Κατηγορίες


Newsletter
Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

aliberti ABEE

STAND B13

Η εταιρεία aliberti είναι μια εταιρεία προηγμένης κατασκευαστικής τεχνολογίας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού πάνω σε διακόπτες, πρίζες, εξαεριστήρες, κουδούνια και μπουτόν εξώθυρας, έχοντας μια 50ετή παρουσία στον ελλαδικό χώρο. Ιδρύθηκε με μοναδικό σκοπό όχι μόνο να εξασφαλίσει την ποιότητα, τη σωστή παραγωγική διαδικασία με ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων της αλλά και τη διαρκή βελτίωσή τους για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των πελατών της. Η πείρα της εταιρείας για τις απαιτήσεις της αγοράς είναι μεγάλη, λόγω του απόλυτου επαγγελματισμού των στελεχών, αλλά και της άρτιας εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού της, πάνω σε όλους τους τομείς δράσης της. Το τεχνικό τμήμα διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία, έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση παρέχοντας το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

ARTION SECURITY SYSTEMS AE

STAND B3

Η Artion Security Systems ΑΕ ιδρύθηκε το 2009 από στελέχη με πολυετή εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και χονδρική πώληση:

• ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, 
• ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ CCTV, 
• ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, 
• ACCESS CONTROL, 
• ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ. 

Εισάγει και διανέμει προϊόντα ηλεκτρονικής ασφαλείας με γνώμονα τη σχέση ποιότητας και τιμής. Πελάτες της είναι περίπου 800 εγκαταστάτες και εταιρείες security σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα γραφεία της εταιρείας στεγάζονται σε χώρους 800 τ.μ. στο Περιστέρι Αττικής, όπου λειτουργούν οργανωμένα τμήματα πωλήσεων, τεχνικής υποστήριξης, service, αίθουσα σεμιναρίων.

 

ATLAS SECURITY

X. AΠΟΔΙΑΚΟΣ ΕΠΕ STAND C15

Η ATLAS SECURITY αποτελεί σήμερα την πρώτη επιλογή συνδρομητών για την ασφάλειά τους, έχοντας 35.000 ενεργούς συνδρομητές στο μεγαλύτερο Κέντρο Λήψης Σημάτων της χώρας. Ξεκινώντας από το όραμα ενός ανθρώπου από το 1982, η ATLAS SECURITY έχει διακριθεί μέσα στα χρόνια χάρη στην αφοσίωση και στην πίστη ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν μόνο το καλύτερο για την ασφάλειά τους.

 

AUTOMATIC ALARM SYSTEMS AE

STAND C6

Η εταιρεία AUTOMATIC ALARM SYSTEMS ΑΕ ιδρύθηκε το 1983 από τον μηχανολόγο Γεώργιο Ζουμπούλογλου, με αντικείμενο την εισαγωγή-εξαγωγή και εμπορία συστημάτων ασφαλείας. 

Στην μακροχρόνια παρουσία της στον ελληνικό χώρο, αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους οίκους της παγκόσμιας αγοράς, όπως Group DSC, HONEYWELL, BENTEL, HIKVISION και πολλούς άλλους ακόμα, ολοκληρώνοντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων στα συστήματα ασφαλείας, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης και ελεγχόμενης πρόσβασης. Τα τελευταία 30 χρόνια, με τη συνεχή παρουσία της στην ελληνική και κυπριακή αγορά, διαθέτει μέσω των εκατοντάδων εξουσιοδοτημένων εταιρειών (dealers) σε κάθε νομό και πόλη, την πλήρη γκάμα των προϊόντων της, η οποία μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις οποιονδήποτε μικρών ή μεγάλων έργων.

 

AXA Solar Energy

STAND A1

Η AXA Solar Energy, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των φωτοβολταϊκών, δραστηριοποιείται από το 2004 με αντικείμενο τις φωτοβολταϊκές εφαρμογές και μόνο. Έχοντας κατασκευάσει πάνω από 3.582 έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό και κάνοντας πάνω από 1.500 συντηρήσεις και επισκευές το χρόνο, κατέχει πλέον μια περίοπτη θέση ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη.

 

BAVELEC Γ. ΜΠΑΒΑΡΕΖΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ

STAND D25

Η εταιρεία BAVELEC Γ. ΜΠΑΒΑΡΕΖΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ιδρύθηκε το 2006 από τον Γεώργιο Μπαβαρέζο σαν συνέχεια της ατομικής του επιχείρησης. Τα προϊόντα πώλησης της BAVELEC είναι σωλήνες για καλώδια, πλαστικά φρεάτια, σύνθετα καλύμματα φρεατίων και σωλήνες αποστράγγισης. Το κύριο προϊόν είναι «προκαλωδιωμένος σωλήνας», ο οποίος είναι σωλήνας πολυπροπυλενίου που περιέχει σύρματα για εγκαταστάσεις στο σκυρόδεμα καθώς και σε εγκαταστάσεις τοίχου ή πάνω και κάτω από το δάπεδο.

 

BESTSERVICE HELLAS IKE

STAND A2

Η BESTSERVICE HELLAS είναι μία νεοσύστατη εταιρεία και είναι αποτέλεσμα συγχώνευσης του μεγάλου ευρωπαϊκού οίκου BestService sp.zo.o. με έδρα την Βαρσοβία Πολωνίας και της Sipecar ΕΠΕ - Led Energy με έδρα την Αθήνα.

 

CABLEMATIC - I. ΧΑΛΚΙΑΣ ΕΕ

ELEMATIC CABLING SYSTEMS STAND D9

Η CABLEMATIC ιδρύθηκε το 2006 από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού. 

Η εταιρεία δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την εισαγωγή και τη διανομή των υλικών καλωδίωσης και στήριξης της ELEMATIC σε κάθε σχετικό με ηλεκτρολογική εγκατάσταση τομέα της ελληνικής αγοράς, μέσω ενός νέου, αποδοτικότερου και κυρίως αποκλειστικού δικτύου διανομής.

 

Cat lights - ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΑΦΟΙ ΑΕ

STAND D29

Cat®lights – Φακοί Εργασίας 

Οι φακοί εργασίας της Cat® είναι κορυφαίας ποιότητας προϊόντα φωτισμού με τεχνολογία αιχμής και πληρούν τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα. Όλοι οι φακοί διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας LED και είναι κατασκευασμένοι από υλικά βιομηχανικού τύπου. Επισκεφθείτε την σελίδα www.catlights.gr για περισσότερες πληροφορίες.

 

COMELIT - TELERGO HELLAS

STAND A8

Η COMELIT GROUP SpA ιδρύθηκε το 1956 στο Pergamo της Ιταλίας. Είναι ένα εργοστάσιο που δραστηριοποιείται σε παγκόσμια κλίμακα και ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων θυροτηλεόρασης, κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, συναγερμού, οικιακού αυτοματισμού, ελέγχου πρόσβασης και πυροπροστασίας. Η COMELIT έχει έναν ισχυρό διεθνή προσανατολισμό, που επενδύει στην ικανοποίηση των πελατών της σε όλο το κόσμο.

 

CONCEPTUM AE - MrCable

STAND D26

CONCEPTUM - MrCable (b2b.conceptum.net)

H εταιρεία CONCEPTUM ΑΕ ιδρύθηκε το 1995 με έδρα στην Αθήνα. Είναι πιστοποιημένη με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008. Εισάγει ελέγχει, πιστοποιεί και προμηθεύει εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών και κινητής τηλεφωνίας αντιπροσωπεύοντας καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού όπως Epson, ViewSonic, Sandberg, Smit Visual, Sricam, Brateck, LB Link, Denver, SBox κ.ά.

 

CRELI AE

STAND B10

Με σαράντα και πλέον χρόνια συναναστροφής με επαγγελματίες ηλεκτρολόγους, η οικογένεια εταιρειών CRELI, κατανοεί πλήρως την ανάγκη για ηλεκτρολογικά υψηλών προδιαγραφών και την ικανοποιεί μέσω των εταιρειών μελών της:

• CRELI: μια άρτια τεχνολογικά και οργανωτικά παραγωγική μονάδα, μεταλλικών ηλεκτρικών πινάκων.
• ΑΦΟΙ ΚΑΠΑΡΕΛΗ: εμπορική εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού.
• ΚAΠΑΡΕΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΑ: κάθετη μονάδα παραγωγής πλαστικών ηλεκτρολογικών σωλήνων και κουτιών. 
• ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ: εισαγωγική εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού.

