Κατηγορίες


Newsletter
Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

A2Z ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Στο πλήρως εξοπλισμένο και κατάλληλα στελεχωμένο ηλεκτρονικό εργαστήριο της A2Z ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ επισκευάζουμε ή/ και συντηρούμε όλα τα ηλεκτρονικά μέρη των ενεργειακών τεχνολογιών και ειδικότερα των τεχνολογιών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Συγκεκριμένα για την επισκευή/συντήρηση όλων των παραπάνω ηλεκτρονικών μερών πραγματοποιείται:

 

ACCORDIA

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε με ακρίβεια μόνο υψηλής πιστότητας τηλεπικοινωνιακά καλώδια.
Εδώ και μισό αιώνα κερδίζουμε την εμπιστοσύνη μηχανικών και εγκαταστατών, γιατί παράγουμε με απόλυτη ακρίβεια τα καλώδια που χρειάζονται για την άψογη μετάδοση σήματος σε έξυπνα κτίρια, τηλεοπτικές λήψεις και εκπομπές, συστήματα μεταφοράς δεδομένων, εικόνας και ήχου, συναγερμούς, πυρανίχνευση και όπου αλλού η καλωδίωση απαιτεί πιστότητα, αντοχή και διάρκεια στο χρόνο.

 

aliberti ABEE

Η εταιρεία aliberti είναι μια εταιρεία προηγμένης κατασκευαστικής τεχνολογίας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού πάνω σε διακόπτες, πρίζες, εξαεριστήρες, κουδούνια και μπουτόν εξώθυρας, έχοντας παρουσία 53 ετών στον ελλαδικό χώρο. Ιδρύθηκε με μοναδικό σκοπό όχι μόνο να εξασφαλίσει την ποιότητα, τη σωστή παραγωγική διαδικασία με ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων της αλλά και τη διαρκή βελτίωσή τους για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των πελατών της. 

 

AMF ELECTRONICS

Η AMF ELECTRONICS δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1978 στον τομέα της εμπορίας και της τεχνικής υποστήριξης προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Την τελευταία  εικοσαετία τμήμα της εταιρείας έχει εξειδικευτεί στον τομέα της λήψη , επεξεργασίας και διανομής  επιγείων και δορυφορικών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων καθώς και ενσύρματης και ασύρματης ( Wi-Fi) διανομής  internet με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστεί όχι μόνο στην Ελληνική, αλλά και στην ευρωπαϊκή αγορά, με εξαγωγές στα Βαλκάνια, Κύπρο και Βέλγιο.

 

ANDROMEDA LIGHTING

Η ANDROMEDA LIGHTING από το 1966 φωτίζει με ορειχάλκινα φωτιστικά τα βήματά μας σε θάλασσα και στεριά, από τα ποντοπόρα πλοία μας έως και τα ακριτικά νησιά μας.
Η εταιρεία μας σχεδιάζει, δημιουργεί, κατασκευάζει, ελέγχει σε κάθε στάδιο της παραγωγής και διανέμει σε όλο τον κόσμο, με το ίδιο πάθος εδώ και μισό αιώνα, ορειχάλκινα φωτιστικά αναλλοίωτα στον χρόνο.

 

ARLIGHT AE

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 από τον Δερματεοσιάν Αντρανίκ Τόνυ, ο οποίος είχε πολύ μεράκι, ήθος και όρεξη για τη δουλειά του. Η 30χρονη προσωπική και σκληρή εργασία στο χώρο του φωτισμού τον χαρακτήρισε ως αυτοδημιούργητο. Κατάφερε ώστε η εταιρεία σήμερα να συνυπάρχει αντάξια με άλλες μεγάλες εταιρείες του κλάδου.

 

ARTION SECURITY SYSTEMS AE

Η ARTION SECURITY SYSTEMS AΕ ιδρύθηκε το 2009 από στελέχη με πολυετή εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας, και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και χονδρική πώληση:

  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ CCTV
  • ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
  • ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ
  • ACCESS CONTROL
  • ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ
 

AstraSat

H εταιρεία AstraSat δημιουργήθηκε το 1979 ως βιοτεχνική μονάδα παραγωγής επίγειων κεραιών με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Tη δεκαετία του 1980, υπήρξε η πρώτη εταιρεία στον χώρο που εισήγαγε δορυφορικά κάτοπτρα στην Ελλάδα.

 

ΑTLANTIS ENGINΕERING SA

Η ATLANTIS ENGINEERING είναι μία εταιρία πληροφορικής με ηγετική παρουσία και εξειδίκευση στο χώρο του Asset & Maintenance Μanagement από το 1997. Η ομάδα της αποτελείται από υψηλής τεχνογνωσίας μηχανικούς, ειδικούς developers με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικής και data scientists.

 

AVE – IOANNIS LIBEROPOULOS

Η AVE S.p.A. είναι μια ιταλική βιομηχανία, leader στο διεθνή χώρο των κατα- σκευαστών ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας. Καινοτομία, είναι η λέξη κλειδί με την οποία αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις. Πραγματοποιούμε λύσεις για τον τομέα κατασκευής ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και αυτοματισμών, συνδυάζοντας design και τεχνολογία με σκοπό τη βελτίωση των διαφορετικών τρόπων ζωής, εξασφαλίζοντας μέγιστη αξιοπιστία και ευελιξία εγκαταστάσεων.

 

CABLEMATIC - I. ΧΑΛΚΙΑΣ ΕΕ ELEMATIC CABLING SYSTEMS

Η CABLEMATIC ιδρύθηκε το 2006 από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού.
Η εταιρεία δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την εισαγωγή και τη διανομή των υλικών καλωδίωσης και στήριξης της ELEMATIC σε κάθε σχετικό με ηλεκτρολογική εγκατάσταση τομέα της ελληνικής αγοράς, μέσω ενός νέου, αποδοτικότερου και κυρίως αποκλειστικού δικτύου διανομής.

 

CGATE

Το brand CGATE εισέρχεται στην αγορά το 2017 για να δώσει καινοτόμες και σύγχρονες λύσεις στις κατηγορίες της Θυροτηλεόρασης 2 καλωδίων και του ελέγχου πρόσβασης.
Η CGATE διακρίνεται για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ανταγωνιστικότητά της. Με λίγα λόγια, η γκάμα της αποτελείται από αξιόπιστες και μοντέρνες λύσεις με ποιοτική κατασκευή. 

 

CLOCKWORK Σ. ΒΛΑΧΟΣ - Π. ΣΚΛΗΡΗΣ ΟΕ

Από την ίδρυσή της το 2009, η CLOCKWORK εκπροσωπεί και διανέμει προϊόντα σημαντικών εταιρειών στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, της ενέργειας και των εργαλείων.
Η CLOCKWORK είναι επίσημος αντιπρόσωπος της NOARK (Τσεχία), προσφέροντας πλήρη γκάμα υλικού ράγας, όπως και της KIWA (Σλοβακία), η οποία προσφέρει πλήρη και απολύτως εξειδικευμένη γκάμα αντικεραυνικής/υπερτασικής προστασίας.

 

COCOON ECOCLIMA

Η COCOON Ecoclima με εμπειρία στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας από το 2005 και εκατοντάδες εγκατεστημένα έργα φωτοβολταϊκών σε όλη την Ελλάδα, εγγυάται την καλύτερη επιλογή εξοπλισμού και ολοκληρωμένες λύσεις για διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά συστήματα.

 

COMELIT TELERGO HELLAS

Το 1990 ιδρύεται η COMELIT TELERGO HELLAS διανέμοντας και υποστηρίζοντας αποκλειστικά για την Ελλάδα τα προϊόντα του ομίλου COMELIT. Αποστολή της, να προσφέρει υλικά και υπηρεσίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνεργατών της.

