Κατηγορίες


Newsletter
Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Έγραψαν για μας

Η Elec.tec αλλάζει όνομα…ENERGIA.TEC

GOBHMA.GR

Η Τεχνοεκδοτική / T-Press με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη μετονομασία της διεθνούς έκθεσης Elec.tec σε ENERGIA.TEC
Οι αλλαγές και οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού, των συστημάτων ασφαλείας, της ηλεκτροκίνησης, του αυτοματισμού, προχωρούν με καταιγιστικούς ρυθμούς και καθιστούν απαραίτητη την αλλαγή του ονόματός μας με τρόπο ώστε να αντανακλά, να αποτυπώνει και να περιλαμβάνει τη σύγχρονη εικόνα του κλάδου.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

Χαιρετισμός του Δρ Γιάννη Κοντούλη, προέδρου του Δ.Σ. ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ.

«Είναι σημαντικό ότι η διοργάνωση καλύπτει επιχειρηματικές, επαγγελματικές πρωτοβουλίες, αλλά και επιστημονικών φορέων, με παρουσίαση των πιο σύγχρονων συστημάτων και εφαρμογών ώστε τα ʼέξυπνα σπίτιαʼ να ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες άνεσης και οικονομίας, αλλά και προστασίας της ανθρώπινης ζωής από την πυρκαγιά» τονίζει ο Δρ Γιάννης Κοντούλης.

 

 

Χαιρετισμός της Ρένας Μπαρδάνη, προέδρου του Δ.Σ. ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.

«Η 3η Διεθνής Έκθεση Elec.tec είναι πολύ σημαντική γιατί είναι στραμμένη προς το μέλλον παρουσιάζοντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις σε αυτόν τον τομέα, φέρνοντας σε επαφή ανθρώπους που αναζητούν το νέο, με σεβασμό στο περιβάλλον, έναν παραγωγικό πόρο που οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές σε καλύτερη συγκριτικά κατάσταση» τονίζει η κ. Μπαρδάνη.

 

 

Χαιρετισμός του προέδρου του Σ.Ε.Π.Η.Υ. Αντώνη Αλιμπέρτη

«Για τον κλάδο μας η “Elec.tec” είναι ένα σημαντικό γεγονός, καθώς μας δίνει την ευκαιρία κατά τη διάρκειά της να προβάλλουμε καινοτόμα προϊόντα, νέες τάσεις, αλλά και να συζητάμε προβλήματα που αφορούν όλους μας, για την αναπτυξιακή πορεία του καθενός από εμάς, αλλά και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον» αναφέρει ο κ. Αλιμπέρτης. 

 

 

Χαιρετισμός του Γ.Π. Βλασόπουλου, προέδρου της Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.

«Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική και καθοριστικής σημασίας η διοργάνωση τέτοιων εκθέσεων που ενδυναμώνουν την ενότητα του κλάδου, αλλά και τέτοιων συνεδρίων –με τη συμμετοχή σημαντικών επιστημόνων– που θέτουν επί τάπητος όλα τα θέματα αιχμής που απασχολούν τον κλάδο των ηλεκτρολόγων και δημιουργούν όραμα για το μέλλον» αναφέρει ο κ. Βλασόπουλος. 

 

 

Χαιρετισμός του Θεόδωρου Αγγουράκη, προέδρου της Π.Ο.Σ.Ε.Η.

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.) συμμετέχει και στηρίζει την 3η Διεθνή Έκθεση “Elec.tec” που πραγματοποιείται στον φιλόξενο εκθεσιακό χώρο του Μεσογειακού Εκθεσιακού Κέντρου (MEC) της Παιανίας» ξεκινά στον χαιρετισμό του ο κ. Αγγουράκης.

 

 

Χαιρετισμός του Παύλου Ραβάνη, προέδρου του Β.Ε.Α.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή ως εκπρόσωπος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, που παρέχει την αιγίδα του, να χαιρετίζω την φετινή Διεθνή Έκθεση Elec.Tec, η οποία φιλοδοξεί, να φέρει σε επαφή τους συναδέλφους των κλάδων του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού και των συστημάτων ασφαλείας, με την καινοτομία και τις σύγχρονες εξελίξεις» τονίζει ο κ. Ραβάνης. 

 

Χαιρετισμός του προέδρου ΚΕΕΕ, ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου

«Η Elec.tec έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε σημείο αναφοράς για την αγορά ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και συστημάτων ασφαλείας. Πέρα από ένα σημαντικό εκθεσιακό γεγονός, αποτελεί πλέον ένα στρατηγικό εργαλείο ενδυνάμωσης του κλάδου, το οποίο δημιουργεί ευκαιρίες προβολής και δικτύωσης για τους συμμετέχοντες, αλλά και συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων για τα θέματα που απασχολούν την αγορά» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Μίχαλος. 

 

 

Χαιρετισμός του Γεώργιου Καββαθά, προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ

Ο κ. Γεώργιος Καββαθάς, πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, της μεγαλύτερης οργάνωσης εκπροσώπησης μικρών επιχειρήσεων, τονίζει στον χαιρετισμό του ότι η Γενική Συνομοσπονδία εδώ και χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της ΠΟΣΕΗ με στόχο τη διασφάλιση του επαγγέλματος και της ανάπτυξης του κλάδου.

 

 

Χαιρετισμός του γενικού γραμματέα Βιομηχανίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Πελοπίδα Ι. Καλλίρη

O Πελοπίδας Ι. Καλλίρης αναφέρει: «Mε ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση να απευθύνω χαιρετισμό στην 3η Διεθνή Έκθεση Elec.tec - Ηλεκτρολογικό Υλικό /Φωτισμός, η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων».

 

 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

ΧΟΡΗΓΟΙ 2024

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