 

DEBFLEX HELLAS

STAND D1

Οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 1948 στην πόλη Feuquières-en-Vimeu, η DEBFLEX εξειδικεύεται στoν σχεδιασμό, κατασκευή και διανομή ηλεκτρολογικού υλικού χαμηλής τάσης. 

Με μια πλήρη γκάμα σε συνεχή ανάπτυξη, η DEBFLEX απαντά στις ανάγκες των πελατών της, θέτοντας ως προτεραιότητα την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής των προϊόντων της.

 

EATON

STAND B20

Η EATON είναι μια πολυεθνική εταιρεία με 96.000 εργαζόμενους, κύκλο εργασιών $19,7 δις και παρουσία σε πάνω από 175 χώρες.

Η EATON είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία λύσεων διαχείρισης ενέργειας, που καθιστά την ηλεκτρική, υδραυλική και μηχανική ενέργεια περισσότερο αποτελεσματική, αξιόπιστη και με ασφάλεια.

 

ELECTROLED

STAND C7B

Η εταιρία Global Leader Power τις οποίας αντιπροσωπία στην Ελλάδα έχει αναλάβει εταιρία ELECTROLED δημιουργήθηκε το 2012 ως άμεση ανταπόκριση στην LED και την αγορά αυτοματισμού που χρειάζεται ο πελάτης. Βασίζετε στα θεμέλια και την εμπειρία των μεγαλύτερων προμηθευτών της Μέσης Ευρώπης . Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε όλοι την Ευρώπη. Είμαστε περήφανοι για την συνεργασία μας με τον μεγαλύτερο κατασκευαστή SMPS του κόσμου – Delta Electronics, και επίσης με τους Inventronics. Ο σκοπός μας και προτεραιότητα είναι να παραδίδουμε προϊόν το όποιο πληροί τις απαιτήσεις της αγοράς των LED .

 

ELECTROSYSTEMS ΕΠΕ

STAND C15

Η ELECTROSYSTEMS ιδρύθηκε το 2007 στα πλαίσια του οµίλου ATLAS και δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών συστηµάτων ασφαλείας µε σκοπό την εισαγωγή, διάθεση και διανοµή τεχνολογικά προηγµένων προϊόντων σε επαγγελµατίες του χώρου.

 

EL.LI.COM AE

(Χορηγός)

EL.LI.COM από το 2000

Από το 2000 κι εξής βασικό επίτευγμά μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων σεβασμού και εμπιστοσύνης που βασίζονται στην ειλικρίνεια και στην συνέπεια τόσο με τους πελάτες μας όσο και με τους προμηθευτές μας. Επιπλέον, καταφέραμε να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας στον ανταγωνιστικό χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού κρατώντας και εξελίσσοντας αξίες για εμάς σημαντικές όπως η ποιότητα των προϊόντων, η εγγύηση και η αξιοπιστία τους. Ιδιαίτερη μέριμνα δίνουμε στην διατήρηση των τιμών μας σε ανταγωνιστικά επίπεδα, καθώς σεβόμαστε την ειλικρινή σχέση συνεργασίας που έχουμε δημιουργήσει με τους συνεργάτες μας όλα αυτά τα χρόνια.

 

EUROLAMP ABEE

STAND C11

Η εταιρεία EUROLAMP ΑΒΕΕ, ιδρύθηκε το έτος 2000 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. 

Η ανοδική της πορεία, ξεκίνησε απο πολύ νωρίς. Αρχικά, εντός της ελληνικής επικράτειας μόνον, με Είδη Φωτισμού και Ηλεκτρολογικό Υλικό. Μετέπειτα, εξελισσόμενη και διαρκώς ανήσυχη, διευρύνοντας διαρκώς τους ορίζοντές της, αλλά και την γκάμα των προϊόντων της, κατάφερε να συγκαταλέγεται μεταξύ των πρωταγωνιστών του κλάδου.

 

EVIK - KARANIKOLAS GROUP

STAND C17C

 Η ελληνική οικογενειακή επιχείρηση EVIK ιδρύθηκε το 1967 με αντικείμενο την παραγωγή ηλεκτρολογικού υλικού: ατσαλίνες έλξεως καλωδίων, φις σούκο, βιομηχανικές μεταλλικές πρίζες και βιομηχανικές λαστιχένιες μπαλαντέζες συνεργείου.

Σήμερα, 50 χρόνια μετά η EVIK συνεχίζει με στοχευμένη εξειδίκευση στην παραγωγή συστημάτων έλξεως καλωδίων. Προσηλωμένοι στην ποιότητα και εκμεταλλευόμενοι την τεχνογνωσία των 50 ετών πετύχαμε να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας στην Ελλάδα προσφέροντας προϊόντα διεθνών προδιαγραφών και εξατομικευμένες υπηρεσίες. Ταυτόχρονα δημιουργήσαμε συνεργασίες στη διεθνή αγορά με σημαντικούς στρατηγικούς εταίρους, οι οποίοι προβάλλουν την evik και την Ελλάδα στο εξωτερικό.

 

 

FERRUMART - Π. ΠΟΥΛΑΚΗ

STAND D4

Η εταιρεία μας FerrumArt (πρώην Metallight) δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου και του φωτιστικού από το 1995. Έχοντας χρόνια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα προχωρήσαμε στην δημιουργία μοντέρνων led φωτιστικών σε πληθώρα σχεδίων που θα ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό γούστο.

 

GEYER HELLAS AE (Χορηγός)

STAND B5

Ο Όμιλος GEYER HELLAS παράγει ηλεκτρoλογικό υλικό χαμηλής τάσης για εσωτερικές και υπαίθριες εφαρμογές. Κατέχει σημαντικό μερίδιο της ελληνικής αγοράς, παρέχοντας μια ευρεία σειρά προϊόντων όπως: 

• Αυτόματες ασφάλειες παντός τύπου, 
• Αυτόματοι διακόπτες διαφυγής ρεύματος, 
• Πίνακες κενούς και μονταρισμένους, 
• Βιομηχανικό υλικό, 
• Πριζοδιακόπτες παντός τύπου, 
• Οικονομικούς λαμπτήρες και φωτιστικά LED, 
• Συστήματα Θυροτηλεφώνων και Θυροτηλεοράσεων.

 

GIGAWATT IKE

STAND A9

Η GIGAWATT είναι εισαγωγική / εξαγωγική εταιρεία ολοκληρωμένων λύσεων LED Φωτισμού. Διαθέτει τα προϊόντα με την πανευρωπαϊκά κατοχυρωμένη επωνυμία της, σε Ελλάδα και Κύπρο.\


Η εταιρεία βασιζόμενη τόσο στην πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της, όσο και στην εμπιστοσύνη των πελατών της, προσφέρει προϊόντα τα οποία διακρίνονται στην αγορά για τη σχέση ποιότητας / τιμής τους και αναζητά διαρκώς ποιοτικές και καινοτόμες λύσεις. Επιπλέον, η GIGAWATT είναι η αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τα προϊόντα φωτισμού DURACELL και επίσημη διανομέας στις μπαταρίες της.

 

GLOBOSTAR HELLAS

STAND C9

Η εταιρεία μας, με αυστηρά κριτήρια, τεχνογνωσία και εκτενή αξιολόγηση, ειδικεύεται στον τομέα εισαγωγών, φωτισμού LED και φωτιστικών εξαρτημάτων. Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις στον τομέα του φωτισμού και κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής μας, επιλέγουμε την καλύτερη ποιότητα προϊόντων, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

 

 

GoldLED IKE

STAND B18

Η GoldLED είναι η εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας επαγγελματικού και βιομηχανικού φωτισμού LED του ομίλου Goldair. Ο όμιλος Goldair, ο οποίος είναι πρωτοπόρος από το 1955 στην επιχειρηματική σκηνή της χώρας μας (www.goldair.gr), απασχολεί σήμερα 3.240 άτομα. Η Goldair προβλέποντας ότι το παρόν και το μέλλον του φωτισμού είναι τα LED αναπτύσσεται μέσω της GoldLED με σκοπό να πρωταγωνιστήσει και στην εισαγωγή, εμπορία και εξαγωγή προϊόντων LED. Οι λαμπτήρες LED είναι το παρόν και το μέλλον του φωτισμού καθώς, εκτός όλων των άλλων πλεονεκτημάτων, συμβάλλουν και στην προστασία του περιβάλλοντος. 

