ΤΕΧΝΟΜΑΤ ΑΕ

STAND C3


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1994
Διεύθυνση: ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.: 570 22
Τηλ.: 2310 777000 Fax: 2310 797998
Website: www.technomat-shop.com
e-mail: technomat@technomat.gr

Η ΤΕΧΝΟΜΑΤ ΑΕ ιδρύθηκε το 1994.

Είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού εξοπλισμού. Παράλληλα έχει επεκταθεί και στον τομέα της ανάπτυξης και παραγωγής ηλεκτρικών πινάκων μέσης τάσης.

Έχει έδρα στη ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου, όπου στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Διαθέτει ένα δίκτυο 8 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε είδους απαίτηση στο ηλεκτροβιομηχανικό υλικό, καθώς επίσης να προτείνει ιδέες και λύσεις για τον αρχιτεκτονικό φωτισμό.

Στόχος της ΤΕΧΝΟΜΑΤ ΑΕ είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και η συνεχής προσαρμογή στις τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες. Για το λόγο αυτό, η ΤΕΧΝΟΜΑΤ έχει υπογράψει συμβόλαια αποκλειστικής συνεργασίας με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου σύμφωνα με ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας, έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα και αποτελεί συνώνυμο ποιότητας, αξιοπιστίας και ολοκληρωμένων λύσεων στον ηλεκτρολογικό και βιομηχανικό εξοπλισμό.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Παναγιώτης Στεφανίδης