 

CONTROLS ΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ

Η εταιρεία μας CONTROLS ΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1991 στην Ελλάδα.
Αντικείμενο της εταιρείας είναι:

 

CRELI AE

Με 45 και πλέον χρόνια συναναστροφής με επαγγελματίες ηλεκτρολόγους, η οικογένεια εταιρειών CRELI, κατανοεί πλήρως την ανάγκη για ηλεκτρολογικά υψηλών προδιαγραφών και την ικανοποιεί μέσω των εταιρειών μελών της:

 

CTC ELECTRONIC ΣΙΜΑΚΟΜ

Προϊόντα υψηλής αισθητικής και πρωτοποριακής τεχνολογίας.
Με μία επιτυχημένη πορεία στο χώρο της, με την πολυετή εμπειρία και την άριστη τεχνογνωσία η ΣΙΜΑΚΟΜ αναπτύσσεται και προσαρμόζεται συνεχώς στις νέες συνθήκες και ανάγκες της αγοράς.
Στο ιδιόκτητο κτίριο στην Ακαδημία Πλάτωνος η εταιρεία φιλοξενεί γραφεία, αποθήκες και έκθεση δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει και να ενημερωθεί για τα προϊόντα της. Με κύρια δραστηριότητα την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα ελέγχου και ασφάλειας κτιρίων και κατοικιών, η εταιρεία μας κατασκευάζει υψηλού ποιοτικού επιπέδου θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, συστήματα ενδοεπικοινωνίας, ειδικές κατασκευές εισόδων, συστήματα ασφαλείας και σημάνσεις κτιρίων.

 

DATAMECH

Η εταιρεία DataMech ιδρύθηκε στα Ιωάννινα το 2006, από στελέχη με πολυετή εμπειρία τόσο στον χώρο των βιομηχανικών και ηλεκτρομηχανικών κατασκευών, όσο και στον αυτοματισμό. Συγκεκριμένα, η DataMech αποτελεί μια τεχνική – εμπορική εταιρεία με ειδίκευση στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού, καθώς και στην εμπορεία συναφούς εξοπλισμού.

 

DIVICO SECURITY

Η DIVICO SECURITY είναι μία δυναμική εταιρεία με εξέχουσα θέση στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας από το 1982. Διαθέτει ένα από τα πιο υπερσύγχρονα Κέντρα Λήψεως Σημάτων στην Ελλάδα με αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και υψηλά πρότυπα λειτουργίας που λειτουργεί σε 24ωρη βάση, 365 ημέρες το χρόνο.

 

DKC POWER SOLUTIONS

Η DKC POWER SOLUTIONS, μέλος του ομίλου DKC Group, παρουσιάζει τη σειρά Hercules, ροηφόρους ζυγούς, συστήματα μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικού ρεύματος χαμηλής τάσης.

 

DO IT PROMOTION

Η εταιρία DO IT PROMOTION ιδρύθηκε με σκοπό την παραγωγή και προώθηση πρωτοποριακών και καινοτόμων προϊόντων.
Τα προϊόντα που κατασκευάζει κατά αποκλειστικότητα από το 2015, είναι οι μαγνητικές επαφές συστημάτων ασφαλείας NOVA. Οι μαγνητικές επαφές NOVA τοποθετούνται εσωτερικά στα κουφώματα ως εξάρτημα χωρίς να είναι εμφανείς, ή χρησιμοποιούνται για εξοικονόμηση ενέργειας ελέγχοντας τη λειτουργεία των A/C.

 

ELECTRICA AE

ELECTRICA ΑΕ είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1972 προσφέροντας λύσεις υψηλής ποιότητας για κάθε είδους ηλεκτρολογικό έργο.
Δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής & διανομής ειδικών καλωδίων και ηλεκτρολογικού υλικού για τους τομείς της Βιομηχανίας, Ενέργειας, Ανανεώσιμων Πηγών, Ναυτιλίας και για πάσης φύσης τεχνικών έργων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Διατηρούμε πολυετείς συνεργασίες, αντιπροσωπεύοντας πιστοποιημένους οίκους του εξωτερικού με γνώμονα πάντα την άριστη ποιότητα των υλικών.

 

ELECTROSUPPLY ΜΠΟΥΖΟΣ Β. ΣΠΥΡΟΣ

Η εταιρεία ELECTROSUPPLY ιδρύθηκε το 2005 στην Κόρινθο, όπου και είναι η έδρα της ως σήμερα.
Σταθερά προσανατολισμένη σε μια υγιή και σύγχρονη στρατηγική, η ELECTROSUPPLY αναπτύσσει τις δραστηριότητές της στην εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού υλικού, στα συστήματα ασφαλείας και ελέγχου πρόσβασης.

 

ELEKTROMELETI AUDIO DESIGN HD LTD

Η εταιρεία ΕLEKTROMELETI ιδρύθηκε το 2005 από τον κ. Σταύρο Μαστρόκαλο με σκοπό την πώληση – προώθηση – μελέτη - επίβλεψη και προγραμματισμό ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στα πρότυπα ΕΙΒ-ΒUS CONNEX.

 

ΕLΜΕΤ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ

Τρεις γενιές στην κατασκευή μετασχηματιστών.

Κατασκευάζουμε μετασχηματιστές μονοφασικούς και τριφασικούς από 25VA - 200KVA ανοιχτού και κλειστού τύπου, σταθεροποιητές, τροφοδοτικά σταθερο- ποιημένα και μη σταθεροποιημένα, τροφοδοτικά φίλτρα ρεύματος για studio και ηχοσυστήματα κ.ά.

 

EMMIS

Από το 1974 κατασκευάζουμε μετασχηματιστές χαμηλής τάσης.
Με συνεχείς επενδύσεις σε Ε&Α και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, έχουμε καταφέρει να είμαστε σήμερα μία από τις ελάχιστες εταιρίες παγκοσμίως με παραγωγή πιστοποιημένων μετασχηματιστών χαμηλής τάσης.

 

ENERGY EXPERT

Η ENERGY EXPERT δραστηριοποιείται στην αγορά των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από το 2018 και αποτελείται από μηχανικούς με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον κλάδο των φωτοβολταϊκών. Οι μηχανικοί της ENERGY EXPERT έχουν θητεύσει από το 2010 σε ενεργειακούς ομίλους της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες EPC και η εμπιστοσύνη των επενδυτών, την έχουν καταστήσει ως έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς φωτοβολταϊκών πάνελ και ηλιακών αντιστροφέων στα Βαλκάνια.

 

EUROLAMP ABEE

Η EUROLAMP ΑΒEΕ ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.
Η ανοδική της πορεία ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Αρχικά, εντός της ελληνικής επικράτειας μόνο με Είδη Φωτισμού και Ηλεκτρολογικό Υλικό. Μετέπειτα, εξελισσόμενη και διαρκώς ανήσυχη, διευρύνοντας διαρκώς τους ορίζοντές της, αλλά και την γκάμα των προϊόντων της, κατάφερε να συγκαταλέγεται μεταξύ των πρωταγωνιστών του κλάδου.