 

HAGER HELLAS ΑΕΒΕ


Η HAGER HELLAS, μέλος του Ομίλου Hager, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1994 προσφέροντας προϊόντα και λύσεις που αφορούν τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Η γκάμα των λύσεων και των υπηρεσιών της εκτείνεται από τη διανομή ενέργειας ως τη διαχείριση καλωδίων και από τα συστήματα ασφαλείας ως τον κτιριακό αυτοματισμό.

Προτεραιότητα του ομίλου είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, συστημάτων και υπηρεσιών που έχουν στόχο να κάνουν τη ζωή μας πιο άνετη ενώ παράλληλα εξοικονομούν ενέργεια εκμεταλλευόμενα τις τελευταίες τεχνολογίες.

 

HELLASTRONICS MON. IKE

STAND D22

Η εταιρεία μας HELLASTRONICS MON. ΙΚΕ δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρονικών κατασκευών από το 2001. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην Αττική, ενώ δίκτυο συνεργατών μας υπάρχει σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδας.

 

HERONIA LIGHTING

STAND D20

Η HERONIA LIGHTING είναι μια ελληνική παραγωγική μονάδα κατασκευής φωτιστικών εξωτερικού & εσωτερικού χώρου, έχοντας όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές στα προϊόντα της με σύστημα διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001:2008 & CE.

 

ILGEKA O.E.

STAND A15c

Η ILGEKA είναι η εταιρία που δημιουργεί πρωτοποριακή εξέλιξη σε καινοτόμα προϊόντα. Επιδιώκουμε δημιουργία σε σειρές προϊόντων  με σκοπό τη δημιουργία γκάμας. 

Τα χαρακτηριστικά μας είναι η ομαδικότητα , η οργάνωση και η ταχύτητα. 

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε και να εξοικειώσουμε τις εταιρείες στις δραστηριότητες τους στις αγορές, όπως επίσης και να τους παρέχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία.

 

LEDMANIA

IΩΑΝΝΑ ΚΩΝ. ΤΣΟΥΠΟΥ STAND D2

Η εταιρεία μας LEDMANIA ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στον χώρο φωτισμού Led, σε ότι αφορά τον οικιακό, επαγγελματικό καθώς και τον αρχιτεκτονικό φωτισμό. 

Είμαστε εισαγωγική εταιρεία σε όλα μας τα είδη αλλά και στην εμπορία λιανικής και χονδρικής πώλησης. Επίσης τα προϊόντα μας φέρουν τη σήμανση CE και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που απαιτεί η Ε.Ε.

 

LIDO BIOTEXNIA ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ

STAND D15

Η εταιρεία LIDO BIOTEXNIA ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1970 με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία φωτιστικών εξωτερικού χώρου. 

Σήμερα η εταιρεία LIDO BIOTEXNIA ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ κατέχει μια σημαντική θέση στον τομέα του φωτισμού εξωτερικών χώρων. Η εταιρεία διαθέτει μια πλήρη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εξωτερικού χώρου όπως χελώνες, απλίκες τοίχου, κρεμαστά, πλαφονιέρες, κολονάτα, κολόνες και φωτιστικά μπάνιου. Τα είδη που κατασκευάζει η εταιρεία είναι από χυτοπρεσσαριστό ορείχαλκο, χυτό αλουμίνιο καθώς και πλαστικά προϊόντα.

 

LIGHT + BUILDING

STAND D12

Η LIGHT+BUILDING, κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση για την τεχνολογία φωτισμού και κτιρίων, θα πραγματοποιηθεί και πάλι από 18 έως 23 Μαρτίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης προσελκύοντας αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικού χώρου, designers, πολιτικούς μηχανικούς, τεχνίτες, διανομείς, εμπόρους και κατασκευαστές. Περισσότεροι από 2.600 εκθέτες συμμετέχουν στη LIGHT+BUILDING και παρουσιάζουν τις καινοτομίες τους σε 216.000 επισκέπτες, 50% εκ των οποίων προέρχονται από χώρες εκτός Γερμανίας.

 

LiGHTiNG 3

STAND A14

Η εταιρεία LiGHTiNG3 είναι μια νεοσύστατη εταιρεία με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στον τομέα του φωτισμού, την ανάπτυξη προϊόντων, τις μελέτες φωτισμού και την κατάρτιση. 

Η LiGHTiNG3 προσφέρει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα του λογισμικού μελετών φωτισμού RELUX, καθώς και εκπαίδευση πάνω σε θέματα φωτισμού.

 

LUMINOCITY

STAND C10

LUMINOCITY ιδρύθηκε το 2015 για την αποκλειστική εξυπηρέτηση όλων των προϊόντων της ισπανικής εταιρείας LEDS-C4 σε όλη την ελληνική επικράτεια. Είτε πρόκειται για ξενοδοχείο, χώρο φιλοξενίας, εργοστάσιο, νοσοκομείο ή εργασιακό περιβάλλον, το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό της μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες συμβουλές και αποδοτικές λύσεις φωτισμού οι οποίες να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε χώρου ξεχωριστά.

 

MALAPETSAS LIGHTING

ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Χ. & ΣΙΑ ΟΕ STAND B9

Η MALAPETSAS LIGHTING παρουσιάζει την Re Light Collection.
Μια νέα σειρά προϊόντων που επαναπροσδιορίζει τον ρόλο του φωτιστικού στον χώρο μας, φτιάχνοντάς μας τη διάθεση! 

Συνδυάζουμε χρώματα, σχήματα, υλικά και τεχνικές παραγωγής, με πρωτοποριακό τρόπο και σκέψη έχοντας σαν σκοπό τη δημιουργία μοναδικών αντικειμένων φωτισμού που προσδίδουν μια μοντέρνα και ρετρό αίσθηση με διαχρονικό χαρακτήρα.

 

MAS AE

STAND D13

ΜΑS AE είναι τεχνική εταιρεία που εξειδικεύεται στην μελέτη, τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή συστημάτων αυτοματισμού, ελέγχου, προστασίας, διαχείρισης και εποπτείας εγκαταστάσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. 

Με 40 χρόνια εστιασμένης δραστηριότητας και καθετοποιημένων επενδύσεων, η ΜΑS AE είναι η μόνη ελληνικών συμφερόντων εταιρεία και από τις λίγες εταιρείες στην Ευρώπη στον χώρο του εκσυγχρονισμού εγκαταστάσεων ηλεκτροπαραγωγής.

 

MASTER ELECTRIC & ELECTRONIC

ΑΡ. ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ STAND C5

Η MASTER ELECTRIC & ELECTRONIC ιδρύθηκε το 1992.

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ.Θ - Σίνδου, 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων και Dimmers για την διαχείριση και ρύθμιση έντασης φωτισμού LED με κύριο αποδέκτη τον τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού.

 

MERCURY SA

Εξουσιοδοτημένος Διανομέας MEGGER® STAND D19

Η εταιρεία MERCURY SA, ιδρύθηκε το 1980 και έκτοτε δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση εταιρειών υψηλής τεχνολογίας και στην συμπαραγωγή συστημάτων. Μεταξύ των εταιρειών αυτών, περιλαμβάνονται οι Lockheed-Martin, Rohde & Schwarz, Janeʼs, IΗS κ.λπ.

 

METAL RAME ΑΕ

STAND C17Β

• ΕΜΠΟΡΙΑ ΧΑΛΚΟΥ
• ΜΠΑΡΕΣ ΧΑΛΚΟΥ 
• ΛΑΜΕΣ ΧΑΛΚΟΥ 
• ΧΑΛΚΟΣΩΛΗΝΕΣ
• ΕΜΑΓΕ ΧΑΛΚΟΣ

 

 

MEΤΑNOR ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΕ

V-TAC HELLAS STAND A5

Η METANOR ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΕ V-TAC HELLAS είναι πρωτοπόρος στον φωτισμό LED από το 2002 με 40 χρόνια εμπειρία στο χώρο. Τα δυο showroom και αποθήκες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με πολύ μεγάλα στοκ σε όλα τα προϊόντα βρίσκονται στην διάθεση των πελατών για να τροφοδοτούν άμεσα τις ανάγκες τους.

 

 

MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY EE

STAND B11

Η εταιρεία MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της εισαγωγής και εμπορίας συστημάτων ασφαλείας καθώς και στο κομμάτι των προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας.

 

NETVOICE

STAND D3A

Η NETVOICE ιδρύθηκε με αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στους τομείς των τηλεπικοινωνιακών δικτύων (Ασύρματων & Ενσύρματων) και των συστημάτων ασφαλείας.

