις νέων συνεργατών που εντάχθηκαν στο δυναμικό μας.

Δύναμή μας είναι η πολύχρονη φήμη και αξιοπιστία μας στην αγορά με έμφαση στον πελάτη και θεωρούμε ότι οι άριστες σχέσεις μαζί του είναι μία παράλληλη πορεία προς την επιτυχία.

Φιλοσοφία μας είναι η διαρκής εξέλιξη και ανάπτυξη, η προσαρμοστικότητά μας στα νέα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα και σε αυτόν τον δύσκολο στόχο, διαφημιστές μας είναι οι πιστοί πελάτες μας και οι ικανοποιημένοι προμηθευτές μας.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Δημήτριος Τυροβολάς