 

FETRONIC

Από το 2008 η εταιρεία μας εξελίσσεται και εκσυγχρονίζεται, επιτυγχάνοντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Σήμερα κατέχουμε, μαζί με τις πρώτες εταιρείες του χώρου μας, ένα μεγάλο μερίδιο της ελληνικής αγοράς.
Η ανοδική αυτή πορεία της εταιρείας μας, οφείλεται στο έμψυχο δυναμικό της, το οποίο δίνοντας καθημερινά τα μέγιστα, μας καθιστά ικανούς να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με αξιοπιστία και συνέπεια. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλεται και στους πιστούς φίλους και πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

 

FORTISIS

Η ΦΟΡΤΙΣΙΣ είναι πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2011 και εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ηλεκτροκίνησης, στοχεύοντας στην ανάπτυξη και εξάπλωση των απαραίτητων υποδομών επαναφόρτισης, που υποστηρίζουν την ευρύτερη υιοθέτηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

 

GLOBOSTAR GROUP ALIEN DESIGN

Η Εταιρία GLOBOSTAR GROUP είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία, η οποία εδραιώθηκε από το 2012 με μεγάλη επιτυχία στην αγορά, με εξειδικευμένα προϊόντα LED φωτισμού και φωτιστικών εξαρτημάτων.
Διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, τεχνολογίας και design ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς. Ο κατάλογος της εταιρίας GLOBOSTAR GROUP αποτελείται από 10.000+ προϊόντα που βρίσκονται στη διάθεση κάθε επαγγελματία και ιδιώτη.

 

GOODWE EUROPE GMBH

Η GOODWE είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μετατροπέων και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, εισηγμένος στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης (Κωδικός Μετοχής: 688390). Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 3.000 υπαλλήλους σε 20 διαφορετικές χώρες και μια ομάδα άνω των 600 μηχανικών στα κέντρα Ε&Α που εργάζεται για τη συνεχή βελτιστοποίηση και εξέλιξη της τεχνολογίας αποθήκευσης ενέργειας.

 

GP AUTOMATION PASCHALIDIS

Από το 1980 ακολουθώντας τις εξελίξεις στην τεχνολογία διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και τη βαθιά εξειδίκευση στη μελέτη, κατασκευή και εγκατάσταση Βιομηχανικών Αυτοματισμών.
Με χρήση PLC, απεικόνιση SCADA και οθόνες αφής HMI, παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που περιλαμβάνουν την κατασκευή πολυσύνθετων βιομηχανικών πινάκων αυτοματισμών που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες της σύγχρονης βιομηχανίας.

 

HBES – TIS CONTROL GREECE ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΣΟΥΜ

Με την TIS, τα καταφέρνεις όλα.
Παρέχουμε πλήρη προϊόντα Οικιακού & Ξενοδοχειακού Αυτοματισμού που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας.
Με περισσότερα από 100 ενσύρματα και ασύρματα προϊόντα οικιακού αυτοματισμού, προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που είναι κομψές και προσιτές. Προσφέρουμε λύσεις προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας για όλες τις ανάγκες οικιακού αυτοματισμού που ταιριάζουν σε όλους τους τρόπους ζωής και τις απαιτήσεις κτιρίου.

 

HELLAS DIGITAL

Η εταιρεία HELLAS DIGITAL ιδρύθηκε στη Γλυφάδα το 2003 με σκοπό να αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο κάποιος σκέφτεται, εργάζεται και ψυχαγωγείται.
Βασική μας προτεραιότητα ήταν, είναι και θα είναι η σύγκλιση διαφορετικών μεταξύ τους τεχνολογιών αιχμής και επιτευγμάτων με στόχο τη δημιουργία λύσεων εντάσεως καινοτομίας. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας, η καινοτομία είναι το βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα που διαφοροποιεί όλα τα μέλη της ανθρωπότητας.

 

HOMETECH ΚΑΝΤΑΣ Χ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Η HOMETECH ιδρύθηκε το 2006 με μακροχρόνια εμπειρία σε ολοκληρωμένα θέματα ηλεκτρονικών εφαρμογών κτιρίων. Ειδικευόμαστε σε ψηφιακά πρότυπα συστημάτων ασφάλειας και διαχείρισης πρόσβασης ελέγχου καθώς και σε αυτοματισμούς κτιρίων με τεχνολογία bus, zwave κ.ά.

 

 

IGE+XAO HELLAS

Η εταιρεία λειτουργεί από το 1992 (ως ARC ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ) με εξειδίκευση στον τομέα εφαρμογών CAD & engineering για βιομηχανίες και τεχνικές εταιρίες. Με κεντρική δραστηριότητα την παροχή υπηρεσιών σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας θέσεων εργασίας CAD, προσφέρει στους πελάτες της εξειδικευμένα προγράμματα CAD/CAE για ηλεκτρολογική σχεδίαση.

 

ILGEKA

Η ILGEKA είναι η εταιρεία χάρη στην οποία επιτυγχάνεται πρωτοποριακή εξέλιξη σε καινοτόμα προϊόντα, καθώς και εμπλουτισμός σε σειρές προϊόντων με σκοπό τη δημιουργία γκάμας.
Τα χαρακτηριστικά μας είναι η ομαδικότητα, η οργάνωση και η ταχύτητα. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε και να βοηθήσουμε τις εταιρείες να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους στις αγορές, παρέχοντάς τους την απαραίτητη τεχνογνωσία.

 

ILS LIGHTING & CITY APPLICATIONS

Η ILS LIGHTING & CITY APPLICATIONS, δραστηριοποιείται στον τομέα του φωτισμού από το 2015. Από την ίδρυσή μας, βασικός στόχος παραμένει να γίνουμε μία από τις εταιρίες που θα διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην ελληνική αγορά φωτισμού. Σχεδόν μια δεκαετία μετά, έχοντας υλοποιήσει πληθώρα έργων, διαθέτουμε την εμπειρία, τις συνεργασίες και την όρεξη να αποτελούμε τον συνεργάτη σας στον φωτισμό.

 

INSULA ELECTRIC ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ Γ. ΙΚΕ

Η εταιρεία INSULA ELECTRIC ιδρύθηκε το 2004 από τον Θεμιστοκλή Παπουτσάκη με αντικείμενο τη Βιομηχανία και Ναυτιλία στους τομείς ενέργειας και αυτοματισμού.
Είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με συνεχείς επενδύσεις στον πα- ραγωγικό της εξοπλισμό και στις εγκαταστάσεις της.

 

KAL ELECTRONICS

Η εταιρεία μας, κατέχει πλέον μια σημαντική θέση στον χώρο της εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, καθώς επίσης και η μοναδική ποιότητα των προϊόντων, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των αγοραστών.

 

KOMPUTRON ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Η επιχείρησή μας είναι πρωτοπόρος στον τομέα των μπαταριών λιθίου στην Ελλάδα. Ξεκινώντας από τις μπαταρίες και φορτιστές Λάπτοπ, με πάνω από 50.000 πελάτες, τελευταία επεκταθήκαμε δυναμικά σε όλους τους τομείς μπαταριών λιθίου, καθώς και συναφών προϊόντων όπως φορτιστές, Battery Management Systems (BMS), κ.λπ.

 

LEDXΟΝΔΡΙΚΗ

Η εταιρεία LEDXONDRIKI, με έδρα στη Νίκαια, δραστηριοποιείται στο χώρο των επιγραφών και της διαφημιστικής κατασκευής, με ειδίκευση στις ταμπέλες - επιγραφές (φωτεινές, Led, ηλεκτρονικές) για καταστήματα, φαρμακεία, λεωφορεία, πλοία κ.λπ. και στις κατασκευές ηλεκτρονικών επιγραφών led και φωτισμού led.

 

LEGUARD MONITORING

Το κέντρο λήψης σημάτων της LEGUARD ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του υπό την αιγίδα της Microlink Technology & Security, από τον κύριο Μοσχόπουλο Λεωνίδα, CEO και την κυρία Σταυροπούλου Αργυρώ, General Manager. 

 

LIBRA PRESS

Η LIBRA PRESS διαθέτει τα κλαδικά περιοδικά τεχνολογίας Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Security Report Cyprus και Techmail, που απευθύ- νονται σε επαγγελματίες τεχνικούς, ηλεκτρονικούς και ηλεκτρολόγους της ελληνικής και κυπριακής αγοράς.