Εφαρμόζοντας τα παραπάνω συστήματα, αποδεικνύουμε καθημερινά ότι πρωταρχικός σκοπός μας είναι η διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων μας σε υψηλά επίπεδα και η συνεχής ενημέρωση μας για τις νέες τεχνολογίες.

 

NEXANS EΛΛΑΣ ΑΒΕ (Χορηγός)

Η Nexans Ελλάς δραστηριοποιείται από το 1973 στην παραγωγή καλω-
δίων για υποδομές ενέργειας, μετάδοσης δεδομένων, ενεργειακούς πό-
ρους, μεταφορές και κτιριακές κατασκευές.


Τόσο η έδρα της εταιρείας όσο και το τμήμα πωλήσεων βρίσκονται στην
Αθήνα, ενώ οι λοιπές υπηρεσίες και το Εργοστάσιο παραγωγής της βρί-
σκονται στην Αγία Μαρίνα Φθιώτιδας και αποτελούν κινητήρια δύναμη
ανάπτυξης όλης της περιοχής συμβάλλοντας ενεργά στην πρόοδο και την
ευημερία των τοπικών κοινωνιών. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πε-
λατών της, η εταιρεία διατηρεί κέντρα διανομής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
και Κρήτη.

 

NOVATRON SECURITY DISTRIBUTION AE

STAND B 19B

Η NOVATRON SECURITY DISTRIBUTION ΑΕ δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη διανομή ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, όπως συστήματα παρακολούθησης (κάμερες, καταγραφικά), συναγερμών, ελέγχου πρόσβασης, πυρανίχνευσης, καθώς και αντικλεπτικά εμπορευμάτων.

 

NRG SYSTEM IKE

Ν. ΜΠΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΚΕ STAND A12

Η NRG SYSTEM ιδρύθηκε το 2004 στην Κομοτηνή και πολύ σύντομα προχώρησε στην έναρξη υποκαταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και στην ανάπτυξη ενός πανελλαδικού δικτύου συνεργατών. 

Σκοπός της εταιρείας είναι η εμπορία, μελέτη, κατασκευή και τεχνική υποστήριξη υλικών και συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού, με εξειδίκευση στην μελέτη και υλοποίηση ειδικών εφαρμογών αυτοματισμού

 

OLYMPIA ELECTRONICS AE

STAND B1

OLYMPIA ELECTRONICS ιδρύθηκε το 1979 από τους Νικόλαο Λακασά και Παναγιώτη Αρβανιτίδη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και αποτελεί τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Ιδιαίτερα δυναμική είναι η παρουσία της σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού. Στοχεύοντας στην ποιότητα, έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και κατασκευής (ΕΝ). Για την παραγωγή της η εταιρεία εφαρμόζει εξελιγμένα συστήματα “world class manufacturing” όπως lean systems, TPM, 5S κ.λπ. που της προσδίδουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

PLANET PHYSICS

ΑΝΝΑ ΤΣΟΛΚΑ STAND D33

Το PLANET PHYSICS είναι το μοναδικό Μουσείο Φυσικής στην Αθήνα. Η έκθεσή του, περιέχει περισσότερα από 30 διαδραστικά εκθέματα, με τα οποία οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν και ανακαλύπτουν τη γνώση. 

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν πάντα την καθοδήγηση εξειδικευμένου ξεναγού, οποίος τους δίνει οδηγίες για το χειρισμό των εκθεμάτων και τους εξηγεί τις επιστημονικές αρχές πίσω από τα φαινόμενα που παρατηρούν.

 

POLYFOT IKE

STAND D10

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1985 από τον Θεόδωρο Σωτηριάδη ιδρυτή και αγαπημένο μου πατέρα. 

Θυμάμαι από τότε που ήμουν παιδί είχα πρότυπο τον πατέρα μου και από νωρίς είχα μπει στο κλίμα της οικογενειακής επιχείρησης και η αγάπη μου για τον επαγγελματικό φωτισμό όλο και μεγάλωνε, βλέποντας τον πατέρα μου να δουλεύει με αγάπη, μεράκι και τιμιότητα, εφαρμόζοντας τα πιο ποιοτικά υλικά και την σωστή εφαρμογή για το πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα.

 

RAKSON AE

ΡΑΒΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ STAND A10

Η RAKSON AE δημιουργήθηκε το 2000 και ασχολείται με την χονδρική πώληση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας καθώς και με την τεχνική υποστήριξή τους. 

Καταφέραμε μέσα σε 17 χρόνια κάτι πρωτόγνωρο για την ελληνική αγορά. Συνεργαζόμαστε με 13 εργοστάσια, καλύπτοντας τους πελάτες μας σε Θυροτηλεόραση - Θυροτηλέφωνα - Συναγερμό – Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης - Πυρανίχνευση - Access Control και συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στους μεγαλύτερους εισαγωγείς συστημάτων ασφαλείας.

 

RED POINT

ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ Δ. & ΣΙΑ ΟΕ STAND B14

Η RED POINT ιδρύθηκε το 2002, από τον Χατζησταύρου Διογένη και τον Χαραλαμπίδη Κωνσταντίνο, με αντικείμενο το εμπόριο ηλεκτρολογικού υλικού. 

• Το 2004 - 2005 η εταιρεία προχωρά σε αγορά οικοπέδου 3000 τ.μ. και εγκαθίσταται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης.
• Το 2011 ξεκινά η εισαγωγή και διανομή καλωδίων με το brand name d.k.k. cavi. 
• Το 2012 ξεκινά η εισαγωγή και διανομή λαμπτήρων και φωτιστικών led REDLED. 
• Το 2013 εμπλουτίζεται η γκάμα των προϊόντων ηλεκτρολογικού υλικού εισαγωγής μας με το brand name RDP (καλώδια UTP - FTP - SPEAKER - ALRM - TV - CCTV). 
• Το 2014 η εταιρεία προχωρά σε νέα επένδυση επέκτασης του υπάρχοντος κτιρίου.

 

RFCOM

ΞΥΓΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ STAND D32

Η RFCOM αποτελεί μία ελληνική ταχέως αναπτυσσόμενη εισαγωγική εταιρεία, εξειδικευμένη στα συστήματα ασφαλείας. Η δέσμευση στο όραμά της, με μακροχρόνια εμπειρία και βαθιά τεχνογνωσία στην εμπορία και την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, συμβάλλουν τα μέγιστα στην καθιέρωσή της ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

 

ROSSIS MON. ΕΠΕ

STAND D30

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Η εταιρεία ROSSIS είναι μια ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που εξειδικεύεται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών ιδιωτικών και δημόσιων εταιρειών προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας. Σκοπός της είναι να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής τεχνολογίας υπηρεσίες και προϊόντα, ώστε να μεγιστοποιούνται η ανταγωνιστικότητα και η κερδοφορία τους. Η ισχυρή, ανταγωνιστική παρουσία μας, έχει ως αποτέλεσμα την επιτυχημένη επέκταση των δραστηριοτήτων μας, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και ανάπτυξης στους τομείς της επιστήμης, των κατασκευών, του εμπορίου και της πληροφορικής σε συνδυασμό με τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών σε κάθε εξειδικευμένο τομέα.

 

SAMBO HELLAS

STAND B6

Η SAMBO HELLAS ιδρύθηκε το 1988.
Απαρτίζεται από άτομα με πτυχίο ηλεκτρονικών, άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των Θυροτηλεοράσεων.

• Η SAMBO HELLAS – 2 EASY ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή έγχρωμων ψηφιακών Θυροτηλεοράσεων 2 καλωδίων (2 EASY).

 

SHOP4SECURITY

STAND D5

H εταιρεία SHOP4SECURITY συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για τέταρτη συνεχή χρονιά από το 2013, όταν ιδρύθηκε ως εμπορική εταιρεία συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης.

Η SHOP4SECURITY είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Teletek Electronics για όλη την Ελλάδα. Οι βασικοί τομείς δραστηριότητας της εταιρείας είναι η εισαγωγή – εξαγωγή και η πώληση προϊόντων ασφαλείας και πυρανίχνευσης παντός είδους. Βασικό στόχο και μέλημα της εταιρείας αποτελεί η διαρκής βελτίωση της αποτελεσματικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της, έχοντας πάντα ως γνώμονα την συνεχή ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών της στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Για περισσότερα από 25 χρόνια η εταιρεία Teletek Electronics με 2 εργοστάσια κατασκευής στην Ευρώπη αυξάνει την αναγνωρισιμότητά της στην παγκόσμια αγορά, ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στον σχεδιασμό και στην παραγωγή συστημάτων πυρανίχνευσης εξάγοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ευρώπη, είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις διεθνείς Πιστοποιήσεις σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς κατά ΕΝ, διαθέτουν την σήμανση CE, και έχουν πιστοποιήσεις από παγκόσμιους φορείς πιστοποίησης LPCB, EVPU, TUV.

