Κατηγορίες

4η διεθνής έκθεση ENERGIA.TEC: Εντυπωσιακή επιτυχία για το κορυφαίο σημείο συνάντησης του κλάδου!


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Ραντεβού σε δύο χρόνια δίνουν εκθέτες και επισκέπτες της 4ης ENERGIA.TEC καθώς η εντυπωσιακή επιτυχία της επιβεβαίωσε πως η έκθεση αποτελεί το απόλυτο σημείο συνάντησης για τους τομείς του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού, των συστημάτων ασφαλείας και της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα!

Με περισσότερες συμμετοχές από κάθε προηγούμενη φορά, με ιδιαίτερα ικανοποιημένους επισκέπτες και εκθέτες και με ένα δυναμικό και διευρυμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, έκλεισε τις εργασίες της η 4η διεθνής έκθεση ENERGIA.TEC.

Από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2022, η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα για το ηλεκτρολογικό υλικό, το φωτισμό, τα συστήματα ασφαλείας και την ηλεκτροκίνηση προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες ξεπερνώντας τις προσδοκίες της διοργανώτριας εταιρείας Τεχνοεκδοτική / T-Press. Το επισκεπτικό κοινό που τίμησε με την παρουσία του την έκθεση ήταν πιο στοχευμένο και εξειδικευμένο, ενώ ιδιαίτερα δυναμική ήταν η συμμετοχή από κάθε περιοχή της χώρας. 

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά πλήθος καινοτόμων προϊόντων, λύσεων και νέων τεχνολογιών από κορυφαίες εταιρείες οι οποίες ανέδειξαν τη μεγάλη δυναμική και τις προοπτικές του κλάδου. Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί φετινοί εκθέτες ανανέωσαν ήδη τη συμμετοχή τους για τον Οκτώβριο του 2024, ενώ η ENERGIA.TEC κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης ακόμη περισσότερων εταιρειών του χώρου που ήδη αποφάσισαν να λάβουν μέρος για πρώτη φορά το 2024, αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο την ποιότητα των συμμετοχών.

Λαμπερά εγκαίνια για την 4η ENERGIA.TEC

Τα λαμπερά εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της πρώτης ημέρας, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ζωής της χώρας και φορέων που υποστηρίζουν με την αιγίδα τους την έκθεση.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς οι εξής:

  • Ο κ. Αναστάσιος Θωμαΐδης, Τομεάρχης Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας
  • Ο κ. Κίμωνας Λογοθέτης, Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής
  • Ο κ. Γεώργιος Καββαθάς, Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος)
  • Ο κ. Δημήτρης Βέργαδος, Διευθυντής Τομέα ΜΜΕ, Θέσεων και Ενημέρωσης ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών)
  • Ο κ. Σταύρος Καφούνης, Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών)
  • Ο κ. Κωνσταντίνος Δαμίγος, Α’ Αντιπρόεδρος του ΒΕΑ (Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας)
  • Ο κ. Θεόδωρος Αγγουράκης, Πρόεδρος της ΠΟΣΕΗ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων)
  • Ο κ. Αντώνης Αλιμπέρτης, Πρόεδρος του ΣΕΠΗΥ (Σύνδεσμος Ελλήνων Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού).
  • Ο κ. Γιώργος Βλασόπουλος, Πρόεδρος της ΠΟΒΕΣΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Εγκαταστατών Συντηρητών Ανελκυστήρων)
  • Ο κ. Γεώργιος Κισσανδράκης, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων.

 

Tην εκδήλωση άνοιξε η κ. Ζέτα Φούντα Μουρτά, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της διοργανώτριας εταιρείας Τεχνοεκδοτική / T-Press και τον συντονισμό ανέλαβε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού ECOTEC κ. Μιχάλης Σταθακόπουλος.

ENERGIA.TEC Forum

Μέσα από ημερίδες και workshop εξειδικευμένες εταιρείες, πανεπιστημιακά ιδρύματα, φορείς και οι πρωταγωνιστές της αγοράς έδωσαν απαντήσεις και λύσεις για θέματα αιχμής. Το ENERGIA.TEC Forum με παλμό και διευρυμένο περιεχόμενο ανέδειξε όλες τις εξελίξεις του κλάδου, από την πιστοποίηση του ηλεκτρολογικού υλικού, τη σχέση του φωτισμού με τον άνθρωπο και το περιβάλλον, τις τεχνολογίες smart home και την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, μέχρι τις νέες τάσεις στα συστήματα ασφαλείας, στην ηλεκτροκίνηση και στα φωτοβολταϊκά, αλλά και τις απαιτήσεις του προτύπου ηλεκτρικών εγκαταστάσεων ΕΛΟΤ 60364 στην αντικεραυνική προστασία, την ψηφιακή υπογραφή και ψηφιακή θεώρηση της Υ∆Ε (Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη).

Όλες οι εκδηλώσεις του ENERGIA.TEC Forum θα αναρτηθούν σταδιακά τις επόμενες ημέρες στο T-PressWebTV.

Ραντεβού τον Οκτώβριο του 2024!

 Η κ. Βούλα Μουρτά και οι συνεργάτες της Τεχνοεκδοτική / T-Press εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους εκθέτες, στους συνέδρους και στους επισκέπτες, καθώς και σε όλους όσοι υποστήριξαν και συνετέλεσαν στην άρτια διοργάνωση της ENERGIA.TEC.

 Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Οκτώβριο του 2024!

 

ΧΟΡΗΓΟΙ 2024

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