 

MASTER ELECTRIC & ELECTRONIC ΑΡ. ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Η MASTER ELECTRIC & ELECTRONIC ιδρύθηκε το 1992.
Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ.Θ - Σίνδου, 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα κατασκευής “έξυπνων” ηλεκτρονικών συστημάτων (Smart Home) και Dimmers για τη διαχείριση και ρύθμιση έντασης φωτισμού LED με κύριο αποδέκτη τον τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού.

 

MEAZON AE

Η MEAZON είναι Ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με έδρα την Πάτρα. Σχεδιάζει και παράγει συστήματα παρακολούθησης και διαχείρισης ενεργειακής κατανάλωσης. Έχει βραβευθεί από το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ (US DoE) ως η μόνη τεχνολογία που καλύπτει τις προδιαγραφές του DoE σχετικά με τη μέτρηση και παρακολούθηση ενέργειας σε κτίρια.

 

 

MEΤΑNOR ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΕ V-TAC HELLAS

Η METANOR ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΕ V-TAC HELLAS είναι πρωτοπόρος στον φωτισμό LED από το 2002, με 40 χρόνια εμπειρία στον χώρο. Τα δυο showroom και οι αποθήκες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, με πολύ μεγάλα στοκ σε όλα τα προϊόντα, βρίσκονται στη διάθεση των πελατών για να τροφοδοτούν άμεσα τις ανάγκες τους.

 

MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY EE

Η MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παρόχους Συστημάτων Ασφαλείας από το 2000 με έδρα την Αθήνα. Δραστηριοποιείται με επιτυχία στους τομείς της παραγωγής, εισαγωγής και εμπορίας συστημάτων ασφαλείας και προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας. 

 

MISTRAL ANTENNA SYSTEMS ΗΛ/ΚΑ Ν. ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

MISTRAL ANTENNA SYSTEMS ιδρύθηκε το 1977 και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ενισχυτών στην Ελλάδα. Αρχικά ασχολήθηκε με την κατασκευή και εγκατάσταση συσκευών υψηλής συχνότητας προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες εκείνης της εποχής.

 

 

MR COMPANY ΜΑΡΟΥΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η επιχείρηση MR COMPANY – ΜΑΡΟΥΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ από το 2012 δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο και είναι ο αποκλειστικός διανομέας των επαγγελματικών φακών “NEBO - Innovative Lighting”, καθώς και των πολυεργαλείων “TRUE - Gear for your everyday” για Ελλάδα και Κύπρο.

 

 

NEXANS EΛΛΑΣ ΑΒΕ

Η NEXANS ΕΛΛΑΣ A.B.E., μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Nexans, με εξειδίκευση στον τομέα της ηλεκτροδότησης, κατασκευάζει καλώδια ενέργειας μέσης και χαμηλής τάσης στην Ελλάδα, στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας για σχεδόν 50 χρόνια. Παράλληλα διατηρούμε σύγχρονες εγκαταστάσεις και κέντρο διανομής στην Αθήνα.

 

NORATEX ΑΒΕΕ

Η NORATEX ABEE ιδρύθηκε το 1975 έχοντας ως βασική δραστηριότητα την εμπορία και χονδρική πώληση βιομηχανικού ηλεκτρολογικού υλικού και ειδών αυτοματισμού. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρία, αναπτύχθηκε και στους τομείς ανανεώσιμων πηγών και εξοικονόμησης ενέργειας με έμφαση στον οδοφωτισμό.

 

NSC HELLAS ΑΕ

Η NSC κατασκευάζει και αναπτύσσει συστήματα πυρανίχνευσης υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN, VdS και ISO9001. Οι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC κατασκευάζονται αποκλειστικά στην έδρα της εταιρίας στο Bielefeld της Γερμανίας. Τα συστήματά της πωλούνται διεθνώς και εξάγονται σε περισσότερες από 35 χώρες στον κόσμο.

 

ODYTRONICS

Η ODYTRONICS πρωτοπορεί στην ελληνική αγορά διαθέτοντας περιφερειακά συστημάτων ασφαλείας και κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, έξυπνα εργαλεία και υλικά με γνώμονα τη διευκόλυνση του εγκαταστάτη, καθώς και μια σειρά διευθυνσιοδοτούμενου φωτισμού Led μοναδικής αισθητικής. Χρησιμοποιώντας δικής της κατασκευής και σχεδίασης προφίλ αλουμινίου και LED, αποτελεί στο χώρο του φωτισμού την εταιρεία που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα του ανταγωνισμού.

 

OLYMPIA ELECTRONICS AE

OLYMPIA ELECTRONICS ιδρύθηκε το 1979 από τους Νικόλαο Λακασά και Παναγιώτη Αρβανιτίδη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και αποτελεί τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

 

OZDISAN ELECTRONICS GREECE SA

OZDISAN ELECTRONICS ιδρύθηκε το 1980 στην Τουρκία. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρονικού, ηλεκτρολογικού υλικού και υπηρεσιών E.M.S. Πρόσφατα δημιούργησε επίσημο γραφείο στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών στην Ελλάδα.

 

PALS

Η εταιρεία PALS δραστηριοποιείται στο χώρο των ενεργειακών λύσεων από το 1974. Με στενές και μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες από την Ευρώπη και την Ασία εισάγει και διανέμει ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά προϊόντα, με βασικό στόχο την υψηλή ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, σε 3.000 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και τα Βαλκάνια. Η τεχνογνωσία και η πλήρης τεχνική υποστήριξη έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε ηγετική θέση στο χώρο, δίνοντας αξιόπιστες λύσεις προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες.

 

PartnerNET

Η PartnerNET είναι μία εταιρεία με πολυετή εξειδίκευση στη διανομή και στην υποστήριξη προϊόντων και υπηρεσιών ICT. Με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών στο χώρο, διατηρεί ένα δίκτυο 2.000 και πλέον συνεργατών, σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, μέσω του οποίου προμηθεύει την ευρωπαϊκή αγορά με τα κορυφαία brands στο χώρο του ICT.

 

PGM SYSTEMS ΑΡΓΥΡΟΣ Ν. PGM & ΣΙΑ ΟΕ

Η PGM αποτελεί μία αμιγώς ελληνική και ταχέως αναπτυσσόμενη εισαγωγική εταιρεία στα συστήματα ασφαλείας. Κλείσαμε επτά χρόνια λειτουργίας και ανάπτυξης, με τη συμπαράσταση όλων σας και σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την εμπιστοσύνη σας.

 

PROFESSIONAL SERVICES ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ Γ. – ΤΖΟΡΒΑΣ Ι. ΙΚΕ

Η PROFESSIONAL SERVICES ιδρύθηκε το 2013 ως αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και UPS (συστήματα αδιάλειπτης παροχής ενέργειας). Κύριος τομέας δραστηριότητάς της είναι η διανομή προϊόντων και η παροχή υπηρεσιών που αφορούν ενσύρματα και ασύρματα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα καθώς και UPS.

 

PROFIL LED

Η εταιρεία PROFIL LED ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή της μεγαλύτερης ποικιλίας προφίλ σε όλη την Ελλάδα.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών και συνεργατών μας προσφέροντας πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα προφίλ LED με τεχνολογία αιχμής σε συνδυασμό με άρτια τεχνική υποστήριξη και εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

 

RAYCAP SA

Η RAYCAP ιδρύθηκε το 1987 και είναι μία ελληνικής ιδιοκτησίας βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας, κορυφαία στο χώρο της προστασίας από κεραυνικά ρεύματα και κρουστικές υπερτάσεις. Τα προϊόντα που αναπτύσσει η RAYCAP υποστηρίζουν ένα μεγάλο πλήθος εφαρμογών στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, των φωτοβολταϊκών, της αιολικής ενέργειας, της βιομηχανίας, της ηλεκτροκίνησης και των μεταφορών. 

