ΜΑΡΕΤΣΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΠΕ

STAND D7


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1993
Διεύθυνση: Εϋνάρδου 34, Αθήνα, Τ.Κ.: 104 40
Τηλ.: 210 8822209 (6 γραμμές) Fax: 210 8822209
Website: www.mlighting.gr
e-mail: maretsikos@otenet.gr

Η ΜΑΡΕΤΣΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1993 με κύριο αντικείμενο την εμπορία λαμπτήρων και συνεχίζει με ανοδική πορεία την λειτουργία της σε εγκαταστάσεις, αποθήκες και γραφεία, άνω των 1500 τ.μ. και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Duralamp μέλος του Ομίλου Targetti.

Ταυτόχρονα ξεκινώντας νέες συνεργασίες εισάγουμε στην αγορά, κατοχυρώνοντας την επωνυμία, τους λαμπτήρες Mlux.

Η εταιρεία στην 20ετή λειτουργία της έχει πάντα σαν στόχο τη διαρκή ενημέρωση για κάθε νέα τεχνολογία που αναπτύσσεται στο αντικείμενό της και την άμεση εξυπηρέτηση του πελατολογίου της με σεβασμό στον πελάτη και στο περιβάλλον.

Επενδύει σε καταρτισμένα άτομα με όραμα και επαγγελματισμό, που σε συνδυασμό με την απαραίτητη τεχνογνωσία προσφέρουν την ιδανική λύση για τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Οι πωλητές μας δημιουργούν διαπροσωπικές σχέσεις με τον εκάστοτε πελάτη και συμμετέχουν ενεργά στη πρόοδο της επιχείρησής του.

Ο συνδυασμός ποιότητας και οικονομίας με χαμηλό κόστος, οδηγεί στην αύξηση του μεριδίου αγοράς και στην ενίσχυση των υπαρχόντων πελατών έναντι των ανταγωνιστών τους.

Επιπλέον έχει καταφέρει να ελαχιστοποιήσει τους χρόνους παράδοσης προς τους πελάτες της από μία ώρα για τους εντός Αττικής έως δύο ημέρες μέγιστο σε απομακρυσμένες περιοχές.

Yπεύθυνη Επικοινωνίας: Κυριακή Αρβανίτη