 

 

SIELIGHT

STAND C17

Η Sielight ιδρύθηκε το 2011 από έμπειρους μηχανικούς, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει τις τελευταίες δεκαετίες στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων έργων ηλεκτροφωτισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνεργαζόμαστε με παγκοσμίως γνωστούς & καταξιωμένους οίκους στο χώρο, και έχουμε διαμορφώσει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

 

SMK GROUP (Χορηγός)

SMK GROUP είναι ένα Δίκτυο Επιχειρήσεων Εμπορίας Ηλεκτρολογικού Υλικού και Φωτισμού. Μέσα από την Πανελλαδική Εξυπηρέτηση των Πελατών μας, αποτελούμε τον Ιδανικό Συνεργάτη.
Η 20ετής Εμπειρία σε συνδυασμό με τη συνεχή αναβάθμιση Υπηρεσιών και Προϊόντων, κατατάσσει την SMK GROUP ηγέτη στις εξελίξεις.

 

STANLEY BLACK & DECKER ΕΛΛΑΣ

STAND B19/C16

Κοιτάζοντας τον χρόνο πίσω, όλα ξεκίνησαν από τρία άτομα: Frederick Stanley, Duncan Black και Alonzo Decker. Τρία άτομα που με πάθος έχτισαν ισχυρές εταιρείες που ήταν τόσο περήφανοι, ώστε να τους δώσουν τα ονόματά τους. Εκατοντάδες χρόνια αργότερα, είμαστε περήφανοι να συνεχίσουμε τα κληροδοτήματά τους, και είμαστε περήφανοι για να συνεχίσουμε το όνομά τους. 

STANLEY BLACK & DECKER, κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία εργαλείων παγκοσμίως διαθέτει τεράστια γκάμα εργαλείων χειρός και ηλεκτρικών έχοντας κάτω από την ομπρέλα της μεγάλα και αξιόπιστα brands. Με 26 χρόνια παρουσίας στον ελληνικό χώρο και δραστηριοποιούμαστε σε Κύπρο, Ισραήλ και Αλβανία.

 

 

ST electric

STAND A 14A

Η ST ELECTRIC ιδρύθηκε με γνώμονα την παροχή καινοτόμων λύσεων για το δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα του ηλεκτρολόγου. Εδώ και χρόνια αποτελούμε τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των προϊόντων της Ιταλικής εταιρείας ETELEC στην Ελλάδα.

 

 

SUCCESSKeys.GR (ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΟΥΣΓΟΥΝΗΣ)

STAND D8

SUCCESSKeys.GR ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του έτους 2012 από τον Ιωάννη Ν. Γουσγούνη με σκοπό να υποστηρίζει μεμονωμένα άτομα και ομάδες σε επιχειρήσεις να ξεπερνούν δυσκολίες και να βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα και ανταγωνιστικότητα τους. 

Το όραμα της ομάδας μας είναι να πολλαπλασιάζουμε συνεχώς τον αριθμό των πελατών μας, τους οποίους έχουμε βοηθήσει να γίνουν οι καλύτεροι δυνατοί.

 

 

TECNICA A.E.

STAND C17a

   ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

 

 • Ø H05V-U                            ΠΡΩΗΝ NYA
 • Ø H07V-U                            ΠΡΩΗΝ ΝΥΑ
 • Ø A05VV-U                          ΠΡΩΗΝ ΝΥM
 • Ø A05VVH3-U                      ΠΡΩΗΝ NYIFY
 • Ø J1VV-U                            ΠΡΩΗΝ ΝΥΥ
 • Ø H03VV-F                          ΠΡΩΗΝ NYLHY
 • Ø H05VV-F                          ΠΡΩΗΝ NYMHY
 • Ø H03VH-H                          ΠΡΩΗΝ NYFAZ
 • Ø H07V-K                            ΠΡΩΗΝ NYAF
 • Ø H05V-K                            ΠΡΩΗΝ ΝΥΑF
 

TEFEL LIGHTING

STAND D31

Η TEFEL LIGHTING, μέλος του ομίλου BEL LIGHTING, αποτελεί μια μονάδα σχεδιασμού και παραγωγής φωτιστικών ειδικής κατασκευής με βάση τις απαιτήσεις μεμονωμένων έργων. Η κάθετη μονάδα παραγωγής, που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας πλήθους μεταλλικών κατασκευών όχι μόνο στο φωτισμό, αλλά και σε άλλα πεδία. Ακολουθώντας τις εξελίξεις στην τεχνολογία του φωτισμού, τις τάσεις του design σε παγκόσμιο επίπεδο και έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφάλεια σε οτιδήποτε κατασκευάζει η ομάδα της Tefel, φροντίζει να προτείνει, να σχεδιάζει και να ολοκληρώνει τη δημιουργία μοναδικών προϊόντων, που ανταποκρίνονται όχι μόνο στα ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά και στις εξατομικευμένες κάθε φορά ζητήσεις των ανθρώπων, που την εμπιστεύονται.

 

V.K. HELLAS ELECTRIC SA

STAND C1

Η εταιρεία ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΒΑΪΟΣ ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1980 και δραστηριοποιείται στις εισαγωγές και στην εμπορία προϊόντων φωτισμού και ηλεκτρολογικού υλικού. 

Ειδικότερα, στον τομέα του φωτισμού, σχεδιάζει, παράγει, εισάγει προϊόντα φωτισμού. Επίσης, εισάγει και διανέμει προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού, αναλώσιμα και για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

 

WORLDLINE IMPORT / EXPORT

STAND C18

WORLDLINE είναι μια ελληνική εισαγωγική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο φωτισμό και στην διακόσμηση. 

Η προσωπική σχέση της εταιρείας με τους κατασκευαστές εγγυάται προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει όλα τα καινούργια μοντέλα που πρώτη η εταιρεία τα εισάγει στην Ελλάδα και τα διαθέτει στην αγορά.

 

ΑΓΚΙΣΤΡΙΩΤΗΣ Ι. & Β. AE

STAND A6

Η διανομή υψηλής ποιότητας προϊόντων και εξυπηρέτησης, ήταν ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας όταν ιδρύθηκε το 1966. 

Σήμερα μπορούμε να νιώθουμε υπερήφανοι, που για περισσότερο από 50 χρόνια, αυτός είναι ο βασικός κανόνας λειτουργίας της εταιρείας μας. 

Επιλέγοντας από μια ποικιλία 23.000 ειδών ηλεκτρολογικού / ηλεκτρονικού υλικού και εξαρτήματα φωτιστικών, είμαστε βέβαιοι ότι καλύπτουμε ακόμα και τις πιο εξεζητημένες ανάγκες και συνεισφέρουμε ώστε να γίνουν οι δημιουργίες των πελατών μας, πραγματικότητα.

 

 

ΒΑΛΟΥΚΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ

VALCO STAND D18

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΑΛΟΥΚΑ, «VALCO» ιδρύθηκε το 1976 στην Θεσσαλονίκη. Το κύριο αντικείμενό μας είναι η προώθηση και η εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού και συναφών ειδών. 

Η εταιρεία μας βρίσκεται εδώ και 40 χρόνια δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις και τους ιδιώτες προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα για κάθε ανάγκη των σύγχρονων επιχειρήσεων σε ηλεκτρολογικό / ηλεκτρονικό υλικό.

 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΕΠΕ

STAND D6

Η εταιρεία ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΕΠΕ, ιδρύεται τον Ιούνιο του 1992 και έχει ως αντικείμενο εργασιών την εισαγωγή βιομηχανικού ηλεκτρολογικού υλικού. Ξεκινώντας από ένα μικρό γραφείο στην περιοχή του Πειραιά, κατάφερε το 2005 να διαχειρίζεται μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού, από Ευρώπη και Ασία, απευθυνόμενη σε κατασκευαστές πινάκων, τεχνικές εταιρείες, εμπορικά καταστήματα και βιομηχανίες, από το ιδιόκτητο κτίριό της μεγέθους 2000 τ.μ.