 

S4S - Shop4Security

H εταιρεία Shop4Security συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για ένατη συνεχή χρονιά από το 2013 όπου ιδρύθηκε ως εμπορική εταιρεία συστημάτων ασφαλείας και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή & χονδρική πώληση Συστημάτων Συναγερμού, Συστημάτων Πυρανίχνευσης & Συστημάτων CCTV – ACCESS.

 

SAMBO HELLAS

Η SAMBO HELLAS ιδρύθηκε το 1988.
Απαρτίζεται από άτομα με πτυχίο ηλεκτρονικών, άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των Θυροτηλεοράσεων.
Η SAMBO HELLAS – 2 EASY ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή έγχρωμων ψηφιακών Θυροτηλεοράσεων 2 καλωδίων (2 EASY).
Το Σύστημα 2 EASY (2 καλωδίων χωρίς πολικότητα):

 

sas - karanikolasGROUP AE

Η karanikolasGROUP είναι μια Ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1967 και έχει ως βασικό αντικείμενο το σχεδιασμό και την κατασκευή των προϊόντων sas, που περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα Προϊόντων Διανομής Ρεύματος, Αξεσουάρ Καλωδίου και Προϊόντων Τεχνολογίας, με παρουσία κυρίως στην Ευρωπαϊκή Αγορά.

 

SCHNEIDER ELECTRIC

SCHNEIDER ELECTRIC, μία πολυεθνική επιχείρηση με σχεδόν δύο αιώνες ιστορίας και παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, αποτελεί έναν πρωτοπόρο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του βιομηχανικού αυτοματισμού. Όραμα της εταιρείας είναι να συμβάλει ώστε όλοι μας να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο την ενέργεια και τους κοινούς πόρους του πλανήτη μας, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ προόδου και βιωσιμότητας. Το όραμα αυτό το ονομάζει “Life Is On”.

 

SEASONS DECORATIONS

Ξεκινήσαμε το 1988 στον Πειραιά, όπου διατηρούμε την έδρα μας μέχρι σήμερα και είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που μετατράπηκε σε Όμιλο εταιρειών.
Από το ξεκίνημά μας, είχαμε στόχο να δώσουμε στην ελληνική αγορά ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε.

Επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας στο εξωτερικό, με συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις και εξαγωγές σε πάνω από 15 χώρες σε Ευρώπη, Αυστραλία, Ασία, προβάλλοντας τα “Made in Greece” προϊόντα μας και τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο.

 

SEBILIGHT HALIBRYAM SEZGIN

Η εταιρεία SEBILIGHT ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο την εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού και εξοπλισμού. Το δίκτυο πελατών της φτάνει από τον Έβρο μέχρι την Πελοπόννησο καθώς και στα νησιά βορείου Ελλάδος. Βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι η επίτευξη συνεργασιών εμπιστοσύνης και ανάπτυξης.

 

 

SIGNAL ELECTRONICS SECURITY - ΧΑΡΜΠΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΕΠΥΑ

Η SIGNAL ELECTRONICS SECURITY ΑΕ είναι προμηθευτής και τεχνικός σύμβουλος των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και του C.C.TV.
Προσφέρει καινοτόμα και αξιόπιστα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, με κορυφαία ποιότητα, προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και πιστοποιήσεις, άρτια τεχνική υποστήριξη προ και μετά της πώλησης, εγγυήσεις και προσιτές τιμές. Ιδρύθηκε το 1994, αποτελώντας τη συνέχεια 20 ετών εμπειρίας των στελεχών της στο χώρο της ηλεκτρονικής ασφάλειας.

 

SKE ENGINEERING GmbH

Η SKE είναι Value Added Distribution Partner της Huawei FusionSolar στην Ελλάδα.
Η Huawei προσφέρει κορυφαίες λύσεις Smart PV εισάγοντας τις πιο πρόσφατες Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών σε ΦΒ, για βέλτιστη παραγωγή ενέργειας, καθιστώντας έτσι το solar power plant εξαιρετικά Αποτελεσματικό, Ασφαλές και Αξιόπιστο με δυνατότητα υποστήριξης Smart Λειτουργίας και Συντήρησης.

 

ST Εlectric

Η ST ELECTRIC ιδρύθηκε με γνώμονα την παροχή καινοτόμων λύσεων για το δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα του ηλεκτρολόγου. Εδώ και χρόνια αποτελούμε τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των προϊόντων της Ιταλικής εταιρείας ETELEC στην Ελλάδα.

 

SUSTA.GR

Φωτοβολταϊκά στη στέγη
Η εταιρεία SUSTA.GR με εμπειρία 15 ετών στα Φωτοβολταϊκά συστήματα, ειδικεύεται σε ποιοτικές εγκαταστάσεις, στοχεύοντας στη μέγιστη απόδοση της επένδυσής σας. Επιλέγοντας την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού συστήματος επενδύετε με μηδενικό ρίσκο, κάνοντας απόσβεση ακόμη και σε 5 έτη.
Η αύξηση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας τους τελευταίους μήνες είναι ανεξέλεγκτη. Η μόνη επικερδής λύση για το ακριβό ρεύμα και τους αυξημένους λογαριασμούς είναι η εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού συστήματος (net-metering).

 

TESCOM HELLAS ΑΕ

Η TESCOM HELLAS ιδρύθηκε το 2007 και σήμερα είναι ηγέτης στην ελληνική αγορά Συστημάτων Σταθεροποίησης και Αδιάλειπτης Ενέργειας.
Από το 2015 τόσο η TESCOM HELLAS όσο και η μητρική της TESCOM, είναι μέλη του ομίλου DMY Group, με περισσότερες από 30 εταιρείες που ενεργοποιούνται σε διάφορους τομείς.

 

ThinkClima ΑΦΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΟΕ

Η ThinkClima, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων Delta Dore, θα καλύψει όλες τις ανάγκες των σύγχρονων κτιρίων στον τομέα των αυτοματισμών (συνδεδεμένο κτίριο, συναγερμός και ειδοποιήσεις, έλεγχος θέρμανσης, φωτισμού, καπνού και πλημμύρας).

 

 

THIRARD

THIRARD είναι μια εταιρεία ειδικευμένη στον τομέα της ασφάλειας.
Το εύρος της γκάμας μας και η ποικιλία των προϊόντων μας αντιστοιχούν σε περισσότερους από 12.000 κωδικούς στον κατάλογό μας με τους μισούς παρόντες σε διαθέσιμο στοκ και τους υπόλοιπους να προορίζονται για ειδικές παραγγελίες ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας με πολύ γρήγορο χρόνο παράδοσης.

 

TRANSFER MULTISORT ELEKTRONIK SP. z o.o.

Η TRANSFER MULTISORT ELEKTRONIK (TME) αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους, παγκόσμιους διανομείς ηλεκτρικών, ηλεκτρομηχανικών, βιομηχανικών αυτοματισμών, καθώς επίσης και εξοπλισμού χώρων εργασίας. Η ΤΜΕ απασχολεί πάνω από 1.300 υπαλλήλους στην έδρα της στην Πολωνία και σε δέκα υποκαταστήματα σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και των ΗΠΑ.

 

TS ELECTRIC ΤΣΑΤΣΑΚΟΣ ΕΠΕ

Η εταιρεία TS ELECTRIC ιδρύθηκε το 1981 με την επωνυμία ΤΣΑΤΣΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με σκοπό την παραγωγή και διάθεση ηλεκτρολογικού υλικού. Γνώρισε μεγάλη αναγνώριση από την ελληνική και τη βαλκανική αγορά για τη σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

 

 

VERGINA METAL RECYCLING

Η εταιρεία VERGINA ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ δραστηριοποιείται από το 2007 στον χώρο της περισυλλογής και ανακύκλωσης σιδήρων και μετάλλων, έχοντας αναπτύξει ένα πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών.
Με έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, οργανωμένο δίκτυο περισυλλογής σε όλη την Ελλάδα με σύγχρονα μηχανήματα και μεταφορικά μέσα. Έως και σήμερα αποτελεί την κορυφαία εταιρεία στον κλάδο στην Ελλάδα, ικανοποιώντας κάθε απαίτηση των συνεργατών της.

 

 

VIOFLEX

Η VIOFLEX είναι μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. Χρήστο Μπουρνάζο με στόχο την παραγωγή ηλεκτρολογικού υλικού. Πιο συγκεκριμένα το κύριο προϊόν κατασκευής και εμπορίας ήταν οι με- ταλλικοί και μεταλλοπλαστικοί σωλήνες προστασίας ηλεκτρικών καλωδίων. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας ήταν η παροχή αξιόπιστων λύσεων στους πελάτες της. Για αυτό το λόγο και εξαρχής προσανατολίστηκε στη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων.

 

VITO LIGHTING

Η VITO ιδρύθηκε σχεδόν πριν από 30 χρόνια. Αποτελεί κατασκευάστρια-εισαγωγική εταιρεία που ειδικεύεται στα προϊόντα φωτισμού.
Αποστολή μας είναι η διασφάλιση υψηλής αξιοπιστίας και αποδοτικών λύσεων σε όλους τους καταναλωτές. Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τα εξαρτήματα και τα προϊόντα μας, την παραγωγικότητα, τον ποιοτικό έλεγχο, την προστιθέμενη αξία και τη μείωση του κόστους, προκειμένου να προσφέρουμε λύσεις ευθυγραμμισμένες με την παγκόσμια αγορά.

 

VoltaLED Dooel

Η VoltaLED λειτουργεί με επιτυχία από το 2015.
Η VoltaLED έχει αναπτύξει και κατασκευάζει με επιτυχία πολλά ηλεκτρικά προϊόντα, όπως λαμπτήρες LED, φώτα πάνελ LED, φώτα οροφής LED, σω- λήνες LED, προβολείς LED, φώτα έκτακτης ανάγκης, διακόπτες κυκλώματος, διακόπτες και πρίζες· όλα σε υψηλή ποιότητα και 90% πιο ενεργειακά αποδοτικά, γεγονός που σας εξοικονομεί χρήματα. Προσφέρουμε φωτιστικά οροφής που δίνουν στυλ στα δωμάτια, πολλούς διαφορετικούς τύπους φωτιστικών τοίχου, επιτραπέζια φωτιστικά, φωτιστικά δαπέδου και φωτιστικά κήπου για εξωτερικούς χώρους.

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΟΝ. Α.Ε. ως Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού στην Ελλάδα, εγκρίθηκε από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ τον Ιούνιο του 2004 και έλαβε ανανέωση της έγκρισης το 2020 με απόφαση του Ε.Ο.ΑΝ, αρμόδια εποπτεύουσα αρχή όλων των Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης.

 

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ε. ΣΤΕΦΟΣ

Όλα αυτά τα χρόνια από το 1969, ο κύριος στόχος μας είναι η καλύτερη και η ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Προσπαθούμε βοηθούμενοι από την πείρα μας και ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς, να ανανεώνουμε διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας έχοντας στον νου μας τη δική σας διευκόλυνση.

 

ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ Ξ. & ΣΙΑ ΟΕ

Η εταιρεία μας ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ Ξ. & ΣΙΑ Ο.Ε. ξεκίνησε δυναμικά από το 1987 με κύριο γνώμονα τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών και την αρίστη ποιότητα των προϊόντων μας.
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε αξεσουάρ κινητών, ρολόγια τοίχου, ξυπνητήρια, φακούς, πολύμπριζα, μπαλαντέζες, φωτάκια νυκτός, ραδιόφωνα KCHIBO και οικιακές συσκευές.

 

ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΕ

Η εταιρεία ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε. έχει υψηλή εξειδίκευση και πρωταγωνιστική παρουσία 50 ετών στην ελληνική αγορά στο χώρο των καλωδίων. Την τελευταία δεκαπενταετία ανέπτυξε σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα σε αγορές πολλών χωρών παγκοσμίως.

 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ & ΛΕΙΑΝΤΙΚΩΝ ΕΠΕ

KNIPEX WERK – Γερμανίας. KNIPEX – πένσες, κόφτες, γκαζοτανάλιες: Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Ευρώπη, εξειδικευμένος στην παραγωγή πενσών και ειδικών επαγγελματικών εργαλείων υψηλής ποιότητος. Με περισσότερα από χίλια διαφορετικά σχέδια και μεγέθη η KNIPEX προσφέρει μία πλήρη γκάμα πενσών για κάθε πιθανή βιομηχανική, ηλεκτρολογική, υδραυλική ή άλλη τεχνική εφαρμογή.

 

ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΕ

Η ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΕ προήλθε από την ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, η οποία ιδρύθηκε το 1999 με κύριο αντικείμενο αρχικά την κατασκευή κτιριακών έργων, δραστηριότητα την οποία διατηρεί και σήμερα.
Το τμήμα της εμπορικής δραστηριότητας συσκευών και συστημάτων μέτρησης καθώς και ασυρμάτων ψηφιακής / αναλογικής τεχνολογίας δημιουργήθηκε το 2009 με διευρυμένο χαρτοφυλάκιο και πρώτιστο στόχο την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών των ήδη υφιστάμενων πελατών μας στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ, στις ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, στην ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, στα ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, παρέχοντας ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις σε συστήματα μέτρησης και επιτήρησης καθώς και δίκτυα ραδιοεπικοινωνίας και πομποδέκτες.

 

ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ AE
Η ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ είναι το ελληνικό πολυκλαδικό, πολύτεχνολογικό κέντρο εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης βιομηχανικών και καταναλωτικών προϊόντων, υλικών, εγκαταστάσεων και συστημάτων διαχείρισης.

 

ΕΛ.Β.Η.Χ. ΑΒΕΕ

EΛ.Β.Η.Χ. ΑΒΕΕ σήμερα είναι μία από τις πλέον καταξιωμένες βιομηχανίες ηλεκτρολογικού υλικού στην ελληνική αγορά. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων της, εξασφαλίζει την εκπλήρωση και της πιο υψηλής απαίτησης από τον πελάτη. Στις εγκαταστάσεις της των 5.000 m2 στη βιομηχανική ζώνη Κορωπίου, οι παραγωγικές διεργασίες εκσυγχρονίζονται διαρκώς, επιδιώκοντας άλλoτε την ανταγωνιστικότητα παλαιών προιόντων και άλλoτε το σχεδιασμό και την παραγωγή νέων καινοτόμων προιόντων.

 

 

ΕΛΕΜΚΟ ΑΒΕΕ

Η ΕΛΕΜΚΟ, εξειδικεύεται από το 1973 στα ολοκληρωμένα Συστήματα Αντικεραυνικής Προστασίας, Προστασίας από Υπερτάσεις και Γείωσης. Στο περίπτερό μας, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν πληροφορίες για την εφαρμογή των ανωτέρω συστημάτων για πολλές εγκαταστάσεις, όπως οικιακές & βιομηχανικές εφαρμογές, υποσταθμούς μέσης και υψηλής τάσης, ανανεώσιμες πηγές (Φ/Β, Α/Π) κ.ά.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ AE

Η ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1976 από τον Θεοχάρη Χαραλαμπίδη που με μεράκι και ζήλο κατασκεύαζε και διέθετε στην αγορά μπαλαντέζες και διάφορα προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού. Η γνώση και η εμπειρία στην κατασκευή ηλεκτρολογικού υλικού, οδήγησε στη δημιουργία μιας νέας μονάδας παραγωγής καλωδίων χαμηλής τάσης σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με σύγχρονες γραμμές παραγωγής, συσκευασίας και ελέγχου.