 

 

 

ΒΙ.ΜΕ.ΚΑ

(Χορηγός)

Η εταιρεία ΒΙ.ΜΕ.ΚΑ ιδρύθηκε το 1993.
Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της έως σήμερα έχει καταγράψει μια ανοδική πορεία στο χώρο της κατασκευής βιομηχανικών ηλεκτρικών πινάκων που τη κατατάσσει ως μια ισχυρή δύναμη στο κλάδο αυτό.
Θέλοντας να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του χώρου της κατασκευής κατάφερε να δημιουργήσει μια βιομηχανική μονάδα παραγωγής πλήρως εξοπλισμένη, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
Σήμερα οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται σε ένα ιδιόκτητο χώρο 4στρεμμάτων, στη Βιομηχανική περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης, από τον οποίο τα 1800τ.μ. αποτελούν την μονάδα παραγωγής της.

 

ΒΙΟΚΑΛ ΑΕ

STAND C2

Η ΒΙΟΚΑΛ ΑΕ είναι πρωτοπόρος ελληνική βιομηχανία παραγωγής καλωδίων ασθενών ρευμάτων, με ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα. 
Ιδρύθηκε το 1974 και έχει έδρα τον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης.

 

ΓΚΕΚΑΣ ΑΕΒΕ

STAND A3

ΙΣΤΟΡΙΑ:Η εταιρεία ΓΚΕΚΑΣ ΑΕΒΕ, πρωταγωνιστεί στον χώρο του Φωτισμού & Ηλεκτρολογικού Υλικού από το 1945. Είναι αμιγώς Ελληνική, οικογενειακή, εταιρεία και από το 1999 μετατράπηκε από προσωπική επιχείρηση σε Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία. 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: Βασική δραστηριότητα της εταιρείας αποτελεί η παραγωγή και εμπορία προϊόντων Φωτισμού και Ηλεκτρολογικού υλικού και η διανομή τους μέσω του δικτύου των συνεργατών της σε Ελλάδα, Αλβανία, Σκόπια και Ρουμανία. Επικουρικά διαθέτουμε ιδιόκτητα καταστήματα λιανικής πώλησης στα Ιωάννινα και στα Τίρανα (Αλβανία).

 

 

ΔΕΗ ΑΕ / ΚΔΕΠ

STAND B2

Το Κέντρο Δοκιμών Ερευνών και Προτύπων (ΚΔΕΠ), δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών προς τις μονάδες του Ομίλου της ΔΕΗ ΑΕ, αλλά και προς τρίτους, εκτός ΔΕΗ πελάτες. 

Οι υπηρεσίες που προσφέρει περιλαμβάνουν δοκιμές στα εργαστήριά του, πιστοποιήσεις, έρευνες, ελέγχους στους χώρους των Μονάδων του Ομίλου ΔΕΗ, διακριβώσεις οργάνων, ειδικές μελέτες, εφαρμογές και αναλύσεις, εξειδικευμένες συμβουλευτικές μελέτες και επιθεωρήσεις υλικών και εξοπλισμού για τον ποιοτικό έλεγχο υπαρχόντων και υπό αγορά υλικών και εξοπλισμού πάσης φύσεως εγκαταστάσεων. Πραγματοποιεί, με ασφάλεια και αξιοπιστία, το σύνολο των δραστηριοτήτων του, όχι μόνο στις εγκαταστάσεις του, αλλά και πάνω στα προϊόντα και επιτόπου στις εγκαταστάσεις των πελατών του.

 

ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΕ

STAND D27

Η ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΕ προήλθε από την ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, η οποία ιδρύθηκε το 1999 με κύριο αντικείμενο αρχικά την κατασκευή κτιριακών έργων, δραστηριότητα την οποία διατηρεί και σήμερα. 

Το τμήμα της εμπορικής δραστηριότητας συσκευών και συστημάτων μέτρησης καθώς και ασυρμάτων ψηφιακής / αναλογικής τεχνολογίας δημιουργήθηκε το 2009 με διευρυμένο χαρτοφυλάκιο και πρώτιστο στόχο την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών των ήδη υφιστάμενων πελατών μας στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ, στις ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, στην ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, στα ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

 

ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ

STAND D23

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΕ

Η ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ είναι το ελληνικό πολυκλαδικό πολύ-τεχνολογικό κέντρο εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης βιομηχανικών και καταναλωτικών προϊόντων, υλικών, εγκαταστάσεων και συστημάτων διαχείρισης. Η εταιρεία προήλθε από την συγχώνευση τριών τεχνολογικών φορέων με 25ετή εμπειρία στον χώρο των υλικών:ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ - ΕΚΕΠΥ ΑΕ - ΕΤΑΚΕΙ ΑΕ ενώ στη νέα ΕΒΕΤΑΜ προσαρτώνται επίσης και οι δραστηριότητες πιστοποίησης και εργαστηριακών δοκιμών του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης (ΕΛΟΤ ΑΕ).

 

 

ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Εργαστήριο Υψηλών Τάσεων STAND A15 / A15A

Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ Ε.Μ. Πολυτεχνείου έχει στόχο: 

• Την κάλυψη, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, των διδακτικών αναγκών στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, καθώς και σε άλλα τμήματα του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, σε θέματα που εμπίπτουν στο γνωστικό αντικείμενο των Υψηλών Τάσεων.

 

 

ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

STAND D 32B

Το ΕΤΕΕ έχει αναγνωριστεί και λειτουργεί σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα 288/5/9/2001. 

Σκοπός του επιμελητηρίου είναι η προώθηση και η ανάπτυξη των εμπορικών, οικονομικών, επιχειρηματικών και πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας αναπτύσσοντας δραστηριότητες συναφείς με τα ανωτέρω αντικείμενα.

 

ΕΝΤΗΣΙΟΝ ΕΛΛΑΣ Μ. ΕΠΕ

STAND C4

Η ΕΝΤΗΣΙΟΝ ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2008 στην Ελλάδα, αποκλειστικά για χονδρική πώληση, σε δίκτυο καταστημάτων συνεργατών στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. 

Η πολιτική υποστήριξης των επαγγελματιών συνεργατών μας σε συνδυασμό με τα προσεγμένα, υψηλής ποιότητας EDISION υλικά, οδήγησαν στην ανάπτυξη της εταιρείας και την μεταστέγαση της σε χώρο 4.500 τ.μ. στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα το Κεντρικό της εταιρείας.

 

ΕΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΕ

STAND C12

Η ΕΤΑ, είναι μια από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες στον κλάδο του ηλεκτρολογικού - βιομηχανικού υλικού και αυτοματισμού, της διαχείρισης ενέργειας και των συστημάτων ελέγχου Φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, με ιστορία που μετρά πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης.

Αντιπροσωπεύει παγκόσμιους κατασκευαστές ηλεκτρονικών εξαρτημάτων ελέγχου, προϊόντων βιομηχανικού αυτοματισμού και συστημάτων ενέργειας, που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους και προσφέρει στην κατασκευαστική και βιομηχανική αγορά τα πλέον αξιόπιστα προϊόντα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών οίκων, όπως είναι οι Carlo Gavazzi, Cembre, Cabur, Lovato Electric, Palazzoli, SAR, SM!GHT, STRAL & Telergon.

 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ELMEC INO ΦΑΪΣ ΑΕΤΕ

STAND A7

Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ELMEC INO ΦΑΪΣ ΑΕΤΕ ιδρύθηκε το 1953 ως τεχνική εταιρεία και σύντομα έγινε μια από τις πρώτες και πλέον καινοτόμες εισαγωγικές εταιρείες ηλεκτρολογικού εξοπλισμού στην ελληνική αγορά. 

Η συνεργασία μας με την CHiNT ξεκίνησε το 1992 όταν ήταν μία βιοτεχνία κατασκευής μικροαυτομάτων και διακοπτών αέρος.

 

KΑΡΓΙΩΤΗΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

«FOTKA» STAND C13

Η εταιρεία ΦΩΤΚΑ, εδώ και 40 χρόνια κατασκευάζει μεταλλικούς ηλεκτρολογικούς πίνακες στη βιομηχανική περιοχή Σίνδου στη Θεσσαλονίκη. Αφουγκραζόμενη τον τεχνίτη ηλεκτρολόγο η ΦΩΤΚΑ προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό τιμής, ποιότητος και σχεδιασμού.

 

ΚΛΑΔΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕ

STAND A11

Η ΚΛΑΔΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στον τομέα των ΑΠΕ στην Ελλάδα. Βασικές δραστηριότητες της εταιρείας είναι: η εμπορία προϊόντων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων, η μελέτη έργων ΑΠΕ και οδοφωτισμού, η πώληση ενεργειακών υπηρεσιών & η ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών στους προαναφερόμενους τομείς.

 

KΟΥΤΣΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

«VIOMTRON» STAND B8

Η εταιρεία VIOMTRON είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση. 
Από το 1975 σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και υλοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών μας. Έκτοτε συνεργαζόμαστε με εταιρείες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμβάλλοντας σημαντικά στην αναπτυξιακή τους δραστηριότητα.

 

ΛΑΜΠΟΡ ΑΕ

STAND D16

Η LABOR ΑΕ είναι αμιγώς ελληνικός, ιδιωτικός και ανεξάρτητος οργανισμός πιστοποίησης. Ιδρύθηκε το 1996 και είναι διαπιστευμένος από το ΕΣΥΔ και κοινοποιημένος στην Ευρώπη (Notified Body) με αριθμό κοινοποίησης N.B. 2537.

 

ΜΑΒΙΚΑΛ ΑΕ

STAND A4

Η εταιρεία ΜΑΒΙΚΑΛ ΑΕ ιδρύθηκε το 1970 και συνεχίζει την 48χρονη ανοδική της πορεία στην παραγωγή ειδικών καλωδίων. 

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα επί της οδού Π. Τσαλδάρη και Ύδρας 12-14 στην Καλλιθέα υπάρχει εκθεσιακός χώρος για την καλύτερη ενημέρωση και την άμεση εξυπηρέτηση των εκεί πελατών της.

 

ΜΑNΑΒΙΔΗΣ Α. - ΤΣΕΛΙΟΥ Γ. & ΣΙΑ

STAND B16

Η G.A. Solutions είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας της WEIDMÜLLER για την Ελλάδα και την Κύπρο την τελευταία δεκαετία. 

Εισάγει όλα τα προϊόντα του εργοστασίου, το οποίο δραστηριοποιείται στα ηλεκτροβιομηχανικά υλικά αυτοματισμού. 

 

ΜΑΡΕΤΣΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΠΕ

STAND D7

Η ΜΑΡΕΤΣΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1993 με κύριο αντικείμενο την εμπορία λαμπτήρων και συνεχίζει με ανοδική πορεία την λειτουργία της σε εγκαταστάσεις, αποθήκες και γραφεία, άνω των 1500 τ.μ. και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Duralamp μέλος του Ομίλου Targetti. 

 

ΜΕΛΛΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕΒΕ

STAND C7A

Η εταιρεία ΜΕΛΛΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ παράγει καλύμματα για φωτιστικά από το 1980. Ακρυλικά ή Πολυκαρβονικά, Διαφανή, Ματ, Λευκά και Έγχρωμα. Σωληνωτά, ανοιχτά και επίπεδα προφίλ περιλαμβάνονται στην γκάμα των προϊόντων που παράγονται και καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της.

Η ιδέα του πελάτη γίνεται πράξη! Tailor made products. Παραγωγή προϊόντων κατόπιν παραγγελίας.
Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας έχει τις γνώσεις να μελετήσει– από την αρχή– την κατασκευή του καλουπιού για το προϊόν που ενδιαφέρει τον πελάτη ώστε στη συνέχεια να παραχθεί ένα προϊόν που θα έχει τα επιθυμητά τεχνικά χαρακτηριστικά, λειτουργικό και οικονομικό.
Η εταιρεία εκτός από στους τομείς φωτισμού και διακόσμησης, δραστηριοποιείται και στον χώρο των βιομηχανικών πλαστικών.

 

ΝΙΣΣΟΥ Κ. & ΣΙΑ ΟΕ

STAND D11

Η Κ. ΝΙΣΣΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ για πάνω από μια δεκαετία, κατασκευάζει ηλεκτρονικά προϊόντα, που σκοπός τους είναι να εξυπηρετούν διάφορες ανάγκες σε αυτοματισμούς για το σπίτι και την εργασία. 

Οι εγκαταστάσεις της, που βρίσκονται στους πρόποδες του όρους ΟΛΥΜΠΟΣ, έχουν σχεδιασθεί και εξοπλισθεί με τα πιο σύγχρονα αυτόματα μηχανήματα παραγωγής ηλεκτρονικών.

 

ΟΙΚΟ-ΚΥΚΛΙΟΣ ΑΒΕΕ

STAND D3

Η ίδρυση της εταιρείας ΟΙΚΟ-ΚΥΚΛΙΟΣ ΑΒΕΕ πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο του 2010 με σκοπό την εφαρμογή μεθόδων ανακύκλωσης στον κλάδο των λαμπτήρων και των αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.). Αποτελεί το μοναδικό εργοστάσιο ανακύκλωσης λαμπτήρων στην Ελλάδα. Τον Ιούνιο του 2012 η εταιρεία μετέφερε την έδρα της σε νέας κατασκευής ιδιόκτητο εργοστάσιο, πρότυπης τεχνολογικά κατασκευής με υλικά εξοικονόμησης ενέργειας που ανταποκρίνονται απόλυτα στον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

(Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.) STAND D28

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ, η μοναδική στην Ελλάδα, εδρεύει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Πειραιώς 118. Καλύπτει όλους τους Συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα και έχει μέλη πέντε Επαγγελματικές Ενώσεις-Συνδέσμους. Ο Σύνδεσμος Εγκαταστατών & Συντηρητών Ανελκυστήρων με έδρα την Αθήνα, ο Σύνδεσμος Συντηρητών Εγκαταστατών Ανελκυστήρων Βορείου Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Εγκαταστατών – Συντηρητών Ανελκυστήρων Βορειοδυτικής Ελλάδας με έδρα τα Ιωάννινα, ο Σύνδεσμος Αδειούχων Εγκαταστατών & Συντηρητών Ανελκυστήρων Κεντρικής Ελλάδος με έδρα τη Λάρισα και ο Σύνδεσμος Εγκαταστατών & Συντηρητών Ανελκυστήρων Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδος με έδρα την Πάτρα.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ (Π.Ο.Σ.Ε.Η.)

STAND A17

Η ΠANEΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ιδρύθηκε το 1953 και εκπροσωπεί 73 Σωματεία – Μέλη σε όλη την Ελλάδα και 5.000 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων.

 

ΣΑΜΠΑ - ΕΛΙΕΖΕΡ

STAND B4

ΣΑΜΠΑ - ΕΛΙΕΖΕΡ, διαθέτει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του φωτισμού LED & ηλεκτρολογικού υλικού. Ως αποκλειστικοί διανομείς κορυφαίων ευρωπαϊκών οίκων φωτισμού όπως η Boluce, Cluce, Exenia ʼGroup Lumenpulseʼ, Faro Barcelona, Ivela, Ideal Lux, Lavai, Lutec, Rosa, Duralite, Kundalini, Ferroluce, Tom Roussau και Giarneri είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε προϊόντα που συνδυάζουν τον άριστο σχεδιασμό με την υψηλότερη δυνατή ενεργειακή κλάση. Η γκάμα των φωτιστικών μας καλύπτει προϊόντα: εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, φωτιστικά πισίνας, spa, δρόμου, δημοτικού φωτισμού κ.λπ.

 

ΣΑΠΟΥΝΑΣ Α.

STAND D 32A

Η εταιρεία Α. ΣΑΠΟΥΝΑΣ βρίσκεται σε αδιάλειπτη λειτουργία κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων για περίπου 50 χρόνια.
Υψηλή ποιότητα κατασκευών, λειτουργική ευελιξία και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη είναι τα στοιχεία που την έχουν καθιερώσει στο τεχνικό χώρο.
Μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή, με οδηγό την πολυετή πείρα και τεχνογνωσία για τυποποιημένες και ειδικές εφαρμογές ηλεκτρικών πινάκων, εγγυώνται ένα αποτέλεσμα που επιβεβαιώνεται από το μέγεθος και την βαρύτητα των ονομάτων του πελατολογίου μας.
Πέραν της κατασκευής των ηλεκτρικών πινάκων η εταιρεία ασχολείται με τη μελέτη και προμήθεια εξοπλισμού για κινητήρες εσωτερικής καύσης σε εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας από βιομάζα.
Η πολυετής ενασχόληση της εταιρείας μας με αυτοματισμούς ηλεκτροπαραγωγών ζευγών και η συνεργασία μας με δύο κορυφαίους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστικούς οίκους:

 

ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΙ ΑΕΒΜΕ

STAND B 19c

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ, έχοντας επικεντρώσει στρατηγικά τη δραστηριότητά του στον τομέα της ενέργειας, προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υψηλής ποιότητας Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (από 8 έως 3.500 kVA), απόρροια των στρατηγικών συνεργασιών του με κορυφαίους και διεθνώς καταξιωμένους κατασκευαστές, συνοδευόμενο με υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, καλύπτοντας υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις και εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη τεχνικο-οικονομική λύση.