 

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΕ

Η ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΕ από το 1978 παρέχει υψηλής ποιότητας Προϊόντα και Υπηρεσίες για έργα Αυτοματισμού και Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων σε Βιομηχανία - Ναυτιλία - Κτίριο, πάντα προσηλωμένη στις απαιτήσεις των πελατών της.

 

ΚΑΣΤΡΟ ΑΕΒΕ

Η ΚΑΣΤΡΟ ΑΕΒΕ από το 1993 δραστηριοποιείται στην παροχή τεχνικής υποστήριξης Mηχανολογικού Εξοπλισμού.
Από το 2001 λειτουργεί τμήμα υποστήριξης και εμπορίας Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού σε οχήματα, μηχανήματα έργου και συγκροτήματα παραγωγής υλικών τεχνικών έργων (συγκροτήματα παραγωγής ασφάλτου – συγκροτήματα παραγωγής σκυροδέματος).

 

ΚΑΥΚΑΣ Β. ΑΕ

Ο ρόλος της ΚΑΥΚΑΣ είναι να αποτελεί το συνδετικό κρίκο που θα διαχειρίζεται με καινοτόμο τρόπο, προϊόντα ώριμης τεχνολογίας των προμηθευτών της, μετασχηματίζοντάς τα σε προσιτές λύσεις για τις καθημερινές ανάγκες όλων των πελατών της, προσφέροντας ασφάλεια, άνεση και εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας.

 

ΛΑΜΠΟΡ ΑΕ

Η LABOR ΑΕ είναι αμιγώς ελληνικός, ιδιωτικός και ανεξάρτητος οργανισμός πιστοποίησης. Ιδρύθηκε το 1996 και είναι διαπιστευμένος από το ΕΣΥΔ και κοινοποιημένος στην Ευρώπη (Notified Body) με αριθμό κοινοποίησης 2537. Συνοπτικά οι τομείς της δραστηριότητας της εταιρείας:

 

ΛΙΑΝΟΥ ΑΦΟΙ ΑΕΒΕ

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΙΑΝΟΥ ΑΕΒΕ εμφανίζεται στις αγορές της δεκαετίας του 1990 και δραστηριοποιείται στον χώρο των χριστουγεννιάτικων ειδών.
Από τα πρώτα της βήματα επιμένει να συνδυάζει σταθερή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές, πνεύμα συνεργασίας και υπευθυνότητας.

 

ΜΑΒΙΚΑΛ ΑΕ

Η εταιρεία ΜΑΒΙΚΑΛ ΑΕ ιδρύθηκε το 1970 και συνεχίζει την ανοδική της πορεία στην παραγωγή ειδικών καλωδίων για περισσότερα από 50 χρόνια. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ενώ στην Αθήνα επί της οδού Π. Τσαλδάρη και Ύδρας 12 - 14 στην Καλλιθέα υπάρχει εκθεσιακός χώρος για την καλύτερη ενημέρωση και την άμεση εξυπηρέτηση των εκεί πελατών της.

 

ΜΑΤΕΛ ΑΕ ΑΦΟΙ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

Η MATEL ΑΕ είναι ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1984 από τους αδελφούς Ματθαίου. Σχεδιάζει, παράγει, καινοτομεί και εξάγει ηλεκτρονικά προϊόντα που έχουν σχέση με τη λήψη και διανομή του τηλεοπτικού σήματος όπως κεραίες TV, ενισχυτές, διακλαδωτές, πρίζες TV κ.λπ.

 

ΜΕΓΑΠΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Η εταιρεία «ΜΕΓΑΠΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ» ιδρύθηκε 2002.
Δραστηριοποιείται στην εισαγωγή λαμπτήρων όλων των ειδών (led, συμβατικούς κ.λπ.), μπαταριών και ειδών συσκευασίας. Η εταιρεία βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο.

 

ΜΠΑΡΜΠΕΡΗ Κ&Σ ΕΠΕ

LOTTO WORKS, παπούτσια ασφαλείας υψηλής ποιότητας, Iταλία
Πλήρης γκάμα σε παπούτσια ασφαλείας
Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Lotto είναι μία μάρκα που αποτελεί συνώνυμο ποιότητας στον κόσμο των σπορ, χάρη στην ικανότητά της να συνδυάζει την καινοτομία με την τεχνολογία και το design με την ασφάλεια.

 

ΝΙΣΣΟΥ Κ. & ΣΙΑ ΟΕ

Η Κ. ΝΙΣΣΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ για πάνω από μια δεκαετία, κατασκευάζει ηλεκτρονικά προϊόντα, που σκοπός τους είναι να εξυπηρετούν διάφορες ανάγκες σε αυτοματισμούς για το σπίτι και την εργασία.
Οι εγκαταστάσεις της, που βρίσκονται στους πρόποδες του όρους ΟΛΥΜΠΟΣ, έχουν σχεδιασθεί και εξοπλισθεί με τα πιο σύγχρονα αυτόματα μηχανήματα παραγωγής ηλεκτρονικών.

 

ΟΙΚΟ-ΚΥΚΛΙΟΣ ΑΒΕΕ

Η ίδρυση της εταιρίας ΟΙΚΟ-ΚΥΚΛΙΟΣ ΑΒΕΕ πραγματοποιήθηκε το 2010 με σκοπό την εφαρμογή μεθόδων ανακύκλωσης στον κλάδο των λαμπτήρων και των αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΑΗΗΕ).
Η ΟΙΚΟ-ΚΥΚΛΙΟΣ ΑΒΕΕ είναι το μοναδικό εργοστάσιο ανακύκλωσης λαμπτήρων στην Ελλάδα και η εταιρία δραστηριοποιείται και στον κλάδο επεξεργασίας εμπορίας ΣΚΡΑΠ- SCRAP υλικών προς ανακύκλωση.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ είναι το δευτεροβάθμιο και μοναδικό Πανελλαδικά όργανο. Τα γραφεία της Ομοσπονδίας βρίσκονται Πειραιώς 118, στον 3ο Όροφο. Σκοποί της Ομοσπονδίας είναι η διεκδίκηση, η διαφύλαξη και προστασία, η μελέτη και προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της, στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ (Π.Ο.Σ.Ε.Η.)

Η ΠANEΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ιδρύθηκε το 1953 και εκπροσωπεί 72 Σωματεία – Μέλη σε όλη την Ελλάδα και 5.000 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων.

Αποτελεί το ανώτερο καθοδηγητικό όργανο των Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων στην προσπάθεια για την αναβάθμιση του επαγγέλματος, για την ανάπτυξη και την πρόοδο των επιχειρήσεών τους και για την ασφαλή και ποιοτική κατασκευή των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων με γνώμονα την ασφαλή χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας από τον καταναλωτή.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ιδρύθηκε το 2009 και έχει έδρα στην Αθήνα επί της οδού Λεωνίδου 30 στο Μεταξουργείο.
Μετά τις αρχαιρεσίες στις 13.20.2021 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

 

ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ Μ. ΑΦΟΙ Ο.Ε. ELECTROM - EFAPEL

Η ELECTROM είναι μια σύγχρονη εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού – επαγγελματικού φωτισμού, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα ποιότητας.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2002 από τους αδελφούς Γιάννη και Στέλιο Παπαπάνο. Με πολυετή εμπειρία τεχνογνωσία και κατάρτιση, καινοτομούμε και επενδύουμε σε νέα πρωτοποριακά προϊόντα με τεχνολογία αιχμής, σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών-συνεργατών μας. Ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις ανάγκες του σήμερα και μέσα από επιτυχημένες συνεργασίες προτείνουμε τις ιδανικότερες λύσεις.