 

ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

STAND D34

Η ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ, το 2018 συμπληρώνει 90 χρόνια λειτουργίας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και αρχαιότερη σχολή τεχνικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, με τα πιο πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια σε όλες τις ειδικότητες. Στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή λειτουργούν 4 ΕΠΑΛ (3 πρωινά και 1 απογευματινό), 1 ΙΕΚ και 1 ΚΕΔΙΒΙΜ2 ενώ φοιτούν σε αυτή περίπου 2.000 μαθητές.

 

ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ

STAND C8

Η εταιρεία ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1979 ως οικογενειακή επιχείρηση και εξελίχτηκε σε μία σύγχρονη διεθνή εταιρεία, υπηρετώντας επάξια το φάσμα του πελατολογίου της στη λιανική και χονδρική πώληση ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού. Συνεργάζεται με κορυφαίους διεθνείς οίκους και αξιόπιστες ελληνικές βιομηχανίες. Ενδεικτικά αναφέρονται: Siemens, Hager, ABB, Schneider Electric, Legrand, Nexans, Cablel, Kouvidis, Olympia Electronics, Elemko, Osram, Philips, Vimar κ.λπ. Παρακολουθώντας στενά τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και ακολουθώντας πιστά την εξέλιξη της τεχνολογίας, η εταιρεία ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ, εδραιώθηκε στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού ως ένας από τους βασικότερους προμηθευτές Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, Εμπόρων, Δημοσίων Οργανισμών, Βιομηχανιών και Τεχνικών Εταιρειών, με ανταγωνιστικές τιμές και ποιότητα προϊόντων.

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (Σ.Ε.Π.Η.Υ.)

STAND B17/C14

Ο σύνδεσμος ιδρύθηκε το Μάιο του 1996 με το όνομα Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων-Βιοτεχνών Παραγωγής Ηλεκτρολογικού Υλικού (Π.Σ.Β.Β.Π.Η.Υ.) και μέλη του είναι κατασκευαστές οι οποίοι παράγουν στην Ελλάδα προϊόντα για ηλεκτρολογική χρήση.

Σκοπό έχει την διαφύλαξη, μελέτη, προαγωγή των κοινών οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του και την διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων τους.

 

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

STAND D21

 • Στις 13 Απριλίου 2009 συνιστάται Σωματείο με την επωνυμία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ με έδρα την Αθήνα, επί της οδού Λεωνίδου 30 στο Μεταξουργείο. Tο Δ.Σ του Πανελληνίου Συνδέσμου Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων:
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ελευθερίου Αποστόλης 
  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σκαρής Ελευθέριος 
  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κισσανδράκης Γεώργιος 
  ΤΑΜΙΑΣ: Βελέντζας Δημήτριος 
  ΜΕΛΗ: Βασιλάς Πέτρος - Παπαλεωνίδας Ανδρέας
 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Μ. ΙΚΕ STAND A16

Η εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ιδρύθηκε το 1997 από τον Κωνσταντίνο Δημητρίου, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Ε.Μ.Π., διαπιστευμένο συνεργάτη του γερμανικού ινστιτούτου VDE, πιστοποιημένο σύμβουλο VdS (Πραγματογνώμων Γερμανικών Ασφαλιστικών Εταιρειών) και BS 7671.

 

ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ T Press

STAND

Η ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ T Press εκδίδει 7 μηνιαία περιοδικά, με ισάριθμα ενημερωτικά site στο διαδίκτυο και άλλες ειδικές εκδόσεις. Διαθέτει δικό της ατελιέ, που πέρα από την έκδοση των περιοδικών και τη δημιουργία διαφημιστικών καταχωρήσεων σε αυτά, αναλαμβάνει την κάλυψη κάθε είδους έντυπης ή ψηφιακής διαφημιστικής ανάγκης των πελατών της αλλά και τη δημιουργία εταιρικών προφίλ.

 

 

ΤΕΧΝΟΜΑΤ ΑΕ

STAND C3

Η ΤΕΧΝΟΜΑΤ ΑΕ ιδρύθηκε το 1994. 

Είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού εξοπλισμού. Παράλληλα έχει επεκταθεί και στον τομέα της ανάπτυξης και παραγωγής ηλεκτρικών πινάκων μέσης τάσης.

 

ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ Δ. ΑΕ

STAND B21 / D17

Είμαστε η Δ. ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ η παλαιότερη και μακροβιότερη επιχείρηση στον κλάδο της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού, μητρική ομίλου 4 εταιρειών, με 80 χρόνια συνεχούς παρουσίας. 

Έχουμε αναπτύξει δίκτυο 8 καταστημάτων και βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα δημιουργίας νέων. 

Εμπορευόμαστε όλα τα υλικά, όλων των εργοστασίων χωρίς εξαρτήσεις, διατηρώντας την εταιρική μας ταυτότητα, παρέχοντας πληρότητα και προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις, άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης και ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΦΙΛΗΝΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

LIGHTING EXPERT STAND B7

Η εταιρεία ΦΙΛΗΝΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ (LIGHTING EXPERT) δραστηριοποιείται στην εμπορία Φωτισμού Led, στην μελέτη φωτισμού οικιών, γραφείων και καταστημάτων. 

Ιδρύθηκε το 2007 και αν και η ιστορία της μετράει μόλις 9 έτη, κατάφερε να καταλάβει μια πολύ σημαντική θέση, ανάμεσα στις εταιρείες φωτισμού που υπάρχουν στο χώρο. 

Η επιτυχημένη πορεία της, βασίζεται στην παροχή προϊόντων καλής ποιότητας με εγγύηση, στην καλή εξυπηρέτηση σε ένα φιλικό περιβάλλον και στην οργάνωση.

 

ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ

STAND B15

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ είναι το αδειοδοτημένο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Φωτιστικών, Λαμπτήρων, Hλεκτρονικών & Hλεκτρολογικών ειδών και έχει εγκριθεί από το ΥΠΕKA. 

Στην ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ συμμετέχουν περίπου 250 επιχειρήσεις Η.Η.Ε. Σκοπός του Συστήματος είναι η συλλογή, αποθήκευση και προώθηση στην ανακύκλωση, των απορριπτόμενων φωτιστικών - λαμπτήρων - μικροσυσκευών, καθώς και η ενημέρωση των πολιτών για τα οφέλη από αυτή.

 

ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗΣ Ν. & Ε.

HALPLAST STAND D14

ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ, ΣΠΙΡΑΛ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ

Η εταιρεία HALPLAST, που ειδικεύεται στην επεξεργασία πλαστικών πρώτων υλών για την παραγωγή ηλεκτρολογικού - υδραυλικού υλικού, παράγει ευθύγραμμους και σπειροειδείς σωλήνες από ειδικό θερμοπλαστικό υλικό PVC απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα (μόλυβδο, ψευδάργυρο κ.ά.), αυτοσβηνόμενο και χρώματος γκρι.

 

ΧΑΛΑΡΗΣ Α. & ΣΙΑ ΙΚΕ

STAND D24

ΧΑΛΑΡΗΣ Α. & ΣΙΑ ΙΚΕ μια εταιρεία που μετρά 40 χρόνια στο χώρο των Επαγγελματικών Συστημάτων Ήχου και Φωτισμού. 

Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από αλλεπάλληλες αλλαγές στον τομέα της τεχνολογίας, με συνεχόμενες εξελίξεις και νέα προϊόντα στο χώρο των αυτοματισμών. Για το λόγο αυτό επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τους συνεργάτες μας, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο εξελιγμένες λύσεις στον τομέα του φωτισμού και του ήχου.

 

ΧΩΡΟΣ ΣΜ ΑΕ

STAND B12

Οι Ειδικοί στον Κτιριακό Αυτοματισμό. 

Οι δραστηριότητες της εταιρείας αρχίζουν από την εξειδικευμένη μελέτη κτιριακών εγκαταστάσεων, και συμπληρώνονται με την προμήθεια και υποστήριξη επιλεγμένων προϊόντων αυτοματισμού από την παγκόσμια αγορά.

 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

ΧΟΡΗΓΟΙ 2024

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