 

ΠΥΡΟΛΥΣΕΙΣ ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΟΕ

Η εταιρεία ΠΥΡΟΛΥΣΕΙΣ ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ είναι ιδιωτική επιχείρηση (ISO9001:2015) η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της Πυρασφάλειας. Αντικείμενό της είναι η πώληση, ο εργαστηριακός έλεγχος, η εγκατάσταση φορητών και μόνιμων συστημάτων πυρασφάλειας.

 

ΣΑΜΠΑ - ΕΛΙΕΖΕΡ

ΣΑΜΠΑ-ΕΛΙΕΖΕΡ διαθέτει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του φωτισμού LED & ηλεκτρολογικού υλικού. Ως αποκλειστικοί διανομείς κορυφαίων ευρωπαϊκών οίκων φωτισμού όπως η Ideal lux, Faro Barcelona, Lutec, Nordlux, Gea Luce, Boluce, Cluce, Exenia ‘Group Lumenpulse’, Ivela, Aria, Lavai, Jago, Rosa, Duralite, Kundalini, Ferroluce, Giarneri, Innermost, Siru, Calex & Fabbian είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε προϊόντα που συνδυάζουν τον άριστο σχεδιασμό με την υψηλότερη δυνατή ενεργειακή κλάση.

 

ΣΑΠΟΥΝΑΣ Α.

Η εταιρεία Α. ΣΑΠΟΥΝΑΣ βρίσκεται σε αδιάλειπτη λειτουργία κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων για περίπου 60 χρόνια.
Υψηλή ποιότητα κατασκευών, λειτουργική ευελιξία και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη είναι τα στοιχεία που την έχουν καθιερώσει στο τεχνικό χώρο. Μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή, με οδηγό την πολυετή πείρα και τεχνογνωσία για τυποποιημένες και ειδικές εφαρμογές ηλεκτρικών πινάκων, εγγυώνται ένα αποτέλεσμα που επιβεβαιώνεται από το μέγεθος και την βαρύτητα των ονομάτων του πελατολογίου μας.

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (Σ.Ε.Π.Η.Υ.)

Ο ΣΕΠΗΥ έκλεισε αισίως τα 25 χρόνια δυναμικής εκπροσώπησης των μελών του, εταιριών που παράγουν στην Ελλάδα προϊόντα για ηλεκτρολογική και ηλεκτρονική χρήση.
Σκοπό έχει τη διαφύλαξη, μελέτη, προαγωγή των κοινών οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του και τη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων τους.

 

ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Η ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ είναι μία από τις τέσσερις Σχολές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και επικεντρώνεται στην προσφορά γνώσεων και δεξιοτήτων στους τομείς του βιώσιμου σχεδιασμού, του περιβαλλοντικού σχεδιασμού, της ποιότητας εσωτερικού περιβάλλοντος, των εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών σε συνδυασμό με τις οπτικές και ψηφιακές τεχνολογίες, του φωτισμού και της ακουστικής.

 

 

ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ έχει στόχο:

  • Την κάλυψη, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, των διδακτικών αναγκών της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, καθώς και άλλων Σχολών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, σε θέματα που εμπίπτουν στο γνωστικό αντικείμενο των Υψηλών Τάσεων και Ηλεκτρικών Μετρήσεων.

 

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ.Φ. & ΣΙΑ ΕΕ

Εδώ και 70 χρόνια η εταιρεία ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ προσφέρει λύσεις για την ασφάλεια σπιτιών, επιχειρήσεων και οργανισμών.
Από το 1965 η ειδικότητά μας είναι τα συστήματα master key, τα οποία αποτελούν την πρώτη μηχανική έκφραση της έννοιας access control (Έλεγχος Πρόσβασης).

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Μ. ΙΚΕ

Η εταιρεία ΤΕΧΝΙΚH ΑΝΑΠΤΥΞH ιδρύθηκε το 1997 από τον Κωνσταντίνο Δημητρίου, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Ε.Μ.Π., διαπιστευμένο συνεργάτη του γερμανικού ινστιτούτου VDE, πιστοποιημένο σύμβουλο VdS (Πραγματογνώμων Γερμανικών Ασφαλιστικών Εταιρειών) και BS 7671.

 

 

ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ ΑΕ

Με 48 χρόνια παρουσίας στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού η εταιρεία ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ ΑΕ παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες κτιρίων και βιομηχανιών, ενώ φροντίζει με το εξειδικευμένο προσωπικό της να καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

 

ΤΖΩΡΤΖΗ Α. ΑΕΒΕ

Στην Α. ΤΖΩΡΤΖΗ ΑΕΒΕ ασχολούμαστε από το 1981 με την ενέργεια. Χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας προϊόντα.
Προσφέρουμε one stop solutions για την κάλυψη των αναγκών ηλεκτροπαραγωγής με:

 

ΤΟΥΡΙΟΓΛΟΥ ΦΑΙΔΩΝ & ΣΙΑ ΟΕ

Το 2003 ο Φαίδων Τουριόγλου δημιούργησε την ατομική επιχείρηση ‘’ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ‘’ με σκοπό την εμπορία ηλεκτρονικών ειδών.
Στη συνέχεια το 2008 δημιουργήθηκε παράλληλα η οικογενειακή επιχείρηση ΤΟΥΡΙΟΓΛΟΥ ΦΑΙΔΩΝ & ΣΙΑ ΟΕ με την ίδια απασχόληση και επιπλέον τις εισαγωγές ηλεκτρονικών ειδών & τηλεπικοινωνιακού υλικού.

 

ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

Η ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ από το 1987 δραστηριοποιείται στον τομέα του φωτεινού διακόσμου πόλεων σε μόνιμες και εποχιακές κατασκευές με υλικά εξαιρετικής ποιότητος και προδιαγραφών. Αυτό φαίνεται και επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι σήμερα εξάγουμε περήφανα τα made in Greece προϊόντα μας, σε πάνω από 60 χώρες όπως Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, (θα πρέπει να επισημάνουμε πως το Βερολίνο, η πρωτεύουσα της Γερμανίας στολίζει επίμονα τα δικά μας προϊόντα κάθε χρόνο από το 1996), Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία, Πορτογαλία, Βέλγιο Ολλανδία, Ελβετία, Νορβηγία, Ουκρανία, Λιθουανία, Κύπρο και σε πάρα πολλές άλλες χώρες.

 

ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ είναι Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.) εγκεκριμένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.), του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

 

ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗΣ Ν. & Ε.

ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ, ΣΠΙΡΑΛ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ
Η εταιρεία HALPLAST, που ειδικεύεται στην επεξεργασία πλαστικών πρώτων υλών για την παραγωγή ηλεκτρολογικού - υδραυλικού υλικού, παράγει ευθύγραμμους και σπειροειδείς σωλήνες από ειδικό θερμοπλαστικό υλικό PVC απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα (μόλυβδο, ψευδάργυρο κ.ά.), αυτοσβηνόμενο και χρώματος γκρι.

 

ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ Μ. ΙΚΕ POWERLED

Η εταιρεία POWERLED ιδρύθηκε το 2011 με έδρα την πόλη της Ξάνθης.
Με γνώμονα τη συνέπεια, την άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές, η POWERLED κατάφερε να καθιερωθεί στην ελληνική αγορά, ανάμεσα στις πιο σύγχρονες, δυναμικές και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου. 

 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

ΧΟΡΗΓΟΙ 2024

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